Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вицове

Вълшебните думички на Бай Ганьо са : Е са ти е*ах майката!
    Вълшебния инструмент на Бай Ганьо е : ТЕСЛАТА

Коментар

Перникчани виждат в центаро за пръв път Tuareg и единия изцепва:

- Еее брато скии, ебаси Голфо!

Коментар

Катаджии спряли един поп с моторче и му казали:
        - Дядо попе, дай да видим дали всичко ти е наред!
        - Добре. - казал попа.
        Катаджиите проверили книжката на попа, но всичко било наред.
        - Дядо попе, защо всичко ти е наред?
        - Защото Господ е с мен!
        - А - а - а! Значи на моторче за един се возите двама! Глоба!
        [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Двама влюбени в леглото.
          - Скъпи, как намираш гърдите ми?
          - Скъпа, аз въобще не ги намирам...

Вървяло си едно Трабантче по улицата и едно лайно му подвикнало:
          - Ей, картон!
          - Аз не съм картон. Аз съм кола! - отвърнало Трабантчето.
          - То и аз бях торта "Гараш", ама на...

Баща казва на сина си:
          -Синко, дойде време да си поговорим за секс.
          Синът отговорил
          - Питай тате питай!

Бай Ганьо отишъл при свой приятел в Япония. Когато почукал на вратата бил ударен и изпаднал в кома. Когато дошъл в съзнание видял японеца и го попитал какво се е случило, а японеца отговорил:
          - Нищо особено, просто японска техника - карате!
          На другата година японеца дошъл на гости на Бай Ганьо в България. Още преди да достигне вратата нещо силно го ударило и той изпаднал в кома. Когато се събудил видял Ганьо и го попитал какво се е случило а той просто му отвърнал:
          - Японска техника - полуоска от “Тойота”!

Иванчо пита учителката си: - Госпожо, вярно ли е че тока се яде? Учителката отговаря учудено: - Не е вярно Иванчо, кой ти го каза? - Как да не е вярно, снощи чух баща ми да казва на майка ми :
          "Гаси тока и го лапай".
          HONDA CR250 - 2 Stroke POWER

Коментар

На бал младеж и девойка танцуват.
            Младежът пита:
            - Извинете, госпожице, защо имате цепки на ръкавиците?
            - О, това е последна мода в ръкавиците. Тези цепки са, за да могат да ми целуват ръката.
            - О, разбирам... Всъщност, моят шивач отдавна прилага тази мода в панталоните...

Коментар

Шеф към подчинен:
              - Петров, я влез в Jobs.bg
              Петров:
              - Влязох. И сега какво да правя?
              Шефът:
              - Ами започвай да си търсиш работа...
              Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първа брачна нощ. На вратата се звъни настойчиво. Недоволен мъжът отваря вратата, влизат четирима с един диван на рамо, влизат в спалнята, обикалят в кръг и излизат от апартамента. Мъжът, недоумяващо:
                - Вие какво, бе? Да не сте полудели?
                Един от четиримата:
                - Извинявай, приятел! Просто в коридора не можем да вземем завоя...

Коментар

Ловец седи в къщи пред телевизора, жена му се мотае напред назад и отивайки към него му казва:
                  - Иване, миналия месец ходи на лов, нали?
                  Мъжът:
                  - Да, защо?
                  - А, не нищо. Просто забравих да ти кажа, че вчера се обади една сърничка да каже, че е бременна!

Коментар

Ето два от мен:
                    Един КАМАЗ се чешел по кардана. Минал покрай него един ЗИЛ и го попитал:
                    - Кво се чешеш бе?
                    - Абе мани. Снощи спах с една ЛАДА и хванах от нея малки ФИАТ-чета.

Един мъж на име Атанас имал камион Камаз. И един ден както си карал камаза, чул по радиото, че на Земята са паднали извънземни и който ги види да се свърже с властите. Атанас продължил да си кара камаза, докато пред него не видял един храст да се мърда. Той си помислил, че това може да са извънземните и отишъл да провери. Приближил се до храста и казал:
                    -Аз съм Атанас, карам камаз, искам да осъществя контакт със вас.
                    Тогава от храста се чуло:
                    -Аз съм Станимир, карам тир, само да се из...а, мамичката ше ти я е..а

Коментар

Въпрос: За какво се карат 2 блондинки преди да се качат на мотор?
                      Отг: Коя да седне до прозореца.
                      [COLOR=Black]
                      [/COLOR]

Коментар

Купил си Вълчо мотор. Още на първия ден в гората решил да се изфука. Видял заека и му казал:
                        - Зайо, айде да се возим!
                        - Добре бе Вълчо.
                        Качили се те на мотора и вълка запалил и тръгнали с бясна скорост по горската пътечка. Вълкът вдигнал 100 км в час и пита:
                        - Зайо, напика ли се от страх бе?
                        - Не бе, не бе!
                        Вдига вълкът 200 км в час.
                        - Напика ли са бе?
                        - Абе много бавно караш бе! - казал зайо.
                        Вдига вълка 300 км в час.
                        - Напика ли са бее?
                        - Неее.
                        - Е ся ше са на**реш кат ти кажа че нямам спирачки!

