До: Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?
най гадното ми падане беше преди 2 години. Караме си с едни приятели из гората обаче ни омръзна люлин планина и решихме да се прехвърлиме вав витоша. слизаме на черния кос и от там посока София тръгваме по асфалта за панорамния път. обаче на втория завой задръстване пътя взе да става тесен а спиране нема
.малко влизаме в насрещното да не се фраснеме в некоя спряла кола обаче отсреща за мой лош късмет един камион :гондола: дето карат скална маса а и беше натоварен . И кво да правиме натискам спирачки мотора се плъзга по асфалта аз със него и се мушкам под камиона заедно с мотора .Влизам под камиона по инстинкт се задаржах за моста отдолу да спрът колите зад камиона обаче отдоло е тесничко и ми настъпи единия крак.След това вече не си спомням обаче се озовах във ВМА за три месеца с премазан крак вързан за леглото.РЕЗУЛТАТА Е жив и здрав и цял съм и още си имам мотор и си го карам
най гадното ми падане беше преди 2 години. Караме си с едни приятели из гората обаче ни омръзна люлин планина и решихме да се прехвърлиме вав витоша. слизаме на черния кос и от там посока София тръгваме по асфалта за панорамния път. обаче на втория завой задръстване пътя взе да става тесен а спиране нема

Коментар