В понеделник направих най-якото си падане по черно засега. Отивах да се уговоря за един испит в студентски град и минах напряко през поляните, поскачах гледах да не се калям много че с декана щях да се уговарям та да съм в по прилежен вид. Свърших работата тръгнах да се прибирам и хванах същия път, на едно място една бабунка(не повече от 30-40см от земята) бях скочил на отиване та реших и сега да го направя. Е да ама се бях дръпнал много назад и ме ритна седалката в задника та погледнах мотора в "очите", не успях да се дръпна назад и паднах, като по анимационните филми направих 3-4 жабки по каската с крака сочещи слънцето
. Видях звездите посред бял ден и в първия момент бях малко дезориентиран, но в общи лини нищо ми нямаше дори карах поне още 50км след това. Днес си говорих с един приятел ветеринарен доктор и той ме наплаши доста та се хванах и отидох до Пирогов, направиха ми две снимки, нищо спукано или счупено, разтегнати връзки на шиините прешлени, сега съм с яка която трябва да нося 10-на дена, не трябвало и мотор да карам макар че до там и обратно бях с него. Та пораженията са следните: по мен- разтегнати връзки, и подбити шиини прешлени от което ме боли врата като го мърдам, отпечатано кормило и на двете бедра, днес вече достигна толкова красивото тъмно-синьо. На мотора нищо му няма кормилото беше малко криво, но го пребих с чука и го оправих.
До сега няколко пъти ми се е случвало това нещо- да ме рита задното окачване, аз и знам защо първо мотора ми е малко нисък отпред и ще трябва да му слагам подложки на кормилото, и второ защото поради първата причина карам много седнал. То не му е мястото в тази тема но все пак да си попитам- има ли някакъв трик с който да се науча да не сядам толкова често, със сигурност ще ми стане по-удобно като повдигна малко кормилото, но....
До сега няколко пъти ми се е случвало това нещо- да ме рита задното окачване, аз и знам защо първо мотора ми е малко нисък отпред и ще трябва да му слагам подложки на кормилото, и второ защото поради първата причина карам много седнал. То не му е мястото в тази тема но все пак да си попитам- има ли някакъв трик с който да се науча да не сядам толкова често, със сигурност ще ми стане по-удобно като повдигна малко кормилото, но....

,докато ми разправяше после. Първата ми работа след падането беше да пробвам всичко по мене дали работи : ръце ,крака , врат. Всичко мърдаше, и почти не ме болеше ,ОБАЧЕ БЕШЕ ТЪМНО, а случката стана около обед! Викам си , брей сигурно съм си треснал главата и съм ослепел, и започвам неистово да си опипвам главата с двете ръце. Пипам отпред и просветна! Чак тогава разбрах че каска имам на главата и че слюдата е яко омазана с кал ,та затова ми е било тъмно пред очите. Ама като си свалих каската и си видех "новия" мотор, и пак ми се стъмни. Около 2 часа му събирахме чарковете с приятелчето покрай пътя, а оборотомера така и не го намерихме. А на мене нищо ми нямаше, само натъртвания и 3 пукнати ребра ( за които научих години по-късно, защото тогава даже не отидох на лекар). Абе кашкавален мотор е това МЗ-та, много лесно се чупи
Коментар