Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
    Ицо как може да забиеш байряка на тая ливада, поне некоя шипка да имаше па то само песок.
    Ето де,сърцето на Национален Парк Централен Балкан.
    Последно редактирано от hristo jivota; 29-10-13, 21:26.

Коментар

местността е със силно пресечен терен...яко гъста трева ...почти непроходима!

е имам и някой по-свестни ,нека ги изровя...ако кажеш ,че и те не стават палим
      фотошопа и ще видиш как качвам еверест на предна гума!

Коментар

Първоначално публикуван от kalin3000 Преглед на мнение
        местността е със силно пресечен терен...яко гъста трева ...почти непроходима!

е имам и някой по-свестни ,нека ги изровя...ако кажеш ,че и те не стават палим
        Досетих се че си поредният ливаден майсторкойто най високото му постижение е някоя тракийска могила.
        Обаче интересното в случая е че ти ще качиш Еверест с фотошопа,до като моите снимки са от реалната действителност.

Коментар

Христо , ама тоя мотор все на пачи крак , дай да го видим в движение , да замирише на изгорял бензин.
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
            Христо , ама тоя мотор все на пачи крак , дай да го видим в движение , да замирише на изгорял бензин.
            Ама ти пък,ама как не се сещаш,не можеш да го видиш няма кой да ме снима,познай от първият път защо.Ако не можеш да се сетиш защо,ще ти отговоря.

Коментар

Не мисля, че е похвално да караш в Национален парк "Централен Балкан", това не е за хвалене и бих те посъветвал да се съобразяваш с разпоредбите на парка. Това е наглост и започваш да прекаляваш. Да не говорим как ще ти се зарадват пичовете от планинските сбирки, където се въплъщаваш като местния Ален Делон. Говориш на всички че са мониторни мишоци, ама като гледам.......
              Човешкото тяло е с перфектна механика, ама от калпав материал. Пазете го!! :wink::wink:

Коментар

Ице не знам защо се засягаш? Снимката ти на луната е супер яка. Може би негодуваш че снимките от Марс са размазани и не си личи нищо на тях.
                А защо да караш сам? Имаш достатъчно разкази дето започват с други хора, че и със старозагорци. Ама май и ти използваш всяка възможност да си "горе", докато другите излизаме само събота ИЛИ неделя.
                Иван Маринов
                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от kalin3000 Преглед на мнение
                  Видях че си майстор на фотошопа,можеш ли да ми поставиш мотора тук.Това е моята голяма мечта,искам да го видя това и на живо.Ако стане успешен фотошопа ще ти покажа коя е местността.

Коментар

Когато си несъразмерно едър човек е много лесно да се разхождаш с мотор по пътечки в балкана.
                    От снимките имам (сигурно погрешна) представа за това, че Христо е към 2,20м дирек и към 130 кг на тегло.
                    Само не знам това XT как си го вади от г@за.
                    Но когато можеш да си прежИвяш със затъкнат такъв талисман в потура, всичко ти е простено.
                    Нали?
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от maneco Преглед на мнение
                      Не мисля, че е похвално да караш в Национален парк "Централен Балкан", това не е за хвалене и бих те посъветвал да се съобразяваш с разпоредбите на парка. Това е наглост и започваш да прекаляваш. Да не говорим как ще ти се зарадват пичовете от планинските сбирки, където се въплъщаваш като местния Ален Делон. Говориш на всички че са мониторни мишоци, ама като гледам.......
                      Мога да си карам където си пожелая в НПЦБ,още повече след като изгонихме другарката Нона,повериха ми контрола и управлението на Парка.Относно планинските сбирки аз съм участник в тях,и в разговорите никога не е ставало въпрос за мотори,и другото което е най интересно от доста години насам никога не съм се засичал с туристи.

Коментар

Ай честито. Сега вземи се уреди и за дърводобива.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                          Мога да си карам където си пожелая в НПЦБ,още повече след като изгонихме другарката Нона,повериха ми контрола и управлението на Парка.Относно планинските сбирки аз съм участник в тях,и в разговорите никога не е ставало въпрос за мотори,и другото което е най интересно от доста години насам никога не съм се засичал с туристи.
                          И като са ти поверили "контрола" си Бог и можеш да си правиш каквото си знаеш, и да погазваш наредби и принципи....
                          Много точно го каза!
                          Човешкото тяло е с перфектна механика, ама от калпав материал. Пазете го!! :wink::wink:

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                            Когато си несъразмерно едър човек е много лесно да се разхождаш с мотор по пътечки в балкана.
                            От снимките имам (сигурно погрешна) представа за това, че Христо е към 2,20м дирек и към 130 кг на тегло.
                            Само не знам това XT как си го вади от г@за.
                            Но когато можеш да си прежИвяш със затъкнат такъв талисман в потура, всичко ти е простено.
                            Нали?
                            185см на 105кг това са ми данните.
                            ХТ-то е 115кг.

Коментар

Първоначално публикуван от maneco Преглед на мнение
                              И като са ти поверили "контрола" си Бог и можеш да си правиш каквото си знаеш, и да погазваш наредби и принципи....
                              Много точно го каза!
                              Не съм Бог,просто си върша работата,контролирам флората и фауната в парка,не погазвам наредби и принципи,имам си разрешително.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                                ХТ-то е 115кг.
                                В твоя случай да щото само го буташ и не ти, трябва да пълниш резервоара!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X