Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вицове

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
    Какво общо има жената с урагана ?
    Това че идва с духане и си тръгва с къщата..

Абе простак..
    Какво общо имат жените с ураганите?

Че идват влажни и диви, а си тръгват с колата и къщата...

Добре, че не съм простак...

Коментар

Червената Шапчица стои на улицата и се опитва да хване такси. До нея спира лимузина, прозореца се отваря и един мъж пита:
      - Къде отиваш, Червена Шапчице?
      - Ами, бързам за радиото. Баба има рожден ден и искам да я поздравя!
      - Чудесно, красавице! Аз съм директор на радиото. Качвай се в колата и аз ще те уредя!
      Качва се Червената Шапчица в колата и радостно заявява:
      - Ах, колко съм ви благодарна, готова съм да направя всичко за вас.
      Мъжът това и чакал, отбил колата в близката горичка, разкопчал си панталона, извадил оная работа и казал:
      - Давай, Шапчице!
      - Ох, аз… не знам, ах колко се срамувам… за първи път ми е… много съм притеснена…
      - Спокойно, бе! Всички се стесняват първия път. - успокоява я мъжът.
      - Е, добре тогава! - съгласява се Червената Шапчица. Хваща инструмента, навежда се към него, въздъхва тежко, отваря уста и казва:
      - Скъпа бабо…

Отива Червената Шапчица при баба си и пита:
      - Бабо, бабо, защо ти е толкова голяма устата?
      Бабата отвръща:
      - Щеше да знаеш, Червена Шапчице, ако беше видяла дядо си гол!

Върви си Червената шапчица през гората и среща вълка:
      - Стой, ще те ям!
      - Ама недей така, аз съм млада, неопитна…
      - Няма недей, ще те ям.
      - А може ли поне да ми изпълниш едно последно желание?
      - Не едно, три ще ти изпълня даже.
      - Искам да правим секс… Да разбера и аз нещо от тоя живот.
      Подхваща я вълка, оправя я.
      - Казвай второто желание.
      - Амиии… Като първото.
      Пак я подхваща вълка, озорва се, но я оправя още един път.
      - Казвай третото желание.
      - Амиии… И то като другите.
      Вълка пак я почва, ама вече е много на зор - изпотен, зачервен, сърцето му бие до пръсване…
      В този момент на полянката се показват Бабата и Ловеца. Ловецът вдига пушката, прицелва се и - бам! - Червената шапчица между очите.
      Бабата писва:
      - Леле, какво направи, утрепа ми внучката!
      - М_мка й на твоята внучка, три вълка ми е уморила само миналата седмица.
      Последно редактирано от Чичка; 17-11-08, 09:02. Причина: цензура...
      Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

- Деца, изправя се учителката. - Kой ще каже какви пари имат американците? Гошко?
        - Долари, госпожо.
        - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке?
        - Франкове, госпожо.
        - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо?
        - Ние нямаме пари, госпожо!

--------------------------------------------------------------------

В училище учителката иска децата да й кажат по едно изречение с рима. Марийка: - Паднах в реката и си намокрих краката. Иванчо: - Паднах в саламура и си намокрих краката. - Иванчо в изречението няма рима. - Ами, защото саламурата не стигна до римата.

---------------------------------------------------------------------

Учител по музика към Иванчо:
        - Предупреждавам те, че ако не се държиш както трябва, ще кажа на родителите ти, че имаш талант...

Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Годината е 2010. Петък. През лятото. Четирима приятели, върли представители на IT обществото са си определили среща за по биричка, две, три... Тримата са фенове на три големи корпорации - Apple, Google и Microsoft, а четвъртия е фен на отворения код, съответно на Linux....

Фенът на Apple
          Вдига си iPhone-а, звъни на другите трима в конферента връзка, определят си среща. Влиза в своята нова iБаня обурудвана с iДуш (iБаня - iКеф, селската iБаня - голям iКеф... лирично отклонение...), и си взема душ, докато слуша музиката от неговия iPod, свързан към неговия iАпарамент, което прави възможно слушането на музика, както и на последните подкастове навсякъде в апартамента... Докато се къпе, жена му не може да умие чиниите, щото iБойлер-а е базов модел и няма достатъчно bandwidth на топлата вода и му звъни по iнтеркома в iБаня-та да шерне малко топла вода. От Apple са обурудвали продукта си с плътен мъжки глас, защото според статистическо изледване на корпорацията жените прекарват повече време в банята и съответно това ги прави целева аудитория на продукта iБаня. Ниският мъжки тембър, обаче води до стрес нашият Apple фен и той си изтърва iСапун-а на пода. Но вместо да се наведе в компрометираща поза и да започне да опипва пода, докато го намери (защото главата му е цялата в iШампоан), той използва чисто новичкия си плъгин към iБаня-та - iСапунЛокатор, който с помощта на няколко супер хипер дупер бупер модерни и готини iАлгоритъма като "метода на мехурчето" и GPS връзка установява точното местонахождение на iСапуна... След банята, нашият фен се забърсва в iХавлия, обува си iГащи-те и заедно с iЖена си се качват в iКолата си (гореспоменатия iCar), след което се отправят към мястото на срещата, упътвани от iGPS, който кръжи в орбита около iЛуна-та, която пък имала формата на ябълка...

