Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мутра в Мерцедес се удря в един багер, който му препречил пътя. Излиза мутрата бесен от колата, отваря вратата на багера и замръзва на мястото си. Вътре, багеристът едвам се побира в кабината, огромен мъж.
    - Ти какво искаш бе! - казва багериста.
    - Амиии, имаш ли случайно ключ 35? - измънкал бореца.
    - Не, аз до 47 ги затягам с пръсти.

- Ало!
    - Да!
    - Пешо, ти ли си?
    - Да!
    - Бременна съм!
    - Ооо, имате грешка!
    Последно редактирано от cveti; 14-05-10, 14:24.
    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

• До: Вицове

Срещнали се двама приятели, от две съседни села и се заразпитвали за нещата в родните им села - единият се захвалил:
      - В наше село се роди вундеркинд - на 6 месеца проговори, на 9 проходи, на 1 и половина тръгна на училище, на 3 вече беше в гимназията, а сега е на 8 и ще се кандидатира за областен управител! А при вас какво ново?
      - Аналогичен случай! Наш Пешо опъна коча и му изправи рогата!

Коментар

• Защо когато на блондинка и е студено отива в ъгъла на стаята?
        Защото там е 90 градуса.
        Последно редактирано от cveti; 15-05-10, 18:50. Причина: пускан виц

Коментар

-Мамо,утре правим 10 години с мъжа ми,хайде да заколим прасето?
          -Недей мама...може да те хванат...по-добре го отрови!
          SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
          0878299791

Коментар

Багерист влиза в заведение. На бара седи каратист, нещо се сдърпали, каратистът го ошамаросал набързо и казал на бармана:
            - Като се събуди кажи на багериста, че това е ключ 4 от каратето.
            На следващия ден пак се спречкали, каратистът отново го ошамарил и казал на бармана:
            - Като се събуди му кажи, че това е ключ 7 от Джиу-Жицу.
            На третия ден каратистът влиза в кръчмата, багеристът седнал на бара и пие бира. Каратистът му казал:
            - Още ли искаш?".
            Багеристът отговорил:
            - Да, намлатил едно здраво каратиста и казал на бармана:
            - Ако се събуди му кажи, че това е ключ номер 47 от багера.

Коментар

Свечерявало се, Манго и Айшето се прибирали от коситба. Цял ден косили люцерна и Манго изморен легнал в каруцата да спи и дал на Айшето да кара. По едно време Айшето вика:
              - Манго, Манго абе един моторист без глава ни изпревари.
              - Абе я карай там, и не ме занимавай с глупости, че като стана само на безглави мотористи ще ми станеш.
              Обаче след десетина минути Айшето пак се развикала:
              - Манго, Манго абе един моторист без глава ни изпревари пак.
              - Ей, циганко мръсна я да ме оставиш да спя че като стана.
              Но след няколко минути Айшето пак почнала да дърпа Манго:
              - Наистина бе Манго пак ни изпревари един моторист без глава.
              Манго станал ударил и два шамара и взел той юздите да кара каруцата. Но след малко и той видял някакъв моторист без глава да ги задминава. И се развикал:
              - Абе Айше, пак си забравила косата да стърчи от каруцата.
              Honda XR600
              Kawasaki KLX650
              Honda XL600V Transalp
              +359 888 6З5 9З4

Коментар

Летец и танкист спорили чия работа е по-тежка и кой е по-смел. Решили всеки да повози другия в машината си. Първо летеца се качил в танка, а там - шумно, тясно, оръдието гърми силно, а на всичко отгоре друса и топло като в пещ. Излязъл пилотът каталясал и вика - много е гадно, ама ела утре в самолета и ще видиш... На другия ден качил танкиста в самолета и почнал разни лупинги, фигури и завъртулки всякакви, а танкиста все се хили като луд. Кацат на земята и летеца му казва:
                - Е, вярно, твоето е по-тежко и ти си по-смел щом се смееше през цялото време. А танкистът му вика:
                - Не бе, просто за пръв път ми се случи да акам с дупето нагоре.

Коментар

• От: До: Вицове

Мъж решава да стане автомонтьор, но майка му е принципна жена и го убеждава, че това не е престижна работа. По-добре да изучи докторския занаят. Синът и я послушва и става гинеколог.
                  Минават години, майката умира и синът, отново свободен, решава да се отдаде на автомонтьорство. Започва работа при свой познат. След известно време при работодателя му се отбива негов познат.
                  От дума на дума познатият попитал:
                  - Абе как е гинеколога, справя ли се колите?
                  - А ти как мислиш? - отговаря доволен работодателя.
                  - Цял двигател успя да разглоби.
                  - Е, и?
                  - През ауспуха!

Коментар

• От: Вицове

Мъж ловец се прибира изненадващо вкъщи и заварва жена си да прави секс с непознат. Любовника скача от леглото и тръгва да бяга през прозореца. През това време ловеца сваля пушката от рамото и изкрещява:
                    - Стой! Взел съм ти топките на мушка. Ако мръднеш ги отнасям!
                    Любовника се стреснал, замръзнал на място и проплакал:
                    - Моля те недей така. Дай ми шанс!
                    Ловеца се усмихнал:
                    - Добре! Разклати ги!

Коментар

Купе във влака. Пийнал мъж се събужда. На всяка гара поглежда през прозореца и вика:
                      - О, ужас!
                      Един от пътниците го попитал:
                      - Защо непрекъснато повтаряте "Ужас"?
                      - С всяка нова гара все повече се убеждавам, че съм сбъркал влака.
                      Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

- Извинете, но трябва да бързам!
                        - Какво е станало?
                        - Забравил съм вкъщи да изчистя!
                        - И какво, жената ще се кара?
                        - Не, няма, страхувам се пак да не дойде при нея мистър Пропър!

Коментар

Македански
                          Две госпожи во най-добри години решиле да излезат надвечер сами без мажите. Вечерали се напиле бааги и дошло време за дома. По пат им се примочало. За да не им светкаат белите газишта во градската темнина решиле да скршнат во гробиштата покрай кои минувале и таму да ги изврашат природните обврски.

Нормално немале тоалет хартиа. Првата се забришала со своите гашти и фрлила. На втората и било жал за гаштите па откинала парче од венец и завршила работа.

Утредента двамцата мажи си пожалиле мейусебно:

- Знаеш, жена ми синошта се врати дома пияна и без гашти - рекол единиот.

- Не е тоа ништо - одговорил другиот. - Моята исто се врати дома пияна а од газот и штрчеше лента на коя пишуваше: "никогаш нема да те заборавиме! Перо, Миле и фудбалски клуб Слога"!"

Коментар

Мобилния тел. на един мъж звъни... от там се чул разтревожения глас на жена му :
                            -Мило май има вода в карбуратора на колата , к'во да прая?!
                            -Стига ма , ся пък и от карбуратори зе да разбираш... къде си паркирала ,да дойда да видя кво стаа ...
                            -В БаСейна ...
                            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Мъж влиза в бензиностанция и пита:
                              - Кой е шефът?
                              - Аз!
                              - Трябват ли ви работници?
                              - Не, целият щат е зает.
                              - Ами тогава нека някой да дойде най-накрая да ми напълни резервоара!!!

Коментар

На времето ,когато Айнщайн бил на върха на славата си , една мацка(по онова време дама) се приближила до него и му прошепва :
                                -Искате ли да ми направите дете? Ще стане красиво като майка си и умно като баща си !
                                -Ами...само за миг си помислете че се получи обратното ...
                                "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X