Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Имаш напредък, започнал си да влагаш старание в писането .
    0888 074 049

Коментар

• Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
      Аз съм гледал хора, които влагат пари за мотори и ги модефицират.
      МодЕфициран какво значи?Да го направиш моден?
      Тези модефицираните руски машини се качват там където съвременен ако ги носиш на гръб като jivota. Или пък хората които ги карат наистина могат да карат. Иначе при един и същ карач, мотор с 30г назад във времето, ще се качи на същите места ама друг път.

Коментар

Не написах ли, че може само да се доближат и то малко до съвремените мотори. Не хваля модификациите, но казвам, че ако имаш опит може да направиш нещо, което да качва някой друг по труден терен

Коментар

• От: Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
          Тези модефицираните руски машини се качват там където съвременен ако ги носиш на гръб като jivota. Или пък хората които ги карат наистина могат да карат. Иначе при един и същ карач, мотор с 30г назад във времето, ще се качи на същите места ама друг път.
          Никъде не нося мотора на гръб,ако имаше и бегла представа за какви пътеки става дума щеше да разбереш,да ти кажа че изгасне ли ти двигателя мотора не можеш да го избуташ и един метър напред.
          Ето ти един клип,това е Балкан 250 от 69г,излиза наравно със супер модерни мотори,а пътеката,какво представлява пътеката,беше в трака на екстремния ендуро шампионат,и обърни внимание,в клас експерт,където от 20 състезателя успяха да я качат само 12.
          https://www.facebook.com/photo.php?v...ages_video_set

Коментар

• От: Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
            Eто и снимка на мотора,знаеш ли къде е мястото,не няма да ти казвам,няма смисъл,тук и супер модерен 2015г мотор няма да ти помогне,тук ще можеш само с кон или камила.А искаш ли да ти изброя колко човека са се качвали до тук,не са много.От цялата Стрямска долина само двама единия е Живота,другия Николай,трима от Полша,един от София с моя помощ но се брои, десетима от Стара Загора,и трима от Дойренци на единия от тях е мотора.Малко са нали,еми малко са,а къде са другите.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:944557_563018370424112_633758987_n.jpg
Прегледи:1
Размер:156.0 КБ
ID:5541596

Коментар

Нали моя беше слаб а е 20-25 коня? Балкана е 12 коня пък вижте къде качва. Явно това, което казвам е вярно и подкрепям мнението на Живота за първи път. Карайте си новите, ама който няма пари ще кара старото и ще намира начин да прави невъзможното

Коментар

Смях май си говорим на различни езици тук.
                Абре хей умници вие как си палите цигарите като търкате две клечки или ползвате запалка.
                И с клечките ще си запалите цигарата нали
                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Добре де глей сега кви Балканчета се качват, тебе не ти ли е неудобно с този Модерен АЛЕН ДЕЛОН да им тъпчеш пътеките. То сега кво излезна Балкан-а се качва там където и Ти, Ти се качваш там пък където и модерните 15-хилЯдо левки или да обощиме колко си мое Ален Делон толкоз и Джарвис само къде е по грозен. Язе ако съм на тебе че му турим един кош и ша праим круизи на гражданята да видят дека се пръцат дивите кози.
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                    Добре де глей сега кви Балканчета се качват, тебе не ти ли е неудобно с този Модерен АЛЕН ДЕЛОН да им тъпчеш пътеките. То сега кво излезна Балкан-а се качва там където и Ти, Ти се качваш там пък където и модерните 15-хилЯдо левки или да обощиме колко си мое Ален Делон толкоз и Джарвис само къде е по грозен. Язе ако съм на тебе че му турим един кош и ша праим круизи на гражданята да видят дека се пръцат дивите кози.
                    Не става до там заек не може да стигне

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                      Не става до там заек не може да стигне
                      Споко ще му намерим един як Фашистки мАтор с кош а на коша шмайзер тъй де требе се МодЕфицира да е фешън, да види как се носи на гръб
                      То май нашенският Ален Делон навремето караше такъв във филма "На всеки километър"
                      Последно редактирано от Tpunep; 27-11-13, 19:36.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                        Споко ще му намерим един як Фашистки мАтор с кош а на коша шмайзер тъй де требе се МодЕфицира да е фешън, да види как се носи на гръб
                        То май нашенският Ален Делон навремето караше такъв във "На всеки километър"
                        А в коша мешката.