Фенът на Google
          Звъни му google телефооооона, отсреща другите от тайфата в конферентна връзка. Уговарят си среща, на място избрано от google фена, който е гугнал няколко добри кръчмета и е избрал тази с най-добри отзиви в google общността. За да се ориентират по-лесно, google фена им изпраща точната локация на заведението чрез Google Maps Beta. Неговата работа в този съвместен проект е приключена и не му остава нищо друго, освен да се приготви... Обува си gooщите (гащите), облича си gooкото (сакото), слага си слънчевите gooчила (очила), пръска малко от новия Dolche & Googlena парфюм, излиза от своя gooпартамент (апартамент) и се качва в google автоооомоообила си, обурудван с последния софтуер на корпорацията, което включва gooрати (врати), gooлан (волан), gooстачки (чистачки), gooдалки (седалки) и Adobe AIR Bag 4.0 Premium Edition (ейър бега е специална разработка на Adobe върху тяхната AIR платформа, тъй като при тестването на Google AirBag Beta излиза, че въздушната възглавница на Google не се отваря, ако javascript-а е disabled). За по-лесната ориентация му помага GooPS (GPS), като крайната цел на пътуването е зададена автоматично още при разговора по google телефооооона-а, тъй като всички продукти на google са онлайн ("live", тъй да се каже ;-) ), споделят си профилите и са достъпни навсякъде дето има интернет...

Фенът на Linux
          Звъни му новият телефон с отворен код, който той си е свалил снощи от един български мирор. Той вдига, но се оказва, че е това е конферентна връзка, заради което трябва да си инсталира четири допълнителни пакета (WTF?!), няколко ъпдейта и да прекомпилира кернела. Успява да се включи точно в момента, когато google фена изпраща локацията и без да му мисли много-много започва да се приготвя за предстоящото излизане. Влиза в новия си Debian Pliox (баня), да се окъпе, но разбира, че снощи министерството е ъпдейтнало цените на тока и водата и трябва да изтегли няколко актуализации, няколко пакета от допълнителни зависимости за електронно разплащане, калкулатор, както и чутовното велико постижение на съвременния софтуер с отворен код - програмата за отваряне и затваряне на CDROM-а...(WTF?!) А, да... - трябва и да прекомпилира кернела... Прекомпилацията има да се точи с часове (това е кернел на Pliox все пак), затова той пристъпва директно към следващата стъпка - обличането. Опитва се да открие Mandrake Gliox (гащите) си, като използва малко support от страна на жена си. При опита да изговори "Gliox", обаче си изкълчва езика (нещо, което редовно се случва ако се опиташ да изговориш или напишеш някой от наимеованита на софтуер в Linux света), затова решава, че ще стане по-бързо, ако потърси из логовете. С учудване разбира, че докато е спал миналата нощ Debian Tyrytyry (апартамента) се е крашнал и сега е стартиран в failsafe режим, тъй като му се е скапала файловата система на единия дисков масив... Във failsafe режим Gliox не работят... Тегли му една майна, щото няма време да се занимава с това сега и си дръпва едни Slackware Кliox (гащи, който работят във failsafe режим) от аржентиски мирор... На излизане не успява да заключи Debian Tyrytyry (апартамента) си, заради failsafe режима... Не успява да отключи и Fedora BrumBrum (кола)-та си от първия път, щото след като е прекомпилирал кернела заради конферентната връзка на Kiopauluete-то си (телефона) са се разрушили няколко завиимости по криптографията. Но затова пък, използвайки super user акаунт, той успява да влезе вътре, където го чакат още няколко изненади - заради нови цени на горивото, той трябва да си ъпдейтне BrumBrum (колата), както и да изтегли няколко допълнителни пакета - за клаксона, за огледалата за задно виждане, за системата за ръчно отваряне и затваряне на жабката, тъй като те не могат да работят с новите цени на горивото (WTF?!)... Трябва и да прекомпилира кернела... Тегли още една майна, и хваща градския транспорт... За по-лесната ориентация му помага кондуктор, който както всички в света на отворения код иска заплащане за поддръжката...

Фенът на Microsoft
          Звъни му новата лъсква придобивка Microsoft® GSM 2007 Personal Edition, заради която той е изръсил една камара пари. Конферентна връзка. Няма проблем - от версия 2002 насам Microsoft® GSM поддържа конферентни връзки. Отсреща фенът на Аpple, фенът на Google и от време на време примигва и се появява за части от секундата фенът на отворения код. Следва предупреждение, че някой от участниците използва некриптирана връзка и Microsoft не носи отговорност за открадната или загубена лична информация. Разбират се, получава дестинацията. Опитва се да я отвори, когато получава съобщение, че текущия провайдър на карти не използва последните постижения в тази област и няма гаранция че местонахождението е точно, както и че Microsoft не носи отговорност, ако случано заради софтуера им се озвеш на другия край на планетата. Облича се с най-новото си Microsoft® Suite Jacket 2007 Personal Edition, както и другия продукт от същия пакет Microsoft® Suite Pants 2007 Personal Edition. Качва се в колата си - Microsoft® Automobil 2006 R2 Sport Edition, която го разпознава автоматично самичка, щото използва LiveID акаунта си и се упътва към мястото на срещата. По пътя го води Microsoft® Global Positioning System for Automobiles 2008 Enterprise Edition, отновно нова придобивка, заради, която е изръсил един кош пари, но за сметка на това работи доста по-стабилно от старите версии. Изключение правят само един случай, когато минавайки покрай една баничарница, MS GPS 2008 го известява, че е открита нова баничарница и пита иска ли да инсталира драйвери за нея, както и дребното неудобство, че всеки път като включи фаровете или чистачките, MS Automobile 2006 R2 го известява, че това е операция, изискваща административни привилегии и го пита, иска ли той да ги даде или не... Докато пътува, автомобила го известява, че има нови цени на тока, водата и бензина и че всички данни в автомобила и апартамента са обновени автоматично...

