Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Ммм-да, №1 излезе с два литра вода, изкопа двадесет и три дупки до шарнира, и един съединител а-ха да хвърли кърпата,
    Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
      Ммм-да, №1 излезе с два литра вода, изкопа двадесет и три дупки до шарнира, и един съединител а-ха да хвърли кърпата,
      ,Ренди съм го признал като тотален терминатор на мотоциклети.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
        Сега,има още една пътека която не е карана,или тоест карана е донякъде,по трудна е от тази,Пачароза понеже е майстор на 2т лай.явини,като хвърли бастуните да иди да я тества и я почваме.Или и аз мога да ида с мотора на Ален Делон,ще я кача и после само ще гледам сеир кой няма да може да я изкара.
        Ето тук се отделя на ляво от Орташката.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:165949_366083236784294_1029558901_n.jpg
Прегледи:1
Размер:166.5 КБ
ID:5539202

Име:543028_366083833450901_1899984878_n.jpg
Размер:184.5 КБ
ID:5539203

Име:555229_366084220117529_447039287_n.jpg
Размер:180.0 КБ
ID:5539204

Име:576445_366084336784184_798816915_n.jpg
Размер:172.6 КБ
ID:5539205

Име:542942_366084830117468_307698056_n.jpg
Размер:126.6 КБ
ID:5539206
        И ето и най трудната част.

Име:577533_366084563450828_565539780_n.jpg
Размер:146.0 КБ
ID:5539207

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
          Сега,има още една пътека която не е карана,или тоест карана е донякъде,по трудна е от тази
          Май пак се издъни имам 6 излизания по нея имам я и в трака на GPSa.
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
            Май пак се издъни имам 6 излизания по нея имам я и в трака на GPSa.
            Ти ако имаше излизания по нея,отдавна да си се похвалил,и сигурно щеше да е в трасето на състезанието тази година.
            Я за по сигурно дай снимка или клип.

Коментар

Ти ако имаше излизания по нея,отдавна да си се похвалил,и сигурно щеше да е в трасето на състезанието тази година.
              Я за по сигурно дай снимка или клип.
              Ти си водиш отчет със снимки къде се се качвал за мен това няма голямо значение.Пък като искаш снимки ще направиш доста всичко с времето си.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                Ти си водиш отчет със снимки къде се се качвал за мен това няма голямо значение.Пък като искаш снимки ще направиш доста всичко с времето си.
                Абе и ти почна като Наско,ама ние много карахме затова не снимахме,съмнявам се да си я качвал тази пътека с мотор.Пеша сигурно си ходил а.

Коментар

Да знаете как ми се кара на някъде. Само ме дразните с тея снимки
                  Откачам вече 1 месец без мотор, че няма къде да го карам тука в града съм заврян баш дет не трябва и нито мога да ида по горите нито никъде само 20м асфалт и то и там идва полиция от време на време.

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                    Да знаете как ми се кара на някъде. Само ме дразните с тея снимки
                    Откачам вече 1 месец без мотор, че няма къде да го карам тука в града съм заврян баш дет не трябва и нито мога да ида по горите нито никъде само 20м асфалт и то и там идва полиция от време на време.
                    Виж сега дядовата,когато искаш да караш винаги ще намериш начин,аз когато бях на твоите години мотора го носих на гръб до гората и от там газ,полицаите не глобяват ако си тикаш мотора,така е ставало с мен когато ме хванат да го карам,казваха ми сега до вас ще го тикаш,е тиках го до като се махнат и до там.

Коментар

• От: Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Име:P1030417.jpg
Прегледи:2
Размер:321.6 КБ
ID:5539233Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030418.jpg
Размер:319.5 КБ
ID:5539234Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030585.jpg
Размер:155.8 КБ
ID:5539235Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030579.jpg
Размер:90.4 КБ
ID:5539236

Коментар

Аз мисля само за мотора и той сега ще му сваляме съединител и абе лошо ми се пише. Имам страх от полицията и то голям. Един път бях спрян и ме накара да си спадна гумите. Бях със симсонката и си я цедя по завоите в селото и някакъв зад мен аз се движа с 60-70 и той зад мен и си викам тоя гони ли ме кво става, абе я да отбия ей тука и таман спирам да го пусна да мине напреди той спира до мен
                        Стъклото се отваря бавно и си викам тоя ще пита за пътя за някъде е да ама не. Без каска бях и се бях уплашил то симсончето няма душица миналата седмица му пръснах двигатела и сега и то се прай барабар с кмха :d
                        Абе лоша работа като почнат да се заяждат полицаите

Коментар

Животе, Пачароза го отпиши вече, и той като Джарвис смени религията и мина в отбора на трактористите, но от Хусаберг решиха поне едната си звезда да запазят донякъде и и разработиха специални блокажи за него да може да се потбутва чат пат като закъса някъде.

Име:IMG_1895.jpg
Размер:203.4 КБ
ID:5539245

П.П. Тука фотошоп нема, честна пионерска.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                            Животе, Пачароза го отпиши вече, и той като Джарвис смени религията и мина в отбора на трактористите, но от Хусаберг решиха поне едната си звезда да запазят донякъде и и разработиха специални блокажи за него да може да се потбутва чат пат като закъса някъде.

[ATTACH=CONFIG]653109[/ATTACH]

П.П. Тука фотошоп нема, честна пионерска.
                            Че какво му у на трактора,ще ходи в нивата да оре,какво пееше оня,ще продължавам да жъна с пълна газ,ако му е малка мощността ще си монтира и някой допълнителен 2т двигател,и без това са му слабост.

Коментар

Че какво му у на трактора,ще ходи в нивата да оре,какво пееше оня,ще продължавам да жъна с пълна газ,ако му е малка мощността ще си монтира и някой допълнителен 2т двигател,и без това са му слабост.
                              Няма смисъл от монтиране той си Е 2т. 4т.щайги не карам питай Пламен но ухо колко олекна с КТМ пък за твоя ако гръмне няма да говорим само буталото ти е 400лв.

Коментар

мотора го носих на гръб до гората
                                Тогава си го носил до гората,а сега го носиш постоянно.Аз ако ми се е снимало нямаше се занимавам с мотори ами щях да стана фотограф като теб.Пачароза ти каза по горе,че няма смисъл от доказване къде е ходил и по какъв начин,та и аз така карам без да снимам защото ми е кеф самото каране а не крайната цел.Вижте ме кои съм аз и къде съм бил.Снимки в компютъра имам много повече от теб с места къде сме карали защото ти апарат си купи преди 2 години до тогава снимаше с някакъв телефон,но не смятам,че трябва да ти ги показвам.Ако си голям карач щеше да дойдеш с нас на закриването и не да ми приказваш, че ме било нямало на долината,че какво е долината дечицата излизат с балканчетата за теб това ли е ендурото да се радваш на полянкаджийски истории.
                                0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X