Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

А гледай за тази пътека да си подсигуриш помощ от няколко шерпи,3-4-ма да ти носят мотора и още толкова и теб да извадят.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
      Говорим за каране не за бутане.Гумата видяхме дай сега да видим грайфера на цървулите защото на теб той ти е важен.
      Няма бутане,каране,който бута мотора му отива в някое дълбоко дере,Карам с гумени ботуши,струват 10лв,защото с тях ми е удобно,ти като имаше супер-модерни ботуши от 400лв пък краката станаха на пихтия и сега сме с помощни колелета.
      Последно редактирано от hristo jivota; 28-11-13, 00:53.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Няма бутане,каране,който бута мотора му отива в някое дълбоко дере.
        Дай един клип да видят хората как караш 3 по 3 1 гума и 2 цървула от страни с блокажи.
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Дай един клип да видят хората как караш 3 по 3 1 гума и 2 цървула от страни с блокажи.
          Клипа ще го направя на теб,хубаво да те видят ти как караш,сигурен съм на 100 процента че и твоите блокажи ще са на земята.

Коментар

Клипа ще го направя на теб,хубаво да те видят ти как караш,сигурен съм на 100 процента че и твоите блокажи ще са на земята.
            Не забравяй вързани.

Коментар

Не забравяй вързани.
              Я погледни от 5-та минута,къде са ти блокажите,не само да коментираш моите къде са.

Коментар

Смешко тук не виждам пътека а е равно.Карал съм 3 дни пътеки където ти ги буташ 3 месеца съответно трябва почивка по време на движение.
                На ти това не го знаеш защото си нямаш и понятие от състезание.

Коментар

Иска ли питане,качваш я ти и я качвам аз,и за да стане още по весело,искам да караш с гума която ще карам и аз,то и баба знае с чисто нови гуми,някога при мен да си виждал такива екстри,ха сега да те видя.Знаеш ли какво ми каза Сиренето на пътеката зад ханчето,вижте го Живота,с какъв мотор е,а вижте му гумата,и се качи където се качихме и ние,аз се отказвам от моторите.Само ме попита дали ще продължа нагоре,казах му до където стигна,не беше много но успях да продължа. И още нещо,не да ми караш с разните му там глезотии мусове и тем подобни,слагаш вътрешна и помпиш на 1.5 атмосфери,така карам аз няма глезотии няма екстри.Хайде майсторе къде си,като не си изкараш мотора връзвам го и ще го влача след мен.
                  Май се залисахме да си мерим п....е.

Така това са твоите изисквания забрави само да сменя и двигателя и мотора да стане за 1000лв.
                  Ти си караш твоя МОТОР аз моя нали спора е че където ще излезе скъпия мотор там ще излезе и твоя.
                  Пътеката е 300 метра точно над трасето за Х-кроса експерт всичките я качваха.
                  Пък ако искаш и тук да ги пробваме. Тука може и с ДРЗ или ХР да дойдеш те са по скъпи но пак нямаш шанс.

Коментар

...
                    Пътеката е 300 метра точно над трасето за Х-кроса експерт всичките я качваха....
                    Ако става въпрос за улея над Х-кроса и после пресича Кърнарската, XT-то ми се струва ,че няма шанс..
                    Силата е нищо без контрол.

Коментар

Следя темата от самото и създаване,и също тази за това кой мотор е по-добър в сняг-2Т или 4Т и споровете между Живота и Пачароза.Абе чесно казано следя я тази тема,защото съм болнични в къщи и няма какво да правя От много време двата се дракате,особено Живота и с тези изказвания че нямало пътека в Балкана дето не можел да качи....Ами защо не се съберете,изберете си дата,кажете тук във форума за този ''двубой''и аз се грабвам,само да е почивен ден и идвам да гледам.Нямам претенции за карач,ще се кача пеша с някой местен до някой по засукан участък и да видим накрая кой крив,кой прав.Не съм пристрастен,но се съмнявам че човек който не изпуска състезание,не може да кара......малко смехотворно звучи.Та,затова разберете се и да видим,иначе само ''лопате менците''.
                      Последно редактирано от ivo929; 28-11-13, 18:16. Причина: допълване
                      Yamaha Yz450F
                      Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                      Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Смешко тук не виждам пътека а е равно.Карал съм 3 дни пътеки където ти ги буташ 3 месеца съответно трябва почивка по време на движение.
                        На ти това не го знаеш защото си нямаш и понятие от състезание.
                        Стига с тези състезания че ще ме умориш от смях,виждам как се състезаваш.

Коментар

[QUOTE=Pacharoza;2352071]Май се залисахме да си мерим п....е.

Така това са твоите изисквания забрави само да сменя и двигателя и мотора да стане за 1000лв.
                          Ти си караш твоя МОТОР аз моя нали спора е че където ще излезе скъпия мотор там ще излезе и твоя.
                          Пътеката е 300 метра точно над трасето за Х-кроса експерт всичките я качваха.
                          Пък ако искаш и тук да ги пробваме. Тука може и с ДРЗ или ХР да дойдеш те са по скъпи но пак нямаш шанс.

Че кой ти е казал че няма да излезе,но смяташ ли че твоя скутер е с нова гума а аз съм без гума,това ще го отразяваме ли.
                          Това е улей,не е пътека,сто пъти съм ти казвал да не ми говориш за улеи.

Коментар

Те от самото начало се викат да се съревновават, ама като гледам никой не отива само приказват и двамата

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                              Те от самото начало се викат да се съревновават ама като гледам никой не отива само приказват и двамата
                              Дядовата ти не се изказвай като не разбираш,на Пачароза единия му крак е в бокса,като му се оправи тогава ще правим съревнования.

Коментар

Той няколко месеца е в бокса нали

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X