Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Нищо не разбиратеНа момъка му е много бърза мисълта и ръцете му не смогват да пишат.

Коментар

Абе на теа каде пиша на Български с Англиските букви ми е мнооогo гадно а на кирилица не мога да немера буквитве туууу кои я е измислил таа клавиатура.

--------------------------------------
      "LET THE GOOD TIME ROLL"
      --------------------------------------
      LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
        Абе на теа каде пиша на Български с Англиските букви ми е мнооогo гадно а на кирилица не мога да немера буквитве туууу кои я е измислил таа клавиатура.
        Вземи си кирилизирана клавиатура и пиши на БДС подредба (има настройка в уиндоуса, помоли някой да ти покаже как да сменяш фонетична и БДС), или се научи как са подредени българските букви при фонетичната подредба. Повечето букви са подредени по аналогия с латинските, само някои - като ч, я, ш, щ, ж, в, ь, ъ са на "търсене" места

Успех

DCRT®

Коментар

http://www.vbox7.com/play:8be46dc2 ето на това му викам аз падания

Коментар

Еми падания много и за мене се са гадни и затова не мога да кажа кое е най-гадното.

Коментар

Най-гадното и тъпо падане ми беше когато още се учех и забележете с какво, Иж 350. Та... с тоя тежък ястреб на кално време ми поднесе предната гума и вместо да натисна спирачка ми се вирна дясната ръка и дадох газ до край... по-нататък да не обяснявам за храста и отпадаците в които се забих. Разминах се само с подут среден пръст, а на Иж-ето изкривен преден калник
              KTM Fen

Коментар

Кога ви болеше наи много?

Може и да стане хубава тема мен примерно най-много ме боля когато се ударих в едно дърво с доброто старо AUDI малеее всичко ме болеше много ,нищо че нищо ми нямаше пък и като видях сестричката милата тя го обра ама поне не ми се расърди.
                П.П Абе добре че оживяхме та сега да си бъбрим в този чуден форум

Коментар

когато паднах по гръб от близо 3 метра и Кавазакито ми връз мен! счупих три прешлена на грабначния стълб, и лежах три месеца на една даска , та болеше и то доста продалжително! е слава богу оправих се и сега пак давам гас!!!
                  [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=lime]Kawasaki[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

До: Кога ви болеше наи много?

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                    Може и да стане хубава тема мен примерно най-много ме боля когато се ударих в едно дърво с доброто старо AUDI малеее всичко ме болеше много ,нищо че нищо ми нямаше пък и като видях сестричката милата тя го обра ама поне не ми се расърди.
                    П.П Абе добре че оживяхме та сега да си бъбрим в този чуден форум
                    абе става въпрос за мотори бе ЕНДУРО

Коментар

Абе приятелю знам за какво става въпрос затова бях формулирал темата по друг начин(но както и да е).Пък и това са си общи приказки доколкото помня.

Коментар

Формулировката е досущ като на тази тема, но заглавието,което беше написал не знам защо, но много ме напуши на смях

Тук са общи приказки, но и правила си има. Дайте да не пълниме форума с излишни неща, има си блогове и форум-кошче. Там дерзайте на воля
                        DCRT®

Коментар

сега следва въпроса къде е този форум "кошче"

ето го и него
                          Кошче, спам, чат дискусии и всичко което не е за останалите форуми!

или като отвориш http://forum.offroad-bulgaria.com/ и последния раздел е точно този

дори може да си създадете лична тема в която да си "чатите" на воля с кой ли не, примерно ако все още нямате право на лични съобщения, а и дори да имате пак може да си заформите говорилня с няколко човека
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

първото ми падане беше най гадно в оффроада,карах с самоучувствие че мога!!И ЛОКВА+локва и така си свикнах.Обаче първи брод, вода реших като локва но не,мотора в брода иска сила,но със контрол,и в момента когато грабна земя хаиде ,ела да видиш небето+ ГРАВИТАЦИЯТА.резултата
                            съседите около седмица ме питаха дали не съм се наиграл.НЕ!!!

Коментар

Най-гадното падане.... За кого? Най-гадното е за близките!
                              За съжаление е така.

Не случайно е въведен термина ДОНОРЦИКЛЕТИСТ............

Внимавайте момчета. Жоро си го е написал на подписа.....
                              “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                              Б.Франклин

Коментар

Здравейте и аз да се изкажа най- голямото падане по принцип беше катастрофа Случи се това лято на една тясна уличка.Карам аз отдоло по улицата и реших да дигна мотора на задна а пред мен имаше един Форд на около 100-тина метра от мен и аз го пак го изправих и във въздуха му сложих 2-ра и се ударих със страшна скораст във форда Ама луди глави не мислим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X