Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Само че за 300 и 320 ти намерих преди да си купиш за 380.

А хайде сега да ми кажеш на КТМ и на Гас Гас колко е буталото.
    И къде ми намери викаш тази не се обажда онзи ще питам
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
      На гаската и на ТМ е 220лв.
      И колко пъти ще го смениш по 220 до като аз сменя веднъж за 320 я,пак че не чувам колко каза.
      Плюс няколко стотин литра 2т масло от 36лв,дай пак,какво каза.

Коментар

Чакай малко ако е ендруо 20-30 к километри кара с едно бутало, а и 2т масло е 1 литър. Едно нормално масало е 20 лева- 25. И докато го изгориш минимум 5 резервоара пълниш. Замисли се. Ако един резервоар е 10 литра примерно то 10 литра бензин по 25 грама 250 мл бензин. Тоест 40 литра бензин с 1 литър. Става почти като смянате на маслото на 4т поне до колктоо са ми казвали на 4т се сменя на няколко резервоара
        Последно редактирано от rdlegy; 22-11-13, 21:27.

Коментар

И колко пъти ще го смениш по 220 до като аз сменя веднъж за 320 я,пак че не чувам колко каза.
          Казах че когато ми е кеф тогава го сменям и си карам каквото ми е кеф и където си искам.
          Пък ти като влезеш в бокса тогава ще ми кажеш след колко време ще излезеш и колко ти е буталото.

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
            Чакай малко ако е ендруо 20-30 к километри кара с едно бутало, а и 2т масло е 1 литър. Едно нормално масало е 20 лева- 25. И докато го изгориш минимум 5 резервоара пълниш. Замисли се. Ако един резервоар е 10 литра примерно то 10 литра бензин по 25 грама 250 мл бензин. Тоест 20 литра бензин с 1 литър. Става почти като смянате на маслото на 4т поне до колктоо са ми казвали на 4т се сменя на няколко резервоара
            Дядовата,я първо наблегни над уроците,и после ми приказвай за ендуро,лека нощ деца отдавна мина.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
              Казах че когато ми е кеф тогава го сменям и си карам каквото ми е кеф и където си искам.
              Пък ти като влезеш в бокса тогава ще ми кажеш след колко време ще излезеш и колко ти е буталото.
              Няма такъв филм когато искаш,пробвай де,само гледай да не роди много гас-гас-чета и тм-чета.

Коментар

Прекалил си с виното 36лв за 2 литра

Коментар

На кви уроци да наблягам ти като си свикнал да караш 4т си го карам нямам нищо напротив с тях. Обърках сметите 250 мл за 10 литра бензин. 40 литра 1кило мясло, като се замислиш не е малко бензина.
                  Второ зависи къде го караш и как го напъваш но това не е кросов мотор да го сменяш всеки сезон. Какви уроци да неблегна като смятам правилно и казвам истината, ако не ти изнася си режи кабела за нета и лягай да спиш

Коментар

, ако не ти изнася си режи кабела за нета и лягай да спиш
                    да си ляга и аз така викам.

Коментар

На кви уроци да наблягам ти като си свикнал да караш 4т си го карам нямам нищо напротив с тях. Обърках сметите 250 мл за 10 литра бензин. 40 литра 1кило мясло, като се замислиш не е малко бензина.
                      Второ зависи къде го караш и как го напъваш но това не е кросов мотор да го сменяш всеки сезон. Какви уроци да неблегна като смятам правилно и казвам истината, ако не ти изнася си режи кабела за нета и лягай да спиш
                      Дядовата,виждам колко си добър в смятането,колкото си добър и в писането,с хиляди правописни грешки,изяж си млякото,не си ти когато си гладен.

Коментар

На теб като ти се спи само спамиш във форума. Писах и в други теми имам нова клавиатура. Отивай айде
                        Пък и само с една дядова почваш изреченията само толкова ли ти е богат речника имам и други роднини

Коментар

Животе стана за смях на децата, ха ха ха режи кабела и лягай.
                          Последно редактирано от Наско Петков; 22-11-13, 22:25.
                          0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
                            Животе стана за смях на децата, ха ха ха режи кабела и лягай.
                            Не знам изобщо кой ги допуска да пишат във форума,той не знае Български,тръгнал на мен да ми обяснява за мотори,а пък и с това купище кмх 125 направо изтрепа рибата,щом и ДРЗ-ти започна да минава,мъко моя.Уж много карал пък по далече от селото не излизал,нееееееееее вече ще взема да се разреваааааааааа.

Коментар

Аз до колкото разбрах ти не излизаш от местоживеенето си и не съм писал никъде, че карам добре. Чакай, чакай да почна и аз да качвам снимки като тебе и по този начин да се доказвам, че съм ходил на марс.

Коментар

Аз до колкото разбрах ти не излизаш от местоживеенето си и не съм писал никъде, че карам добре. Чакай, чакай да почна и аз да качвам снимки като тебе и по този начин да се доказвам, че съм ходил на марс.
                                Дядовата,да се обзаложим ли че дори срещу мен да караш никога няма да можеш да ме настигнеш,казах ти да се ориентираш към Севлиевската група или към Габровската,те нали са ти най близо,опа само че забравих че те биберони не искат да им се подмятат.Ти до сега можеше да качиш доста снимки за да се докажеш ама явно и това ти убягва.А и още нещо,аз където съм ходил с мотор ти толкова косми дори по пиш.ата нямаш,я ми кажи колко години имаш стаж като моторист.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X