Срещата
          Пръв на мястото на срещата пристига фенът на Microsoft, слиза и оставя колата да паркира автоматично - нова функционалност в MS Automobile от версия 2004 насам. Малко след него пристига фенът на Google, като оставя пиколо да паркира колта му. Пиколото е намерено по време на пътуването чрез новата онлайн услуга на корпорацията Google Parking Guys Social Network Beta. Трети на мястото пристига фенът на Apple, който се забавил заради няколко пробива на системата му за сигурност и трябвало да се бори за да си възвърне контрола над волана по време на пътя. Фенът на Linux не пристига ... все още. Тримата влизат, поръчват си. Фенът на Microsoft си поръчва Microsoft® Drinks Beer 2008 Light Edition, фенът на Apple - iBeer, а фенът на Google - Googlenitza. Точно когато сервитьорката им носи питиетата пристига фенът на отворения код. Гол, само по конзола (долни гащи, демек). Докато пътувал с градския транспорт, някакъв вирус му се лепнал и тотално сринал Slackware Кliox-а му, кондукторката му отказала съпорт, тъй като той не можал да си плати щото прекомпилирал кернела на портофейла си в него момент и го изхвърлили по средата на пътя. Останалите трима се кръстят и си плюят у пазвите - да не им се случва и на тях такова нещо. Последния си поръчва Haberrmanix, нова марка безплатна бира, все още несертифицирана от ХЕИ и всички си взимат наздрве....

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Една клетка на човек съдържа 75Мб генетична информация 2. Един сперматозоид съдържа 37.5Мб. 3. Един миллилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди. 4. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa. 5. И така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на: (37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000 сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000 байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5 терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е най-добрия в света хардуерен файервол... Обаче този един пакет, който тя пропуска , срива системата за цели 9 месeца...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Защо Фордовете са с големи стъкла?
          За да се вижда по-добре глупакът който си е купил Форд ....

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Модерна циганка-гледачка към минаваща девойка:
          "Алооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш!
          Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та аресва, иска да та джазка виртуално.
          Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Ауу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма?
          Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета. Ама си ъпдейтвай aнтивирусната и файъруола да не си наджиткаш компа с виртуални въшки.
          Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера!
          Къде тръгна, ма?
          Шъ та кълна, да знайш!
          Да ти са напълни компа с вируси дано!
          Виндовса да ти висне кът гъза на прабаба ми!
          Ре-инстал секи ден да прайш и от бъгове да не съ отървеш!
          Да ти го нахакат здраво в айпито!
          Имйела със спам да ти затрупат!
          Само грозни аватари да намираш!
          Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий!
          Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите.
          Последно редактирано от spl77; 24-11-08, 18:27.

Коментар

Още от утре ставам върл фен на Aple и започвам да пия гугленица тъмно
            Много ме развесели това
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Асан се връща от профсъюзно събрание Айшето го пита:
              - Асане, за какво ви говориха толкова бе?
              - Ами имаше две теми - едната за икономическата реформа, другара за неутронната бомба.
              - Ами я обясни ми и на мен да не съм толкова проста.
              - Абе аз знам че си проста и така по-простичко ще ти обясня. Виж сега, ние сме тук и на масата има баница. Значи неутронната бомба е едно оръжие дето като падне ние изчезваме а баницата остава.
              - Аха, - рекла Айше, разбирам. - Ами какво е туй икономическа реформа.
              - Ами обратното ма Айше, нас ни има а баница няма.

Асан и Айшето на разходка с децата. По едно време Мюмюнчо пада в една локва. Асан го вдига и казва на Айшето:
              - Айше, ше го къпем или ново ше праим?

Характерно за мъжете :Организмът при силно алкхолно опянение се намира в състояние близко до смъртта, и инстиктивно се стреми към продължение на рода.

Какво искат жените от мъжете на 22?

1. Красив.
              2. Очарователен.
              3. Материално осигурен.
              4. Внимателен слушател.
              5. Остроумен.
              6. В добра физическа форма.
              7. Стилно облечен.
              8. Цени красивото.
              9. Готов на приятни изненади.
              10. Ярък, романтичен, влюбен.

Какво искат жените от мъжете на 32?

1. Изглежда добре (особено косата му).
              2. Отваря вратата на автомобила, подава стола.
              3. Има достатъчно пари за приличен обяд.
              4. Слуша повече отколкото говори.
              5. Смее се на моите шеги.
              6. Носи торбите след пазаруване.
              7. Има поне една вратовръзка.
              8. Цени добре приготвената домашна храна.
              9. Помни рожденните дни и годишнините.
              10. Готов е за нежности поне един път в седмицата.

Какво искат жените от мъжете на 42?

1. Не твърде уродлива и гола глава.
              2. Не потегля преди съвсем да съм влязла в автомобила.
              3. Стабилно натоварен в работата.
              4. Кима с глава, когато му говоря.
              5. Обикновено помни съществената част на вицовете.
              6. В достатъчно добра форма е за да премести мебелите.
              7. Носи риза, която закрива корема му.

Какво искат жените от мъжете на 52?

1. Подстригва си космите в носа и в ушите.
              2. Не се уригва и не вмирисва въздуха публично.
              3. Не се занимава прекалено често с пари.
              4. Не заспива, когато изразявам мислите си.
              5. Не разказва една и съща шега прекалено много пъти.
              6. В достаръчно добра форма е за да слезе от дивана в почивните дни.
              7. Помни името ми.
              8. Бръсне се понякога в почивните дни.

Какво искат жените от мъжете на 62?

1. Не плаши малките деца.
              2. Помни къде е банята.
              3. Не са му необходими много пари за поддържане.
              4. Само леко хърка на сън.
              5. Помни защо се смее.
              6. В достатъчно добра форма е да стане от дивана самостоятелно.
              7. Намира приятни меки хранителни продукти.
              8. Помни кой ден от седмицата е.

Какво искат жените от мъжете на 72?

1. Да диша.
              2. Да уцелва тоалетната чиния.

