Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Още веднъш ми стана ясно, че СЪРЦЕТО доводите на разума не ги признава ! Скорошно оздравяване на Чинела
    Гората ражда хора полето тикви !

Коментар

Да се оплача. Продадох си мотора и сега единственото за което мога да се класирам, е колело с дискови спирачки или плакат на мотор

Коментар

Нали това ти беше целта,ха сега да те видим какво ще караш.
        [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

бензина от Лукойл е отвратителен ,мотора ми е стоял близо 2 седмици (на топло при парното) и изглежда се е отцедила вода от бензина и докато не поработи 5 минути на място и с гас псотоянно сецаше и гаснеше ,не може да е от друго защото преди 20 дена е облужен изцяло.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
            Да се оплача. Продадох си мотора и сега единственото за което мога да се класирам, е колело с дискови спирачки или плакат на мотор
            Аз съм на същото дередже в момента... ще стискаме зъби още някой месец и ще дойде и нашия ред

П.П. Чинел пожелавам ти скорошно възтановяване и скоро пак да се качиш на мотора!
            KTM Fen

Коментар

Иване, Иване !
              Тц, тц тц... Как без екипировка бре !
              Язък дето така да се пазиш и накрая от нищото да стане белята, ама аз също съм се уверил, че винаги тогава стават тези лоши бели !
              Както каза колегата - натискай се на леглото и дано мине по-бързо, та да може отново да четем развлекателните ти постове
              Бързо възстановяване ти пожелавам и повече без екипировка не че..... с патериците по каската
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Моите съболезнования адаш, дано се възтановиш напълно.
                Вече 3-ти месец няма оправяне на моита ръка,и знам колко е неприятно.

Коментар

Я и аз да се оплача Днес бях подпрял мотора на едни кофи за 2 минутри да вляза да взема едни инструменти и тъкмо излизам и го виждам как пада и като отидох капака на скоростите се беше спукал и почна да тече масло, та сега съм със спукан капак и трябва да го карам да го заваряват.... дано успеят де . Не знам дали може да се заварява магнезий, но мисля че аргончик, който заравява алумин и това ще може да завари

Коментар

Първоначално публикуван от skreeper Преглед на мнение
                    Я и аз да се оплача Днес бях подпрял мотора на едни кофи за 2 минутри да вляза да взема едни инструменти и тъкмо излизам и го виждам как пада и като отидох капака на скоростите се беше спукал и почна да тече масло, та сега съм със спукан капак и трябва да го карам да го заваряват.... дано успеят де . Не знам дали може да се заварява магнезий, но мисля че аргончик, който заравява алумин и това ще може да завари
                    И на мен ми се е случвала същата случка само че с SUZUKI GSXR,пробвахме да го заварим,обаче изкара 2 дни и взе да сълзи масло от там и се наложи да купувам нов капак,пробвай да го завариш,обаче те съветвам ако имаш възможност купи си нов.
                    Бъди винаги това което си!!!

Коментар

Първоначално публикуван от pikpik Преглед на мнение
                      И на мен ми се е случвала същата случка само че с SUZUKI GSXR,пробвахме да го заварим,обаче изкара 2 дни и взе да сълзи масло от там и се наложи да купувам нов капак,пробвай да го завариш,обаче те съветвам ако имаш възможност купи си нов.
                      Носих го на заварчик и е казал, че не може да се завари... ще го правя с течен метал дано изкара... Ако не изкара ще взимам нов

Коментар

Аз те съветвам да изрежеш от алуминий кръгло парче, с което да покриеш целият капак. Залепваш плътно с течен метал, и няма да мръдне

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
                          Аз те съветвам да изрежеш от алуминий кръгло парче, с което да покриеш целият капак. Залепваш плътно с течен метал, и няма да мръдне
                          то няма отчупено или липсващо парче, просто една част от капака е влязла на вътре. Трябва да го чукна само да го наместя и по краищата където е счупеното да се уплътни с метал, обаче просто исках да е заварено, защото ми изглежда по-надеждно Като го направя ще пусна снимка, че сега няма как да го снимам, за да го видите . А иначе това предложение с кръглото парче май няма да стане, защото самия капак има някаква чупка на него, тоест не е равен Но ако не стане по този начин, който аз си мисля, ще пробвам и нещо такова

Коментар

Определено ще е добре да ложиш предпазен капак. Да не стане като го залепиш да отидеш да караш да го чукнеш леко някъде и да вземе да се пробие.
                            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Няма да стане само с лепило. При следващото падане лепилото ще се пукне някъде, и пак ще потече. За да стане здраво, трябва да сложиш друг метал, и да го залепиш с течният метал за капака. Дори и от капачка за буркан да изрежеш кръг и да сложиш, пак става, но не и само с лепило.

Коментар

• До: НиКаСил на Китайче - възможно ли е?

Егати живота в БГ даже модераторите да променят името на сайта off-bulgaria понеже всеки казва че навън е по-добре то и на офф-роуд е по добре от аспфалта. Тъкмо събрах пари да почвам работа по мотора и днес такава преса ми направиха две коли в ТХ че сега всичките ми пари ще заминат по пластични операций че мутрата на мотора ми да заприлича на нещо. Един техеранец да вземе да изреже от дясно и оп в задната ми гума сабориме мн лошо настрани но полошото е че ме навря под едно такси мотора едвам го изкарах като се има напредвид че карах с 15-20км/ч. Питам го копраиш ти ве а той аааа не ме гледай нямам нищо общо и таман да му скоча на главата и такциджията качва предавките- ти малоумник идиот ко се мъчеш да летиш всичките глупаци на мотори се качили а после защо... е кажете ми въобразявам ли си че само в добрич или из цяла БГ подобни тежкотоварни педали ни мразят и само си търсят повод да ни метнат някаде е сега мн се замислям дали да продавам др-а и да си зема един 125КТМ и изобщо да не стъпвам на улиците.
                                С подобна чобанска (нищо лично към профсъюза на чобаните) култура вечно ние ще сме виновните овце на пътя (аз спирам на зебра дето чакат майки с колички а онез вече ще те пребият що си спрял). Явно ни трябват закони за мотористите като в ИТ но тук нищо европейско не се приема както трябва. Вместо само на нас да ни мислят по узлобени курсове и изпити да помислят и за тея чукундури които земат книжка за "вагонетка" товарят си семейството и айде => на курбан иначе ние сме откачени. Или пък просто се възползват от това че сме уязвими и се гаврят на воля с нас, един подобен шемет който си прояви мераците да ме метне от аспаруховия мост във Варна въпреки че бяхме двама. Това не го казвам и не го мисля към колегите с оффроуд джипове които излезнаха да пътролират в една вилна зона. Говоря за онези който са толкова загубени от живота в града, погумени между еднообразие и безчуствие, без капка морал и съпричастност, които се чудят по цял ден как поне още малко да съсипят техния или нечи друг живот за разнообразие а после се питат защо децата ни са такива...

аз приключвам тук, оставам вие да се замислите и да си изкажете мнението какъв е смисала от кампании като да запазим дезата на пътя като в същото време всеки се прави че не ги вижда или че са му толкова голяма пречка в ежедневието...
                                В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
                                Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X