Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
    Ай честито. Сега вземи се уреди и за дърводобива.
    Не мога да огрея навсякъде,една длъжност ми е напълно достатъчна.

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
      Ице не знам защо се засягаш? Снимката ти на луната е супер яка. Може би негодуваш че снимките от Марс са размазани и не си личи нищо на тях.
      А защо да караш сам? Имаш достатъчно разкази дето започват с други хора, че и със старозагорци. Ама май и ти използваш всяка възможност да си "горе", докато другите излизаме само събота ИЛИ неделя.
      Ванка,на глава от населението община Карлово е най гъсто населена с мотористи а виж какво става все съм сам,това имам в предвид.Иначе посещения съм имал от София,Полша,Севлиево,Дойренци,Чирпан,Стара Загора абе все сериозни хора.

Коментар

A скоро живот и здраве и от Варна!

Това ми правеше впечатление преди, че във всеки двор имаше кросов мотор. Сега обаче като че ли позамря тази мода или тенденция.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

A скоро живот и здраве и от Варна!

Това ми правеше впечатление преди, че във всеки двор имаше кросов мотор. Сега обаче като че ли позамря тази мода или тенденция.
          Проблема се нарича безпаричие,месечната заплата ако я има не надхвърля 400лв,а имаше и мода наречена Ендуро но бързо отживя,нали знаеш на Хаджиев приказката.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            Мога да си карам където си пожелая в НПЦБ,още повече след като изгонихме другарката Нона,повериха ми контрола и управлението на Парка.Относно планинските сбирки аз съм участник в тях,и в разговорите никога не е ставало въпрос за мотори,и другото което е най интересно от доста години насам никога не съм се засичал с туристи.
            Като видиш сив галопер без брони с пловдивска рег. да се правиш че не си ме видял
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

можеш ли ...
              Сериозен преход ми се вижда ....от там от където си снимал до пощенската кутия са 1.5-2 метра ....дали ще издържи мотора

Коментар

Ехаа имаме си нов участник в играта (така де, член на форума с достатъчно свободно време и нерви да чете и пише в "горещите" теми). На всичкото отгоре има и завидни умения с фотошопа. Май вече всяка снимка тук трябва да бъде поставяна под съмнение!
                Иван Маринов
                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от kalin3000 Преглед на мнение
                  Сериозен преход ми се вижда ....от там от където си снимал до пощенската кутия са 1.5-2 метра ....дали ще издържи мотора

Сложи и Ицето от другата страна де.
                  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                    Като видиш сив галопер без брони с пловдивска рег. да се правиш че не си ме видял
                    Няма къде да те засека,в района който контролирам джип не може да достигне.

Коментар

Първоначално публикуван от kalin3000 Преглед на мнение

Сърдечно благодаря за снимката,сега да ти кажа за мястото,нарича че връх Голям Купен,намира се в Стара Планина.Връх Голям Купен е смятан за най-трудния за изкачване връх в Стара планина. Висок 2169 м.

Коментар

Ехаа имаме си нов участник в играта (така де, член на форума с достатъчно свободно време и нерви да чете и пише в "горещите" теми). На всичкото отгоре има и завидни умения с фотошопа. Май вече всяка снимка тук трябва да бъде поставяна под съмнение!
                        Ти остави ами тази умряла тема толкова много се вгорещи че скоро ще задмине по посещаемост темата на Чинела която малко осра.ме,за рендосаните КТМ-ски глави и стружките в скоростите.

Коментар

Значи, за двудневното ни гостуване при чичо Христо не видяхме, срещнахме или чухме, нито един мотор, докъдето ни очи виждаха и уши чуваха и......Ванко, не ходете с нови гуми, щото после ще ревете ( на баща ми новия Бриджистон ,стана на дреп..)
                          Gas Gas ec 250

Коментар

Първоначално публикуван от ИСКРЕН Г. Преглед на мнение
                            Значи, за двудневното ни гостуване при чичо Христо не видяхме, срещнахме или чухме, нито един мотор, докъдето ни очи виждаха и уши чуваха и......Ванко, не ходете с нови гуми, щото после ще ревете ( на баща ми новия Бриджистон ,стана на дреп..)
                            Чуваха се мотори,нали ви показах къде карат,по ливадите в полето.

Коментар

Само си горят бензина и лапат пепела.
                              Gas Gas ec 250

Коментар

Май вече всяка снимка тук трябва да бъде поставяна под съмнение!
                                Пързаля ни яко със снимките Ицо....сигурно в балкана се качва със соптския-лифт и горе е снимал на хижаря мотора....

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
                                Сложи и Ицето от другата страна де.
                                Е, ще му се убие мерака като се види на върха...а и е редно лично да си направи удоволствието да се нащрака на фона на околията и хоризонта ,когато се качи.

...

Няма какво да се каже...снимките са бетон! Честно казано малко ти завиждам за работата. Не си ли мислил за по-голям
                                заден венец....някак си този ми малее.. прилича на шосеен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X