-----------------------------------------------------------------

Доган и Станишев са в сауната, знойна красавица прави свирка на Доган.
              Станишев по някое време казва:
              - Ефенди, да се сменим, а?
              Доган отговаря:
              - Ами, сменете се де

Пред огледало стои мъж и се гледа. И си мисли:
              - Леле, какви са ми тънки и криви краката, а шкмебето ми почти до коленете, плешив съм като билярдна топка...
              Обръща се и гледа на леглото, чакащата го прекрасна девойка, която го гледа влюбено.
              Отново гледа в огледалото, после пак гледа девойката. Така няколко пъти. После си казал:
              - Възможно ли е чак, толкова да обича парите....

В Китай се е родило дете с презерватив на главата!
              Вече нищо не може да ги спре!!!

Коментар

Какво казал принцът на Спящата Красавица?
                - "Стани ма, путко заспала!"

---------------------------------------------------
                Върви си Крали Марко по пътя след тежка битка и гледа ,че пътя се разделя на две.
                По средата имало табела на която пишело:
                "Ако минеш надясно си пич ,ако потеглиш наляво си педерас."
                Крали Марко обезумял ,как можело да има някой ,който да си мисли че може да направи от него педерас. И така грабнал табелата и потеглил наляво.
                Повървял малко и видял една голяма ламя да спи на пътя. Вече бая ядосан Марко се разгневил още повече след като разбрал ,че някаква нещастна ламя е сложила табелата.
                Без да му мисли много ,вдигнал Крали марко една огромна скала и я стоварил върху главата на ламята.
                В тоя момент ламята се събудила видяла как Крали Марко й се смее и сочи табелата с надписа:
                "Ако минеш надясно си пич ,ако потеглиш наляво си педерас."
                И в предсмъртна агония ламята казала:
                "Е, кажи ми са , не си ли педерас..."

Коментар

Иванчо отива на училище със синю око и учителката го пита защо.
                  - Ами, госпожо, снощи легнах да спя при мама и тати и по едно време татко ме пита "Иванчо заспали ?" аз му казах, че не съм и той ме наби. На другия ден Иванчо е с две сини очи и учителката пак пита какво е станало: - Снощи, госпожо, пак легнах при мама и тати и по едно време татко пак пита: "Иванчо, спиш ли ?", аз казах "не" и той ме наби. На третия ден Иванчо направо е прибит и госпожата уплашено пита какво се е случило; Лежа си аз при мама и тати и татко започва "Иванчо, спиш ли ?" - аз мълча. Той пак "Иванчо, спиш ли ?" - аз пак мълча и след малко татко пита: "Влезе ли ?" , а аз викам: "Кой ?"...

-----------------------------------------------------------------------

Блондинка излиза на среща с ново гадже. Сядат в една градинка и момчето вади кутия цигари, подава ги към нея и пита:
                  - Цигара?
                  Блондинката:
                  - Знам, че е цигара…

След посещение в музея две блондинки обменят впечатления:
                  - Муцка, видя ли какъв огромен член имаше оная статуя на Аполон? Обаче е много твърд и студен...
                  - Да, бе! И леко нагарча... – добавя другата.

Блондинки в киносалон.
                  - А бе, Буби, как праавят така, че прожекторите угасват постепенно?
                  - Ами сигурно дърпат щепсела бавно.

- Каква е разликата между 20 овце и 5 блондинки?
                  - 15

----------------------------------------------------------------------

Шефът на голяма корпорация се нуждае от секретарка и затова организира интервю за работата.
                  Първата кандидатка, знае 3 езика, владее много добре компютър и има икономическо образование. За жалост била уникално грозна. Шефът естествено и казал:
                  - Ще ви се обадим в бъдеще.
                  Влиза следващата - знае 5 езика владее компютър по добре и от Бил Гейтс има две висши по икономика и бизнес администрация. Ужас тя била по-грозна и от първата. За пореден път се чуло
                  - Ще ви се обадим.
                  Шефът вече отчаян приема третата кандидатка
                  - Пищна блондинка за чиито крака Синди Крауфорт пасти да яде.
                  - Колко езика знаете? - пита шефът.
                  - Ами как да ви кажа - само руски ама и него само го разбирам, но не мога да говоря на него.
                  - Спокойно ще ви изпратим на курсове, всичко ще научите. А с компютър можете ли да работите?
                  - С комп-какво?
                  - Ясно, спокойно няма проблем и на такива уроци ще ви изпратим. Само един последен въпрос
                  - Колко очаквате да получавате.
                  Блондинката твърдо казала
                  - 3000$.
                  - Моля? Та главният ни счетоводител взима 2000$ пък вие искате 3?
                  - Еми ебете си тогава главния счетоводител!

Съпруг на една блондинка се връща вкъщи и какво да види - в хола се разхожда разкошната им ангорска котка, само че цялата обръсната.
                  - Какво става тук скъпа с котката?
                  - Ми ти нали ми каза снощи да обръсна котето, защото е станало много рощаво.

Блондинка при доктора:
                  - Докторе, отнякъде ми се появяват във влагалището пощенски марки. Вече цял албум съм събрала! Ето вижте!
                  - Но това не са марки, това са лепенки от банани. Ето Ви направление за очния

След операция, фолк певица пита доктора:
                  - Кога ще може отново да правя любов?
                  - Трудно ми е да кажа - казал доктора, - Досега никой не ме питал такъв въпрос след махане на сливиците.

Гошо и Пешо спасяват удавник. Изкарали го на брега и Гошо казва:
                  - Най-успешното изкуствено дишане било уста в гъз. Взели една тръба, мушнали я в гъза на удавника и Гошо надува. По едно време се уморил и дал на Пешо. Пешо лапнал тръбата, надува и по едно време казва на Гошо:
                  - Гоче, тая тръба има вкус на гомно!
                  - Ми Пешо, като те знам какъв си гнуслив, я обърнах от другата страна, дето не съм я лапал...

Двама колеги си лафят на път за вкъщи.
                  -Ти кат се върнеш от командировка кво прайш първо?
                  -Ми кат пристигна на аерогарата, гарата ли ще е т. н. първо звъня на жената, че съм се прибрал благополучно и кат си отида у дома тя ме посреща с усмивка с целувка... що питаш?
                  -Много си тъп, аз кат се прибера - веднага в къщи звъня на звънеца и бягам зад блока под терасата - до ся само един съм изтървал!

Коментар

един човек отива на лекар влиза в кабинета и вика на лекаря:
                    -докторе едното ми мъдо посиняло
                    -я бе,казва доктора,ооо ще го режем! махат го оня си тръгва доволен но след 2 дена пак
                    -еьее докторе и другото ми мъдо посиняло беее!!
                    -я да видим,ммм дааа ще се режеее,махат го он пак си трагва по живо по здраво,е и етс не минава и ден и нашия пак влиза в кабитена и вика
                    -ей докторе абе и хуя ми посиня бе?! доктора се навел,пооогледал тоя път повече и рекъл:
                    -абе момче дънките да не ти пускат боя бее??

един мъж добре облечен и силно претиснен влиза в кабинета и казва на доктора:
                    -абе нещо докторе,абе такова нещо май мие посинял хуя
                    -я да видим,тааакаааа,какво работите?
                    -ами аз таковаа,ами директор на училище съм
                    -аа деректор значи,ами секретарка имаш ли?
                    -имам?
                    -е кажи и на тая като ходи до тоалетна да не се бърше с индиго повече

Коментар

Стар майтапчия е на смъртно легло. Вика своите роднини и се покайва:
                      - Жена, помниш ли, когато ти изгоря палтото от норки за 10000$, аз го запалих!
                      - А ти братко, помниш ли онази нова кола, която се взриви, нея също аз я взривих.
                      - Сестричке, на вас ви изгоря вилата, пак аз бях.
                      - Моля ви, всичките да ми простите. Имам и една последна молба. Когато умра ме обърнете по корем, набутайте ми една свещ в задника и я запалете!
                      Умира човека. Роднините, няма как, решили да изпълнят последното му желание.
                      След пет минути входната врата пада с трясък, в стаята връхлитат ченгета и крещят:
                      - Имаме сигнал, че тук издевателстват над трупове!

- Като те гледам, искам да съм Чингиз Хан, скъпа!
                      - Защо? За да ме откраднеш?
                      - Не! За да имам по-големи мустаци от твоите!

Учителката предупреждава учениците:
                      - И да не забравите утре за контролното! Само смъртен случай може да оправдае отсъствието ви!
                      Един от учениците попитал:
                      - А ако съм сексуално изтощен?
                      - Тогава ще пишеш с другата ръка!

Един се оплаква на приятеля си:
                      - Интимния живот с жена ми стана една такава сива история...
                      - Ами разнообрази я малко. Защо, например, не поиграеш с нея на чичо доктор за около час? Аз лично така правя.
                      - Хубава идея. А на теб как ти се удава да играеш с жена ти цял час на доктор?
                      - Много лесно: 55 минути стои в коридора и си чака реда.

Надписи в градски рейсове в различни страни:
                      Германия: "Разговорите с шофьора са строго забранени!"
                      Англия: "Разговорите с шофьора не са желателни."
                      Италия: "Не отговаряйте на шофьора!"
                      Израел: "Нямате никаква сметка да си говорите с шофьора."

- Искам шоколад! Искам шоколад! - крещи малко канибалче.
                      Бащата е нервен.
                      - Млъкни!! Откъде да ти намеря негър в три часа през нощта?!
                      Последно редактирано от spl77; 28-11-08, 00:40.

Коментар

• До: Мнение за Kawasaki KX250?

Мнението на Ясен е копирано от темата Мнение за Kawasaki KX250
                        и това ще е теста който всеки ще попълва преди да пусне нова тема за избор на мотор

Готово Ето анкета даже:
                        - Какви габарити сте, колко кила
                        а) като чируз съм б) като мечка съм в) като пеликан съм

и години?
                        а) под 17 б) над 17 в) под 100

- Какъв опит имате
                        а) бебешката ми количка беше KX80 б) гледал съм по филми в) имам огромен стаж на CZ

- За какво ще го ползвате
                        а) за гората б) за полето в) за нивата

- Колко често ще го карате
                        а) на закуска и вечеря б) 1 път през август и 1 път септември в) ще си го държа в хола и ще се снимам с екипа

- има ли около вас хора, които са страшни карачи и ви казват че крос 2т 125 е за деца и т.н.?
                        а) па вси от село сме си карачи б) под 600 кубика не ми ги хвали в) искам нещо до 50 сс с педали , ако ми свърши бензина да се прибера

леле лигня.. сори за спама, изтрийте го тва...
                        Последно редактирано от Краси; 28-11-08, 15:52.

Коментар

• До: Мнение за Kawasaki KX250?

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                          ..........
                          Брадчед смях се от сърце още преди да копират анкетката.
                          Последно редактирано от Chinela; 29-11-08, 12:23.

Коментар

При психиатъра:
                            - Докторе, помогнете на мъжа ми! Внушил си е, че е вълкът от "Червената шапчица"!
                            - Е, това не е толкова страшно!
                            - Как да не е?! Бабите в квартала свършиха!...

-------------------------------------------------------------------

Общото между презерватива и антивирусната програма

1. Включват се, когато се появи гола жена.

2. Ако ги нямаме, може да ни отнеме доста дълго време да оправим някоя каша.

3. Ако не можем да си ги сложим сами, трябва някой друг да го направи, което е унизително.

4. Понякога са досадни, но ни карат да се чувстваме спокойни.

5. Ако не са оригинални, може да си имаш проблеми.

6. Мислиш с носталгия за времената, когато нито едно от тези неща не е било нужно на хората.

7. Ако ги подариш за рожден ден, ще те погледнат странно, въпреки че всеки ги ползва.

8. Ако са от най-евтините или са подарък, е все тая с тях или без тях.

9. За да си в безопасност не е достатъчно да ги използваш само ти, но и всеки, с когото имаш контакт.

10. Купуваш ги, за да предпазиш двете си най-любими неща.

-------------------------------------------------------------------

Какво "казва" колата ви за вас?

Alfa-Romeo
                            Чувствителен и романтичен, харесва себе си. Малко ненадежден, също и ексцентричен. Мрази собствениците на БМВ, обаче мисли и действа точно като тях.

Audi
                            Иска им се да вярват, че са част от новото поколение, грижовни, екологично-чисти, и семейно-ориентирани. Всъщност доста отегчителни, нищо повече от прехвалени смешници. Някой ден ще карат Мерцедес, но за сега се чудят дали не са сбъркали като не са си купили БМВ...

BMW
                            Самоуверени, амбициозни, динамични. Може да са големи гъзари. Обичат да впечатляват. Юпита или кукли с изтекъл гаранционен срок. Мислят, че ще са директори някой ден. Всъщност - келеши, които се мислят за дар Божи.

Daewoo
                            Безличен, раболепен и престорено скромен. Счита за добър живот работа от 9 до 5, никаква заплата, и пак казва Благодаря. Чудят се, защо не им остават пари за излизане след работа.

Fiat
                            Готини, самоуверени мацки, катерещи се по корпоративната стълба, таен план: мачкане на топки. Ще ви одере кожата, ако се разведете.

Ford
                            Все още живеят в 70-те, опитват се да се справят с 90-те (не споменавайте милениума). Лойален, добър работник, мачкан от офис политика и трудови норми. Следващата кола сигурно пак ще е Форд.

Honda
                            Иска да кара БМВ. Досадници с големи усти. Суфражетка, идеалния подлизник на шефа (било то мъж или жена).

Isuzu
                            Обичат миризмата на дизел и имат тайна фантазия да бъдат ТИРаджии.

Hyundai /Kia
                            Прогресивни, интелигентни и практични. Но заблудени. Човек, който би предложил под-комитет да реши проблем, с който комитета не е могъл да се справи. Винаги твърдят, че корейската кола е по-добра от всеки японски модел.

Jeep
                            Искат да вярват, че живеят американската мечта и обичат природата. Гледат Days of Our Lives и Adventure Channel.

Land Rover
                            Дизайнер човек с дизайнерски живот, винаги плаща твърде много за всичко. Дизайнерската кал я получават безплатно с емблемата. Колониални расисти, фантазират за Кралицата... Ако карат Фрилендър, вероятно е разделен подарък от екс-приятеля/ката.

Mazda
                            Форд-шофьор с по-малко пари. Ужасно скучни, без имидж и още по-малко въобръжение. Пенсионери. Пречите, така че се махнете от пътя.

Mercedes-Benz
                            Отговорни, безупречни и консервативни типове. Скучни директори-клонинги с твърде много пари, или офисни супер-хаховци които не могат да си спомнят какво е да се забавляваш. Не стават за среща.

Nissan
                            Добър, солиден, отговорен, лойален офис работник. Обича да пътува и поддържа, че може да продаде лед на ескимосите. Любим отговор: "Служебна кола е".

Opel
                            Искат да са Шумахер. Биха предпочели VW, обаче са се хванали на въдицата за Германското машиностроене. Винаги бързат, но не вършат нищо. Изпреварват БМВ-та защото могат. Харчат всичките си пари да ги държат на пътя...

Pajero
                            Не толкова чувствителен относно етикетите колкото Ланд Ровър еквивалента, но вярват в Париж-Дакар Африкански приключения. Карат през локви за да създадат собствена дизайнерска кал.

Peugeot
                            Мислят, че Франция е най-хубавата държава в света и отегчава всички с ограничени познания по Френски и истории за Лувъра.

Porsche
                            Малка пишка.

Renault
                            Ексцентрик, който обича да върши нещата наобратно. Обикновено пита тъпи въпроси по време на бизнес срещи. Искрено вярват, че са забележителни, но всъщност са по-малко от стара френска готварска книга. Най-вероятно гей.

Ssangyong
                            Глупак, иска Паджеро а не може да си го купи. Не знаят, че двигателите ги правят в Индия, а не в Германия.

Toyota
                            Въпреки че има хиляди от тях, са трудно забележими в техните коли без имидж. Тойота са добри, надеждни коли, купувани от разнообразни хора без самоличност. Най-безличната кола в света? Бяла Корола.

Volkswagen
                            Силно надценени за надеждността им коли от дните на Костенурката, но пък имат добра стойност при препродажба. Обикновено практични, здраво мислещи хора, които обичат да карат бързо където никой не може да ги види. Обикновено са лойални на марката до раздразнение, защото са си загубили девственоста на задната седалка на Костенурка.

Volvo
                            Квадратни и безопасни също като колите си.

