Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на ЗМЕЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На гости на ЗМЕЯ

Такива кални атевисти съм виждал на кръчмата Стената на яз. Искър. Половин час събличане за да влезат вътре да хапнат. Е зиме беше, то летоска и отван маси има, та мое и да не се съблачат.

Коментар

Малеее, Ричи - верно си се пооцапал повечко След твойте снимки ние сме си направо стерилно чисти.

Дамяне, по две кофи кал от мотор събрахме, на Бойко му идваше да се разреве - кога е виждал той толкоз мръсен свой мотор А само на един час разстояние ни чакаше прасе, пълнено с пилешко, приготвено от готините шуменски ендуристи ... от които получихме упрек, че е можело да мием моторите и друг път

Коментар

Екстра се забавлявате! Щом на второ излизане се справяте с калните магистрали, значи сте попаднали на тренирани мотори Сега като дойде снега, ще чистите моторките значително по- лесно, и ще можеш да тренираш всякакви свободни падания на мекото
        Поздрави!

Коментар

Бойко, много подробно си снимал всичката кал, само че чудя се как ли го опазваш този фотоапарт и какво вадене и прибиране пада постоянно. А на Вики се караш, че не го пази достатъчно .

И един много специален поздрав за вас двамата с Митака :
          Последно редактирано от giorgio; 19-10-09, 08:34.
          Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Бойко.....аре стига де.....врата гледам ти се е скъсил....ти тая глава за нищо я нямаш....

Браво,посмях се от сърце....ше извинявате,че на ваш гръб....

Страхотни снимки,благодаря!

Поздрави,
            търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от Maria R1100GS Преглед на мнение
              Бойко, много подробно си снимал всичката кал, само че чудя се как ли го опазваш този фотоапарт и какво вадене и прибиране пада постоянно...

Този фотоапарат не е ОНЗИ фотоапарат И далеч не е снимал всичката кал, камо ли подробно - за всичката подробна кал нямаше да му стигне един кашон ленти И благодаря за поздрава, ама с тия кльощавите не можем да сме в един отбор

Мони, ти ако знайш къв смях пада наживо ... аз лично поне 5-6 пъти се смях, докато падах с мотора

Коментар

Първоначално публикуван от Maria R1100GS Преглед на мнение
                Бойко, много подробно си снимал всичката кал, само че чудя се как ли го опазваш този фотоапарт и какво вадене и прибиране пада постоянно. А на Вики се караш, че не го пази достатъчно .

Много благодаря за поздрава. Посмях се от сърце

А относно фотото - вече техниката е по-лек вариант

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                  Такава кал си нямам и идея как се получава. А колко ли време се чисти
                  Истинска кал(ама наистина истинска) има само на едно място-Люлин(снимките са от разходка на колеги от форума)-тя е нещо средно между маджун,лепило и пластелин.

Като си докараш мотора в София ако искаш ще те заведа-точно сега е подходящ сезон(въпреки , че напролет е още по-яко).
                  ПП.Поздравявам ви за смелостта още на второто каране да се хакнете в калта!!!
                  Последно редактирано от ЕМО; 19-10-09, 20:02. Причина: допълване
                  Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                  Джон Кенеди

Коментар

ЕМО това е истински ужас. След такава "разходка" ще ми трябва една седмица отпуск за чистене на мотора. За сега нямам планове да го карам към София, но по-нататък ще го придвижвам из България, ама още не съм решил как.

Коментар

Лелее, взех че си познах мотора

То той е претърпял леки промени, че като го купих изглеждаше така:

Абе, беше ми казано от бившия собственник, че го е карал по гората,ама чак толкова, не мислех! Утре сутринта ще му звънна да му издърпам ушите!
                      Но от друга срана, щом той го е вкарал в тая кал, що пък аз да не го направя също? То явно моторетката има вече изградени навици, я вижте как си седи изправена, дори и без задкомилното устройство. Не е като на Змея, все полегнал ту на лЕво, ту на десно. Абе ясна е тя, до мотора опира работата!

Коментар

Да караш в Люлин планина когато е кално и мокро и да се набиваш в тия участъци е все едно да караш по морския бряг на тесен плаж когато идва прилива....За мен няма никакъв смисъл.
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Ето поредното гостуване.
                          Понеже ми омръзна да се влача болен цяла седмица си викам я да се поизпотя малко, че така да ми мине. Работата беше на косъм да се размине поради лошото състояние на организЪма ми в петък, заради което си тръгнах от работа и едва стигнах до нас, ама пусти мерак не ме оставя. И отново събота. Мястото е същото, ма този път снимката е различна

По прогноза времето трябва да е прекрасно, което по нищо не личеше до момента. