Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Колеги в ендурото няма начин да не паднеш никога,важното е като падаш да е по най-лекия начин.Аз съм забелязал че в повечето случаи когато съм падал не съм обличал никва екипиривка и в два от случаите се наложи хирургична намеса.
    Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

Аз пък без екип на мотора не се качвам. Не ми представлява затруднение да се обличам като карам, даже първите дни като нямах екип ми беше кофти.
      И досега не се е случвало като падна да се контузя сериозно.
      П.С. НОСЕТЕ ЕКИП ВИНАГИ НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА ЩЕ ИМАШ НУЖДА ОТ НЕГО
      Поздрави на всички
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Тежки падания нямам, имам няколко леки! Имам обаче едно наистина нелепо. Нa единственото равно място на пътеката която си карам редовно - дълго е едва 3-4 метра... Задната гума тръгна надясно, предната наляво, мотора беше на изключен двигател, защото преди това имаше спускане с много красива гледка, а аз не бързах изобщо . Резултата? Красив белег на левия лакът и сцепен ръкав на дрехата с която бях - направо жив майтап! Глупавите и лудите май и господ ги пази, но ако трябва да съм честен, по-добре да не лягате на тази кълка! Друго по-ефектно падане - на слизане от връх "Желязна Врата" - вече е описано тук
        Последно редактирано от господин никой; 13-12-07, 11:55.

Коментар

Наи гадното падане ми беше наи глупавото. От Габрово тръгнахме три мотора и едно АТВ за Стара загора една седмица преди ендуро състезанието там на Старозагорските бани. Решихме да разгледаме раьона за състезанието малко да откраднем информация така да се каже.Поогледахме видяхме се с колегите от креизи джоб и хаиде обратно за Габрово. Обаче в последния момент решихме да минем през Овошник и да се окъпем на аквапарка.На път за там които не познаваме си викаме по асвалта ще се оправим по лесно.Аз и още един умник като мен карахме напред и си приказваме прави на моторите с може би 80-90 км.То едно дето моторите бръмчат второ сме с каски но кои да ти спира да приказва.И познаите какво стана .като се заплетоха кормилата аз на земята атои на моя мотор влачили сме се поне 20 метра.Имаше такива деруги по пътя ои моторите .Не знам но бях се ожулил яко каската ми си е още ожулена.За наша радост сме живи и здрави но пазете се момчета зашото за нас няма чаркове и много боли

Коментар

наи гадното падане ми беше когато ми испадна аспоха междо глниляне и батолия аспоха ми се откачи отпрет слет кривката която излиза от цилиндара и се заби в земята и аз се прехвърлих прес мотора после едвам исчистих аспоха стана с този мотор
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00005.jpg
Прегледи:5
Размер:114.2 КБ
ID:5045152
            Последно редактирано от iva_kx; 18-12-07, 23:58. Причина: В писмената реч се използват разни дребни подробности като точки, запетайки и др. ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ! ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГИ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir_iliev Преглед на мнение
              наи гадното падане ми беше когато ми испадна аспоха междо глниляне и батолия аспоха ми се откачи отпрет слет кривката която излиза от цилиндара и се заби в земята и аз се прехвърлих прес мотора после едвам исчистих аспоха стана с този мотор

Тая драсканица е неуважение към четящите!
              Като неможеш или неискаш - недей да мацаш форума!

Коментар

Краси, тази редакция на поста я приеми като предупреждение. Всяко следващо мнение, написано по този изключително неграмотен начин ще бъде изтрито!
                DCRT®

Коментар

най гадното беше преди години с една симсонка с-51 карам аз из един парк и нещеш ли гледам канал изтласках го назад и го прескочих но в този момент след него още един и предната гума точно в ръба му се заби и какво да очаква човек сурнах се със мотора около 10 метра .като станах целия надран ръце колена моторчето го вдигам волана на 90 градуса от предната гума изкривен и една нагла жена идва и ми вика преби ли се а -че това е засега най-гадно не-на най травмиращо да
                  vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
                  Suzuki GSR600 98 hp
                  Nissan Pathfinder 174 hp
                  0878222 три 3 шест

Коментар

Мойто най-гадно падане ми беше и парвото, бях се заслил по един черен път и изведнаж ми поднесе предната, търкалях поне десет метра по камачета и пясак. После бях целия в сини и ожулвания!!!

Коментар

Извинявам се за грешките, но все още не сам свикнал да пиша на БГ

Коментар

Първоначално публикуван от emil93 Преглед на мнение
                        Мойто най-гадно падане ми беше и парвото, бях се заслил по един черен път и изведнаж ми поднесе предната, търкалях поне десет метра по камачета и пясак. После бях целия в сини и ожулвания!!!
                        А така колега,така се става моторист

Коментар

За мен всяко падане е по-гадно от предишните , защото хем се очаква да си задобрял повече, хем се изтърсваш като първоделенец и после хем боли хем сърби...но ендурото е и возия и търкал на едно така ,че всичко си е в реда на коловоза

Коментар

АДА, струва ми се, че си поставяш прекалено високи цели и очакваш твърде много от себе си. За това и четеме теми от рода на "две очи разплакани" и тн...
                            Я да се стягаш. На световния шампионат няма да караш вдругиден, нито идния месец. По по хари малко така да се каже
                            DCRT®

Коментар

Аз не съм падал вече два месеца много съм станал добър.У дома до печката

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                                АДА, струва ми се, че си поставяш прекалено високи цели и очакваш твърде много от себе си. За това и четеме теми от рода на "две очи разплакани" и тн...
                                Я да се стягаш. На световния шампионат няма да караш вдругиден, нито идния месец. По по хари малко така да се каже
                                Ивке, вдигам духа на младежта...И без това сме задрямали под преспи и някои отдавна са гресирали моторите...В краина сметка нека да сам и лош пример , за това как не трябва да се надценява всеко младо и зелено дето е тръгнало ендурист да става...Много е положително да има някой дето да потупва с пръчката от горе де...Макаренко си е за препоръчване даже в такива случаи.
                                ...но ендурото е и возия и търкал на едно така ,че всичко си е в реда на коловоза - или поне както аз съм го видял и усетил.
                                В заключение: Честит Василов ден на всичко де що може да се весели...
                                Последно редактирано от ADA; 14-01-08, 17:19.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X