----------------------------------------------------------------

Лекарят в селото решил да отскочи до града и помолил братовчед си да го замести.Връща се вечерта и го пита:
                            - Кажи ся , братчед, ко стана днес? Имаше ли пациенти?
                            - Имаше трима, ама аз се погрижих за тях не се притеснявай.
                            - Какво значи това? Разкажи ми.
                            - Еми, дойде първият пациент и каза, че има запек.
                            - И ти какво му даде?
                            - Ми дадох му рециново масло.
                            - Правилно, братчед. Отлично си постъпил. А какво направи пациента?
                            - Ами тръгна да си ходи и както си вървеше по едно време взе да бяга.
                            - Добре, добре. Кажи ся за втория.
                            - Еми вторият пациент каза, че имал разтройство.
                            - И ти какво му даде?
                            - Ами...рециново масло?
                            - Абе ти луд ли си бе?!? Как ще му дадеш рециново масло?!? Айде на първия добре, ама втория? Оффф...както и да е. Ще го преживее. Какво направи той?
                            - Еми, бяга бяга, по едно време спря и рече"уф..да му еба мамата"!
                            - Добре, ще му мине. Кажи ся за третия.
                            - Еми третият каза, че имал кашлица.
                            - Е ти какво направи?
                            - Еми какво...дадох му рециново масло.
                            - Лелеее, тоз път вече те убих! Как ше му дадеш рециново масло?!?На първия добре, на втория както и да е...ама на тоя с кашлицата,как може. Ужас!!! Къде е сега пациентът?
                            - Ами в другата стая...страх го е да кашля.

------------------------------------------------------------------

Десет дена на село на един луд геймър без РС.
                            Нашите решиха да ме пратят на село да поседя и да видя какво е истинския живот....истински живот - какво имат предвид? ...... Ъ-ъ-ъ, а какво е това село да пукна ако знам. Сигурно е някакъв курорт.

Ден 1: Абе какъв е тоя ужас. Пътувах 5 часа с влак и още толкова с някакъв раздрънкан Чавдар. Още не мога да си чуя мислите и даже не зная как стигнахме до къщата. Аз си лягам и утре ще разглеждам.

Ден 2: сутринта към 12-13: Ей к'ва е тая работа нашие са си заминали, а аз се събудих в някава почти гола стая, която приличаше декор от лагрите от Delta Force. Супер, тука яко геймъри ще да има. 20мин по късно Бахти ужаса тука няма кьорав компютър. Как живеят тия хора. Остатъка от деня прекарах в размисъл над тоя въпрос.

Ден 3: Разходих се из селото. Баси все едно съм попаднал в Unreal. Всички ме гледат като някакъв извънземен. Страх ме е да ходя така невъоражен, поне един нож да имах. И на всичкото отгоре страшна тишина, само тук таме се чуват звуци от някакви същества - страх майка.

Ден 4: Баба ми ми каза, че ще има пилешка супа за обяд, но трябвало аз донеса пилето, докато тя си свърши работата. Даде ми един нож, излязах на двора и се почудих къде е супера. Тръгнах из селото да го търся, ох добре, имам имам нож и съм по-спокоен. Странна работа, към, който се зпътя гледа да се скрие, споко бе хора няма да ви ръгам, искам само да попитам нещо. Видях някакъв човек, който го следваха много животни. Мамоо тоя ще го нападнат всеки момент. Затичах се, а оня ми ти старец като замахна с неква тояга и ме свали с един удар на земята. Баси аз да помогна, а той...

Ден 5: Баба ми ми каза, че пилета имало в курника, а не в супера. Пак ми даде ножа и ме изпрати да донеса едно, че все пак да ядем пилешка супа. Какво е курнинк? Отивам да питам съседите които бяха снощи у нас. Изглеждат добри хора. Питах ги те се засмяха и ми показаха някаква постройка в другия край на двора им. Рекох си хубаво, сбогувах се с тях и се запътиха натам. Тамън отворих вратата на двора и три от тия животни дето видях вчера се изпречиха на пътя ми. Е днеска няма начин да не отнеса поне едно в гроба. Засилих се, замахнах и на едно падна главата.....егати шума вдигнаха другите две, някакво "бааа баа бааа" от бараката отсреща почнаха да се чуват някакви други странни звучи. Излезе съседа и като видя какво съм направил фана една сопа и с два удара ме свали на земята.

Ден 6: Цял ден баба ми и дядо ми ми викат и не ме пускат да изляза. Да пукна ако разбера защо. Чак вечерта разбрах, че това били овце.

Ден 7: Старите отидоха на полето и ми казаха да не излизам от вкъщи. Е поне на двора ме пуснаха. Разхождам се. Намерих някаква прашна врата. Отворих я, а отвътре един куп кирки и лопати. Супер, намерих си ново оръжие. Взех една кирка и продължих да се разхождам. Зад една врата чух странен шум, някакво "оинк оинк".....баси кво пък ще да е това?! Отварям вратата и гледам някакво странно, дебело животно с два големи "рога" стои и ме гледа. Баси тва прилича на Skaаrdj warrior само дето седи на 4 крака. Сигурно баба ми и дядо ми не знаят за това. Ще взема да ги отърва, че ще си имат проблеми после. Замахнах един път онова се дръпна назад и го изпуснах. Замахнах още веднъж, оно изквича и се скри в ъгъла и млъкна. Ох дано да съм го убил. Поне виждам кървава диря към тъмното. Легнах да спя и ме събудиха виковете на дядо ми. Оххх май пак съм сгафил нещо -> мда бях прав пак идва със сопата. По трудния начин разбрах, че това било обикновен див глиган, който дядо ми угоявал, че да имак повече месо като го заколи.

Ден 8: сутринта: Взеха ме на полето, че да не правя повече бели в къщата....Ужас, това поле ми напомня за Mech Warrior. След 5 часа: Почна да ми става тъпо и горещо. Ще ида да се разходя.....Супер! Магерета! Казват, че били добри животинки, чакай да видя по отблизо. Погалих по глава...май му харесва. Е ще тръгвам за към баба ми. Я то иска да ме последва....ми хубаво дай да го отвържа да дойде с мен. Проследих въжето което за което беше завързно. Някакво колче зад магарето. Тамън го отвързах и онова ми ти магаре се дигна на предните си крака и ме изрита в задника със задните. Изхвърчах поне на 10м. После не помня.

