Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

5 години, но през тези 5 години съм карал и навъртал бая километри не съм като тебе да ги проспя или да правя снимка на по два метра. Един с кдх ме викаше да карам с тях, но нямам книжка първото което е и второто мотора предпочитам да стои на село отколкото да загазя в града
    Ти щом не си се орентирал към някоя група ми става ясно, че никой не иска фотограф

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
      5 години, но през тези 5 години съм карал и навъртал бая километри не съм като тебе да ги проспя или да правя снимка на по два метра. Един с кдх ме викаше да карам с тях, но нямам книжка първото което е и второто мотора предпочитам да стои на село отколкото да загазя в града
      Ти щом не си се орентирал към някоя група ми става ясно, че никой не иска фотограф
      Ти сериозно имаш спешна нужда от много добър психиатър,сега слушай ме внимателно какво ще ти кажа,лично ще ти организирам платформа за мотора плюс място за теб,и това ще го направя напълно безплатно,ще дойдеш до Карлово да покараме заедно,но,слушай внимателно условието,ако се окаже че ти не можеш да караш,купувам ти билет за влака и си тръгваш без мотор,ако пък се окаже че можеш да караш на платформата ще имаш два мотора на връщане,съгласен ли си,очаквам отговора.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Ти сериозно имаш спешна нужда от много добър психиатър
        Те и други хора имат нужда
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Не съм съгласен понеже не ми трябват два дарака

Коментар

Не съм съгласен понеже не ми трябват два дарака
            Добре,ще го продам и ще получиш парите от него,така става ли.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
              Те и други хора имат нужда
              Ти не си ли чул приказката,когато двама си мерят пиш,аааааааа карането да не си слагаш гъ.а

Коментар

Пичове вие работа нямате ли си ?? Тука работата ми намирисва на присмял се хърбел на щърбел?! Купете си истински мотори (ямаха) карайте тях 5 години истинско ендуро и чак тогава може и да не станете за смях!! Наистина отстрани е грозно да се четът такива глупости, немога да разбера с тия кошници столетни каде отивате да се качвате? И аз съм имал и съм карал дъргели ми те нямат шанс срещу един съвременен мотор

Коментар

Нищо лично към никого, уважавам много мотористите на пътя и извън него, ама ставате за смях !!

Коментар

Първоначално публикуван от alexey Преглед на мнение
                    Нищо лично към никого, уважавам много мотористите на пътя и извън него, ама ставате за смях !!
                    Нали за това спорим да се посмеят хората

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                      Ти не си ли чул приказката,когато двама си мерят пиш,аааааааа карането да не си слагаш гъ.а
                      Е стана ми ясен щом с децата почна да си мериш пишката.
                      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                        Е стана ми ясен щом с децата почна да си мериш пишката.
                        Нееееееее,не си разбрал правилно,детето си мисли че е мъж,а аз искам да му докажа че все още е дете.

Коментар

Не се мисля за никакъв и не съм дете. Като излезе мотора от бокса ще се направя на фотограф и ще ви покажа къде карам. Нямам разни планини и тем подобни, но имам гори, които ми стигат да се накефя. То нали това е целта да се кефиш не да се доказваш пред някой, както правят някои хора

Коментар

Първоначално публикуван от alexey Преглед на мнение
                            Пичове вие работа нямате ли си ?? Тука работата ми намирисва на присмял се хърбел на щърбел?! Купете си истински мотори (ямаха) карайте тях 5 години истинско ендуро и чак тогава може и да не станете за смях!! Наистина отстрани е грозно да се четът такива глупости, немога да разбера с тия кошници столетни каде отивате да се качвате? И аз съм имал и съм карал дъргели ми те нямат шанс срещу един съвременен мотор
                            Ти пиеш ли си сериозно хапчетата,че аз съм във този форум от 5 години,и 5 години имам активно практикуване на истинско ендуро както ти го наричаш,искаш ли и с твоя мотор да си направя колекция,да ти направя ли предложение.

Коментар

Не се мисля за никакъв и не съм дете. Като излезе мотора от бокса ще се направя на фотограф и ще ви покажа къде карам. Нямам разни планини и тем подобни, но имам гори, които ми стигат да се накефя. То нали това е целта да се кефиш не да се доказваш пред някой, както правят някои хора
                              Не ми отговори на предложението.

Коментар

Колко пъти да повтарям, че не съм като теб да се мисля, че мога да карам и да го доказвам със снимки. Та както ти каза аз съм дете нали?! Ако продължавам да се занимавам с това няма да съм на едно ниско ниво. Моторист не ставаш, а се раждаш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X