Коментар

ДЕЙСТВИТЕЛЕН РАЗГОВОР УЛОВЕН НА КАНАЛ ЧЕСТОТА 106 ОТ БРЕГОВАТА ОХРАНА МЕЖДУ АМЕРИКАНЦИ И РАДИОПРЕДАВАТЕЛ ОТ ГАЛИЦИЯ

Галиция (звуков фон)
                          Тук А-853, моля да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване. Движите се право към нас. Разстояние 25 морски мили.

Американци (звуков фон)
                          Препоръчваме вие да отклоните курса си с 15 градуса север, за да избегнете сблъскване.

Галиция (звуков фон)
                          Отказ! Повтаряме: отклонете курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване.

Американци (глас различен от първия)
                          Говори капитанът! Капитанът на кораб на Съединените Американски Щати. Настояваме: отклонете курса си с 15 градуса север, за да избегнете сблъскване!

Галиция
                          Отказ! Не смятаме, че тази алтернатива е подходяща. Следователно предлагаме да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете сблъскване.

Американци (силно раздразнен глас)
                          Говори капитан Ричард Джеймс Хауърд, командващ самолетоносач USS LINCOLN от националната флота на Съединените Американски Щати, вторият по големина военен съд от американската флота! Ескортирани сме от 2 броненосеца, 6 ескадрени миненосеца, 6 крайцера, 4 подводници и други военни съдове в подкрепление. Движим се към водите на Персийския залив за провеждане на военни маневри в перспективата на евентуална офанзива срещу Ирак.
                          Ние не предлагаме, ние ви нареждаме да отклоните пътя си с 15 градуса север! В противен случай ще бъдем принудени да вземем съответните мерки, за да гарантираме сигурността на флотата и силата на коалицията.
                          Вие принадлежите към съюзническа страна, членка на НАТО и на коалицията, затова моля да се подчините незабавно и да напуснете нашата траектория!

Галиция
                          Говори Хуан Мануел Салас Алкантара. Ние сме двама. Ескортирани сме от нашето куче, от нашата манджа, от две бири и от едно канарче, което в момента спи.
                          Подкрепени сме от Радио Коруня и от канал 106 на Бреговата охрана. Ние не се движим наникъде, тъй като говорим от сушата. Намираме се във фар А-853, във Финистер, на брега на Галиция. И хабер си нямаме каква е нашата позиция съобразно класацията на испанските фарове. Можете да вземете всички мерки, които смятате за подходящи и ви оставяме скапаната грижа да гарантирате сигурността на вашата лай**на флота, която ще си размаже физиономията в скалите!
                          Затова настояваме отново и ви припомняме, че най-доброто, най-логичното и най-разумното, което можете да направите е да отклоните курса си с 15 градуса юг, за да избегнете да се нахакате в каманяка!

Американци
                          Прието Благодарим...

Коментар

Един катаджия спира един автомобол, за да провери шофьора дали е пил.
                            - Я, духай тука! - вика полиция на мъжа, като му бута дрегера до устата.
                            - Казвам ви, и капка алкохол не съм глътнал! - заявява човека, вече духнал.
                            Полицаят гледа, гледа - обаче се оказва това, което шофьорът твърди.
                            - Туй май се е развалило! Я да го проверя - казва полицая и що да види - работи си, отчита 2 промила алкохол.
                            - Опа, май работило!

Коментар

Между пияници:
                              - Вече закусва ли?
                              - Не, нито капка.

Коментар

В гората построили модерна диско тоалетна.
                                Дошла мечката и казала на заека (диджея):
                                - Пусни ми чалга...
                                Заека пуснал чалга.
                                Дошъл орелът и казал:
                                - Пусни ми рап....
                                Заека пуснал рап.
                                Дошъл вълкът:
                                - Пусни ми нещо, само да има музика...
                                Заека пуснал. След 5 мин лисицата идва и вижда, че вълкът гони заека:
                                - Вълчо, защо гониш зайко?
                                Вълкът:
                                - Как защо? Аз, имам разтройство пък той, ми пуснал химна на България.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X