Ден 9: Малееееее боли ме ЗАДНИКАААА. Баба ми се грижи за мен. Каза, че отива в градинката да прекопае лозето и ако ми потрябва да я извикам. Изляах за малко на верандата, а там стои някакво животно което съска, надуло се е и се пуе срещу мене сякаш иска да ме захапе. С един як шут го забих в дувара. Вечерта дядо ми го откри и побесня и искаше да ме набие ама баба ми го спря.

Ден 10: Омръзна ми да лежа, а и задника вече ми мина. Ще се пошляя малко из двора. Eхааа какъв готин, голям нож имаше на масичката. Ще взема да го разгледам като се върна. Запътих се към някаква врата, която ходеше към мазето. Влязох вътре, мммммммммм мирише на вино. Видях една огромна бъчва от където идваше миризмата. Реших да го опитам. Брех то много вкусно това айде още една чашка... след 30 мин. "опитване" Отидох при баба ми да я видя какво прави... видях я двойна. Тя се зарадва, че съм станал. Даде ми няколко моркова и каза да ги занеса на животните в другия край на двора. Взех ги и бавно бавно, залитайки се запътих натам. Какви пък животни ще обичат да ядат моркови. Като отворих вратата големи, бели, с дълги уши и кървясали очи същества се нахавърлиха срещу мен. Мамоо това са само зайците са от Alice, побягнах към къщата стиснал морковите в едната ръка. Блъснах се в масата. Изправих се и взех ножа, който беше на на нея и се завъртях готов за битка. Малко след това се появиха и онези гадове. Клатейки се скочих върху единия и забих ножа върху другия - тъкмо се завъртях да заколя още един баба ми се появи от някъде и ме фрасна с дръжката на мотиката през ръцете след това усетих един здрав удар зад врата и изгубих съзнание. Събудих се завързан за една от седалките в рейса. Шофьора ми каза, че щял да ме пусне като сме стигнели гарата, защото така му били поръчали. Предаде ми още никога да не съм се бил връщал в тук. Аз и нямам такова намерение - там просто е по-опасно от всяка една игра.

------------------------------------------------------------

Разговор между шефове:

– Ти на твоите плащаш ли заплата?

– Не.

– И аз на моите не. А твоите въпреки това ходят ли на работа?

– Ходят.

– И моите ходят. Дали да не им направим входа платен?

Разговорът продължава след седмица:
                            -Какво става направи ли входа платен?
                            -Ами, да.
                            -И как е?
                            -Ами как е?Те почнаха да петсят от вход- идват в понеделник и си тръгват в петък!
                            Последно редактирано от spl77; 02-12-08, 22:22.

Коментар

28 причини да си мъж-
                              1.Всеки път стигаш до оргазъм.
                              2.Можеш да отвориш буркан без да си кривиш физиономията.
                              3.Трябва ти само четката за зъби, за да преспиш на чуждо място.
                              4.Не ти пука, ако на купона някой е облечен с дрехи като твоите.
                              5.Ако се ожениш, не ти се променя фамилията.
                              6.Не искаш съвсем честен отговор, когато попиташ: Как изглеждам?
                              7.Автомонтьорите винаги ти казват истината.
                              8.Мустаците са въпрос на избор, а не зла съдба.
                              9.На 55 години може да изглеждаш по-добре, отколкото на 35.
                              10.Можеш да уцелиш пета скорост веднага, също и задна.
                              11.Хората не те зяпат в гърдите, докато им говориш.
                              12.Телефонният разговор ти отнема 30 секунди: Ало. По темата. Чао.
                              13.Знаеш всичко за футбола, автомобилите, самолетите и военните.
                              14.Можеш да си имаш картечница с уста.
                              15.Някой може да те покани някъде и пак да си останете приятели.
                              16.Можеш да смениш гума на колата.
                              17.Изброй петима велики българи. А сега пет велики българки. А?
                              18.Можеш да хвърляш и хващаш неща.
                              19.Не трябва да ти се обяснява какво е засада. реклама
                              20.Можеш да ръмжиш, докато се протягаш.
                              21.Десет минути след като станеш от леглото може да си навън и да не ти личи. 22.Гледаш бебета, кученца и котенца, без да казваш "Ау".
                              23.Можеш да се изпикаеш, без да сваляш половината си дрехи.
                              24.Когато си облечен официално, можеш да се затичаш по улицата, без хората да си умират от смях.
                              25.Можеш да се подстрижеш и за 3 лв.
                              26.Не ти се налага да се бръснеш от кръста надолу.
                              27.Не се замисляш от коя страна се развива гайката.
                              28.С една прическа можеш да караш години наред. Даже и цял живот.
                              Прикачени файлове
                              Per aspera ad astra.

Коментар

От изброените 28 причини, приемам само 3 от тях, а доста са пропуснати. Няма да ги споменавам обаче
                                По т.11. е само понякога. Зависи обаче какъв е избора на облеклото ми. И в някои случаи гъделичка самочувствието т.23 - е да, наистина кофти за нас. А опашките пред женските тоалетни наистина са огрооомни. Пази боже ако си на зор.. кво толко правят там акъл не ми го побира. И накрая 24. Токчетата са наистина голям ад. Добре, че ми се налага наистина да нося такива 2 пъти в годината. А има и хубави официални обувки с нисък ток. Самата аз обаче съм тапа и нося високи Определено се справям по-лесно с баланса върху мотора отколкото върху токчетата

Бих добавила още една съществена причина - вдигат си пъти по-лесно мотора от стандартна женска И по-лесно го накланят в завой, по-рядко падат, определено са по-оправни в закучени ситуации.
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X