Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
    На аз ти завършваш пътеката си я качвам на 3-та но на теб там ще ти подаря бастуните защото цървулите няма да могат да ти спасят крачетата.
    Виж сега,нещо пак си сънувал лоши сънища,няма такава пътека в балкана която да я е качил мотор и аз да не мога,а пък още повече ти зная пътеките,няма нищо интересно което да ме заинтригува,Кърнарския вилает е детска игра спрямо пътеките в Сопотски и Карловски вилает,ама какво да ти обяснявам като си качвал само 3 и то най леките,тази в Левски където си срязах пръста,Пътеката на Живота,и Гущеровата са равна Добруджа пред останалите които най вероятно някой от тях няма да можеш да качиш с тези 2т карпатита.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
      Виж сега,нещо пак си сънувал лоши сънища,няма такава пътека в балкана която да я е качил мотор и аз да не мога,а пък още повече ти зная пътеките,няма нищо интересно което да ме заинтригува,Кърнарския вилает е детска игра спрямо пътеките в Сопотски и Карловски вилает,ама какво да ти обяснявам като си качвал само 3 и то най леките,тази в Левски където си срязах пръста,Пътеката на Живота,и Гущеровата са равна Добруджа пред останалите които най вероятно някой от тях няма да можеш да качиш с тези 2т карпатита.
      Пак се обясняваш като п...а.Идваш или не давам ти да си избереш мотор от гаража ако я качиш аз я качвам на 3-та но ти ще се наакаш.
      Последно редактирано от Pacharoza; 27-11-13, 22:39.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Айде бе Животе иди да му натриеш носа

Коментар

Пак се обясняваш като п...а.Идваш или не давам ти да си избереш мотор от гаража ако я качиш аз я качвам на 3-та но ти ще се наакаш.
          Иска ли питане,качваш я ти и я качвам аз,и за да стане още по весело,искам да караш с гума която ще карам и аз,то и баба знае с чисто нови гуми,някога при мен да си виждал такива екстри,ха сега да те видя.Знаеш ли какво ми каза Сиренето на пътеката зад ханчето,вижте го Живота,с какъв мотор е,а вижте му гумата,и се качи където се качихме и ние,аз се отказвам от моторите.Само ме попита дали ще продължа нагоре,казах му до където стигна,не беше много но успях да продължа.
          Последно редактирано от hristo jivota; 27-11-13, 23:26.

Коментар

И още нещо,не да ми караш с разните му там глезотии мусове и тем подобни,слагаш вътрешна и помпиш на 1.5 атмосфери,така карам аз няма глезотии няма екстри.Хайде майсторе къде си,като не си изкараш мотора връзвам го и ще го влача след мен.

Коментар

И още нещо,не да ми караш с разните му там глезотии мусове и тем подобни,слагаш вътрешна и помпиш на 1.5 атмосфери,така карам аз няма глезотии няма екстри.Хайде майсторе къде си,като не си изкараш мотора връзвам го и ще го влача след мен.

Алооо смешният аз ще карам няма да нося и ще си карам с каквото си искам.Пък ти и твоят катерач ако искаш и колани и вериги му слагай.
              Точно като п...а пак почваш да се измъкваш.

Коментар

Е да, ти още малко го накрай и с мотор като твоя да е и да порасне с една глава още и да качи 20кг, че и като размери да станете равни, че нали Пачарозчето е дребен човечец. Кой както може трябва Ама Пачо да не се впряга много ами да се пази!
                Иван Маринов
                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Алооо смешният аз ще карам няма да нося и ще си карам с каквото си искам.Пък ти и твоят катерач ако искаш и колани и вериги му слагай.
                  Точно като п...а пак почваш да се измъкваш.
                  Не не,този път ти се измъкваш,аз винаги съм карал така,сега ще те видя и теб.

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                    Е да, ти още малко го накрай и с мотор като твоя да е и да порасне с една глава още и да качи 20кг, че и като размери да станете равни, че нали Пачарозчето е дребен човечец. Кой както може трябва Ама Пачо да не се впряга много ами да се пази!
                    Изискването ми е 1.5 налягане в гумите,с грайфери наполовина.И пак е с предимство,той е 60кг аз съм 105,мотора му е 100 моят 120.

Коментар

Не не,този път ти се измъкваш,аз винаги съм карал така,сега ще те видя и теб.
                      Ти никога не си карал.
                      Твоят изисквания ги прием и то за най лесната пътека Кърнарската.Но и аз имам едно към тебе връзваме си краката за стипенките да те видя караш ли или буташ.

Коментар

Ти никога не си карал.
                        Твоят изисквания ги прием и то за най лесната пътека Кърнарската.Но и аз имам едно към тебе връзваме си краката за стипенките да те видя караш ли или буташ.
                        Абе какви са тези смешни пътеки,Кърнарски,ти този коларски път за пътека ли го имаш,караме или Игановската,или тази до Орташката,пък ако искаш и краката ще вържем,само че не знам вързан къде по напред и ти ще отидеш.И от там идваме да караме пътеката на Щастието.Карачи,накупихте по една купчина скрап и вече голяма работа,ще караме по моите изисквания,мисля че не би било проблем за супер модерните 2т центрофуги.

Коментар

Абе какви са тези смешни пътеки,Кърнарски,ти този коларски път за пътека ли го имаш,караме или Игановската,или тази до Орташката,пък ако искаш и краката ще вържем,само че не знам вързан къде по напред и ти ще отидеш.И от там идваме да караме пътеката на Щастието.
                          Която си избереш с вързани крака чакам те след 20 дни.

Коментар

Виж с какъв грайфер карах най трудната Кърнарска пътека,представяш ли си с нова гума.

Ето виж с какво се кара,с тази гума карах пътека която ти с чисто нова няма да можеш,ей това е каране,за клечки и запалки ще ми говори.

Ето и Игановската.

Ето ти и пътеката на Щастието,дай да видя твоите гуми,тогава ми се хвали колко караш.

Коментар

Която си избереш с вързани крака чакам те след 20 дни.
                              Идвам.

Коментар

Говорим за каране не за бутане.Гумата видяхме дай сега да видим грайфера на цървулите защото на теб той ти е важен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X