Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вицове

Един човек вървял, вървял през пустинята - потен, жаден и уморен. На края на силите си стигнал до един оазис, където забелязал някакъв бункер. Влязъл с надежда в него и учуден видял Хитлер и д-р Менгеле залегнали върху някакви чертежи:
    - Абе хора, вие живи ли сте бе? Какво правите тук?
    Хитлер му отвърнал:
    - Че сме живи - живи сме, не виждаш ли?
    - Ами какви са тези чертежи?
    Хитлер:
    - С доктора се опитваме да направим бомба, която да убие един милион евреи и 10 камили.
    - Но Фюрер, защо точно 10 камили!
    Хитлер се обърнал към д-р Менгеле и му намигнал:
    - Докторе, казах ли ти, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ПОПИТА ЗА ЕВРЕИТЕ!

Коментар

Вчера ми казаха един страшен:

Върви си Вълчо из гората и гледа на едно разклонено дърво се заклещила лисицата. Огледал се, вдигнал й опашката и газ. Свършил работата, тръгнал надолу и вижда Ежко-Бежко.
      -Защо си толкова ухилен, бе Вълчо?
      - А бе, 5 дървета нагоре лисицата се е заклещила и такава тояга и праснах, много се изкефих.
      - Е бре- дебре и аз отивам!
      Свършил работата Ежко и се върнал при Вълчо да разказва. Идва Зайо.
      - Какво се радвате вие, бе?
      - А бе 10 дървета нагоре лисицата се е заклещила на едно дърво и такива пръчки и праснахме - страшна работа, голям кеф!
      - Брееее и аз отивам.
      Връща се след малко ухилен до уши.
      -Как е Зайо? Прасна ли я?
      - Абе търсих-търсих и пръчка не можах да намеря, ама и напълних гъза с шишарки!

ХАха ето още един сега ми го пратиха:

Дете сочи към един кон и пита майка си:
      -Мамо,мамо какво е това дето му виси отдолу на коня?
      -Това е хуй,с него конят ебе кобилата....и не сочи с пръст,не е възпитано.

хехех еее няма край:

а знаеш ли дети си карат с колата и по едно време пляяяяс един вибратор на предния джам
      и детето пита, мамо, кво е тва?
      еее, тва е комар...
      еееба тоа комар, как фърчи с тоя хуй бе?

Нали няма много четящи под 16 г. Ако се налага цензурирайте.
      Последно редактирано от iassen; 01-12-09, 09:44.

Коментар

Над гората лети Змей Горянин и крещи:
        - Всички на съботник! Всички на събутоник....
        Седи Баба Яга пред къщичката с кокоши крака, гледа нагоре и укорително клати глава....
        - Ех, Змейченцето бедно, пак се е натровило с комунисти....
        [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

Женски феминистки събор. Става немкинята и казва:
          - Аз като се ожених за моя Ханс и му казах в прав текст "Виж какво, от днес нататък ти ще готвиш".
          Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - сготвииил.
          Става италианката:
          - А аз като се ожених за моя Паоло и му казах в прав текст "Виж какво, от днес нататък ти ще чистиш".
          Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - изчистииил.
          Става Айшето:
          - А аз като се ожених за моя Хасан и му викам "От днес нататък ти ще готвиш и чистиш".
          Първия ден - нищо не виждам. Втория ден - нищо не виждам. На третия леееко прогледнах с едното око.

Коментар

Една жена скрила любовника си в гардероба. Към полунощ той не издържал,облякъл един кожух и излязъл.В този момент съпругът се събудил:
            -Ти какъв си?
            -Аз съм молец.
            -А къде си помъкнал кожуха?
            -Ще си го ям у дома.
            [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

В студито на Милен Цветков звъни зрител от Перник:
              Зрител:
              - Миуенчо, абе имаме пробуеми тука с бездомните кучета бре, станаха много, нападат хора...
              М.Ц.:
              - Добре, защо звъните на мен, звънете на Екоравновесие - да дойдат да ги кастрират...
              Зрител:
              - Миуенчо, ти не ме разбра бе, мойто момче - те не ни еб@т бе - хапят ни...
              Honda XR600
              Kawasaki KLX650
              Honda XL600V Transalp
              +359 888 6З5 9З4

Коментар

Жената:
                -Какъв ти беше уловът вчера?
                -Шест щуки.
                -Значи са ни прецакали.
                От магазина дойде сметка за осем.