Коментар

Абре хей умници вие как си палите цигарите като търкате две клечки или ползвате запалка.
                          Абсолютно !
                          До София може да се отиде и с каруца и със Скутерче 50цц може и с Хаябуса.....накрая всеки ще е в София.Е да ама еднакво ли е ?
                          За мен цялата работа е да се премине през даден маршрут по-БЪРЗО от другите.....каква файда,че излизам като карам тротонетка (да не се засягат балканджиите),на всяко нагорнище пълзя като костенурка и до края на маршрута правя 18 основни ремонта.

Нали затова се карат спортните мотори-за да излезеш много по-бързо от другия,да излезеш с лекота,да се накефиш от карането си,от силата на мотора,от тръпката.....то като времето няма значение-дайте пеша да се катерим.

Спор НЯМА,че на 95 % от местата ще излезеш и с старо ендуро и с нов мотор,но пак не е същото новия мотор носи удоволствие и т.н. и т.н и т.н.
                          Сега вече за да достигнеш до тези 5 % от местата вече се иска каране и каране и каране и трошене .....но все пак е възможно,защото МОТОРА ГО МОЖЕ -остава ти да успееш да използваш потенциала на мотора-да го карап ти,а не той тебе.

Понякога обаче когато се надценим става така,че силата на мотора ни пречи и в крайна сметка някой откачен със стар мотор отива където ние не можем,че може и по-бързо и лесно да го направи....но това не прави НОВИЯ мотор гаден,нали!? Просто не добра връзка мотор-карач.А за ендурото всеки знае,че карача прави всичко.

Не искам ни най-малко да засягам практикуващите хобито с по-старите машини-естествено,че който каквото може да си вземе това кара...важното е да се кара и да се практикува и да си доставяш удоволствие.....но мисля,че е тъпо да се каже нещо със смисъл -"Еми където отиде новия мотор,там ще отида и аз-тогава за какво да си купувам нов мотор"

Ехххх това защо ли не съм видял на състезание да се класира на първите места някой с ИЖ,Балкан....ами все някви гадни нови мотори.....

Нищо лично към никой-просто изказвам мнение.Лека вечер на всички-аз отивам да направя няколко ластика на булеварда...а и друго Никой ли не кара вечер ??? Айде аз от 1,5 год зарязах гората,но преди много ме кефеше да завъртя някоя бърза пътечка,да видя някой заек....най-малкото после скарата вървеше по-добре.

П.С.Иначе няма кво да се спори 4т или 2т.Щом шампионите карат 2т- еми аз трябва да съм малоумник,за да не вдяна,че все пак в този мотор има неща,които го правят по-добър за ендурото.....сега вече дали АЗ ЩЕ СЪМ ПО-ДОБЪР С ТОЗИ МОТОР Е КОРЕННО РАЗЛИЧЕН ВЪПРОС.За мен е важно като се хвана да карам с някой да карам мотор,който ми е УДОБЕН и ми ПАСВА,за да не се изложа......

П.С.2 Ама кво кат се изложа-нека да имам един ЦР 500 в гаража-почти всеки на трудните места ще ме наказва ама пък тръпката.......за мен тя е най-важна
                          Последно редактирано от Valentin Krasimirov; 27-11-13, 19:29.

Коментар

БалканЯ, на криви пътеки е в свои води. Последно, разни WR-и му правиха тапа и е един от моторите които излизат без помощ на Орташката пътека. Всички останали, са имали нужда от помощ - къде бутане, къде каране. И на пътеките, където БалканЯ излиза, KMX-125 хвърля съединител - проверено.
                            -
                            Gas Gas ec 250

Коментар

Първоначално публикуван от ИСКРЕН Г. Преглед на мнение
                              БалканЯ, на криви пътеки е в свои води. Последно, разни WR-и му правиха тапа и е един от моторите които излизат без помощ на Орташката пътека. Всички останали, са имали нужда от помощ - къде бутане, къде каране. И на пътеките, където БалканЯ излиза, KMX-125 хвърля съединител - проверено.
                              -
                              А ти защо не караш балкоНя по състезания и криви пътеки

Коментар

Лично на мен с кибрит ми е по фешън.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X