Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от kalin3000 Преглед на мнение
    Пързаля ни яко със снимките Ицо....сигурно в балкана се качва със соптския-лифт и горе е снимал на хижаря мотора....

Няма какво да се каже...снимките са бетон! Честно казано малко ти завиждам за работата. Не си ли мислил за по-голям
    заден венец....някак си този ми малее.. прилича на шосеен.
    Можем да повторим,ще участваш ли.
    Шосеен е но беше чисто нов,оригиналния 52 зъба на стъпка 428,малееше преди да сменя предния от 19 на 16.Сега имам съотношение 3.25 което е в норми,сравнено със стария ми мотор 3.00

Коментар

Хмм, тоя връх Голям Купен изглежда зъл, чак направо зловещ. С мотор въобще възможно ли е да се качи човек там?

А за новите гуми знам аз. Само преди състезания ги слагам и то не преди всяко. То мойто моторче не харчи много гумите де.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        ...ще участваш ли.
        Готово,само да не изтропа моя до догодина и да останат някакви зъби по зъбните колела,
        и съм на линия.

Последно редактирано от kalin3000; 30-10-13, 21:16. Причина: грешна снимка

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
          Хмм, тоя връх Голям Купен изглежда зъл, чак направо зловещ. С мотор въобще възможно ли е да се качи човек там?

А за новите гуми знам аз. Само преди състезания ги слагам и то не преди всяко. То мойто моторче не харчи много гумите де.
          Виж синята точка горе която е отражение от слънцето,до там самостоятелно мотор стига,от там нагоре има един улей 5 метра който мотора трябва да се издърпа с въжета,идеята е много луда,трябват 5 човека много луди и работата ще стане.

Коментар

Готово,само да не изтропа моя до догодина и да останат някакви зъби по зъбните колела,
            и съм на линия.

Добре че чистиш пробката която е на рамата и малко ще забавиш раждането,иначе много не го правят и предизвикват преждевременно раждане.

Коментар

Ице тея снимки пресни ли са със снега? Сега май не е подходящо време за въжета? Не че нямам тука из гаража няколко въжета, акъл също нямам толкоз много, та ако ти бях по наблизо като нищо щях да довтасам. Ама то и света уж нямало да свършва скоро така че време има
              Иван Маринов
              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Ако е от тази страна...направо си изглежда отвесно.

Та май този който ще прикрепя моторът ще се и държи за него ... докато го дърпат.
                Вярно че то с пари всеки може, но нещо такова също ще свърши работа.

http://el-instrumenti.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%B6%D0%B5-500kg-gadget-%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD
                Последно редактирано от kalin3000; 30-10-13, 23:43.

Коментар

Ако е от тази страна...направо си изглежда отвесно.

Та май този който ще прикрепя моторът ще се и държи за него ... докато го дърпат.
                  Вярно че то с пари всеки може, но нещо такова също ще свърши работа.

http://el-instrumenti.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%B6%D0%B5-500kg-gadget-%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD
                  То от тази страна е най достъпно.

От тук е най трудното чист отвес.

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                    Ице тея снимки пресни ли са със снега? Сега май не е подходящо време за въжета? Не че нямам тука из гаража няколко въжета, акъл също нямам толкоз много, та ако ти бях по наблизо като нищо щях да довтасам. Ама то и света уж нямало да свършва скоро така че време има
                    Тези със снега са от 19-октомври,вече е късно,иска на лято деня да е голям защото борбата ще е зверска.

Коментар

Въпреки, че съм фен да се завираме на места където не ни е мястото, според мен идеята е безсмислена. Нали целта е с майсторство и умения да се качиш някъде (по възможност без чужда помощ) където другите не успяват ? за къф чеп 5-6 човека ще дърпат и влачат мотора там. По лесно ще ви е да го разглобите. Всеки хваща по 20 кила и газ нагоре. На върха сглобявате и ще можеш да се хвалиш гръмко, че "мотор тук не е стъпвал преди".
                      Нека имаме поне малко уважение към природата.
                      Ама здраве да е, това е мое мнение.
                      Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

• Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Е как за какво, за да качваш снимки след това и да се хвалиш. То аз с колело ще се кача на повече места от колкото с мотора, защото по-лесно се носи на гръб, ама ми е толко акъла и с мотора излизам.
                        Иначе евала за ентусиазма.

Коментар

• От: Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
                          Е как за какво, за да качваш снимки след това и да се хвалиш. То аз с колело ще се кача на повече места от колкото с мотора, защото по-лесно се носи на гръб, ама ми е толко акъла и с мотора излизам.
                          Иначе евала за ентусиазма.
                          Кое ти е най голямото постижение с мотор,тоест до къде си се качвал.

Коментар

А твоето до къде Е до Марс ли или не луната.Нали знаеш че на Купена само аз ще се каче без чужда помощ. Имам гуми с котки.
                            Последно редактирано от Pacharoza; 31-10-13, 17:27.
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                              А твоето до къде Е до Марс ли или не луната.Нали знаеш че на Купена само аз ще се каче без чужда помощ. Имам гуми с котки.
                              Ти още ли не си осъзнал че с този крак приключваш филма.

Коментар

• Re: От: Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Никъде не съм се качвал. На мен кефа ми е карането, не съм алпинист та да покорявам върхове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X