-Разправят,че си омъжил дъщеря си
                за твоя счетоводител?
                -Да.
                -Но нали твърдеше,че той те краде!
                -Аз и сега твърдя,но сега дава
                моите пари на моята дъщеря.
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Малко картинкови вицове :::

Правопис не ги е срам

Не е само в нашият спорт така

Титлата му е в кърпа вързана.

още малко

баш така си е

Пресконференция на Майкрософт

Само да не прекантари

Много зле

от 12:00 до 13:00 е почивка за обяд, каквото ще да става.

Ендуро без мотор.

тези акули са били на зъболекар

Е това е парти с подарък за всеки!

След ендуро съзтезание

Сестрата на Бътхед

- Имате ли сутиени за гръб?

Изроди

Лада ))

Това ми се струва истинско.

Нашенец в чужбина

Не че й е свършил бензина.. просто иска да прелети над една река.

Мъжка сила

Направи нещо дръзко днес.. ипосле бягай!

- жената ще го държи отзад..

Какво ли става зимата, като се заскрежи и малкото останало стъкло.

Много яка тениска
                  Последно редактирано от iassen; 19-12-09, 09:52.

Коментар

• Мамо, тая година Дядо Коледа няма да идва у нас.
                    - Защо, милото ми?
                    - Ех, че си и ти, мамо! Та нали татко е в командировка

Английски джентълмен звъни на вратата на съседа си, а в ръката си държи празна кофа:
                    - Добър ден съседе! Бихте ли ми услужили с една кофа вода?
                    - Да, разбира се, съседе, заповядайте!
                    След минута-пак:
                    - Да, разбира се, съседе, заповядайте!
                    След минута-отново:
                    -Да, разбира се, съседе, заповядайте! Но... бихте ли ми казали какво става, съседе?
                    - Пожар гори. Пожар....

Една баба пита войник:
                    - По какво се различават войниците от партизаните?
                    - Войнците нападат отпред, а партизаните - отзад.
                    - Аха! Значи моят дядо е партизанин!

Първи урок по кормуване. Инструкторът казва на младата курсистка:
                    - Добре, добре, за начало не е зле... Но все пак лостът за скоростите е малко по-наляво.

Много се извинявам, господине! Седнала съм ви на очилата без да искам!
                    Не се притеснявайте, госпожо, те са виждали много по-лоши неща!
                    Последно редактирано от Chinela; 28-12-09, 07:07.
                    Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

Коментар

Просяк в Ню Йорк. Седи си кротко на ъгъла на 5-то Авеню и чака...
                      Минава млад, добре облечен бизнесмен и му пуска 100 долара. Просякът събира партакешите и да го няма. На другия ден историята се повтаря. И се почнало едно ежедневие - всеки ден по 100$. Минават 4-5 години обаче и една сутрин бизнесмена му пуска 50 долара. Ха сега де?!? Както и да е - замълчал си просяка. Втори ден, трети - все по 50 му оставял. Нашия се примирил с новата "надница" и си трае. Минали още няколко години - една сутрин бизнесмена му пуснал 1 долар. Втори ден, трети...мъка. Просяка не издържал и го заговорил:
                      - Извинявам се, сър, но преди десетина години ми оставяхте по 100 долара, от 5 години ми оставяте само по 50 долара, а от няколко дни само по 1 долар?!? Нещо Ви обидих ли, какво стана?
                      - Не приятелю, просто преди 5 години се ожених и бюджета се сви, не можех вече да хвърля стотачка ей така. А сега ми се роди и бебе - съвсем взе да става трудно с парите...
                      Просякът побеснял:
                      - Абе ей, аз да не съм длъжен да ти издържам семейството бе, а?!?

.......................................................................................

Двама старци седят на един баир край селото и си говорят:
                      - Абре, Кире, ти си станал врач бре, почнал си да врачуваш, верно ли?
                      - Верно бре.
                      - А познаваш ли?
                      - Познавам я.
                      - Я кажи нещо де, да видим ще познаеш ли?
                      - Ми ей ся отдолу ще минат мъж и жена и ще заминат към гората за гъби - и след минута минали наистина.
                      - Ай стига бре, а можеш ли и мен да научиш?
                      - Мога бре, прегърни това дърво тука..- онзи го прегърнал, Кирето му вързал ръцете и минал зад него. Почнал да му събува панталона...
                      - Ей, Кире, к`во прайш бре, ще ме таковаш ли???
                      - Да бе, виждаш ли - вече почна да познаваш и ти....
                      Последно редактирано от dmihailov; 28-12-09, 17:05.
                      Honda XR600
                      Kawasaki KLX650
                      Honda XL600V Transalp
                      +359 888 6З5 9З4

Коментар

живота на гея бил като компакдиск, всичко се върти около една дупка

Коментар

-Мъж отишъл за риба и както си ловял изведнъж хванал златната рибка. Тя съответно веднага му се замолила-пусни ме и аз ще ти изпълня 3 желания!!!! Човека помислил малко пък им рекъл-жена имам любовница имам,бизнеса ми варви и от пари немога да се оплача,абе ще те ям и толкова... Рибката обаче била упорита и продължила да го убеждава-абе пусни ме бе човек ще направя всичко за теб,и той мислил мислил пък накрая им казал-абе само едно желание искам и те пускам. Добре казваи рекла тя и той почнал -абе с жената нали такова като си легнем вечер,абе и двамата свършваме по различно време,направи така че и двамата да свършваме едновременно!!!! Няма проблем казала тя, сега си тръгвай и като се прибереш у вас всичко ще е окей. Събрал тои въдиците и си тръгнал,но докато се прибере свЪршил 3 пъти!!!!!!!!!!
                          Последно редактирано от Тануцо; 01-01-10, 18:54.
                          Научих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!

Коментар

Какво казва Брус Уилис като влезе в магазин за компютри?
                            Дай хард!
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

- Уотсън, виждам, че тази сутрин сте били много развълнуван.
                              - Блестящо, Холмс! Отново вашия дедуктивен метод.
                              - Хм… забравили сте да си обуете панталона, Уотсън.
                              Honda XR600
                              Kawasaki KLX650
                              Honda XL600V Transalp
                              +359 888 6З5 9З4

Коментар

Тираджия тръгнал от София за Бургас с ремарке пълно с пилци. Около Пазарджик жена маха на стоп. Той спира и тя пита:
                                - Добър ден, ако може за Бургас?
                                - Няма проблем, казал тираджията, но вие ще ми пуснете ли?
                                - Ееее не мога, господине!
                                - Щом не можете, ще вървите пеш!
                                И тираджията продължил по магистралата. Пловдив. Жена маха на стоп.
                                - Няма проблем, мадам, но вие ще ми пуснете ли?
                                - Ееее, не мога да правя такива неща!
                                - Щом не можете, ще вървите пеш!
                                На 100 км, преди Бургас пак жена маха на стоп, но с папагалче на рамото.
                                - Вие пък днес всички сте за Бургас. Може, но вие ще ми пуснете ли?
                                - Е, щом е до това, ще ви пусна! Но нося и папагалчето си с мен.
                                - Няма проблем дайте го на мен. - казал тираджията и хвърлил папагала при пилците.
                                Стигнали Бургас, тираджията оставил дамата, но забравили за папагала. Отива нашият човек да разтоварва пилците, отваря ремаркето и гледа вътре - нито едно пиле, само папагала седи и го глега умно.
                                - Къде са ми пилетата бе, папагал проскубан?
                                - Е как къде, като не пускат ще вървят пеш!!

Една страхотна мадама кара колело и спира пред един летен бар. На тротоара, пред бара, непосредствено до входа му, стоят и си говорят двама красавци. Дамата си подпира колелото на стойката и когато точно минава покрай младежите, колелото й ненадейно пада. Двамата приятели започнали лудо да се смеят на гаджето, а тя се обърнала и им казала:
                                - Какво се смеете бе, и вие да бяхте стояли два часа между краката ми и вие така щяхте да паднете!
                                0осем9осем7шест0осем7едно
                                Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X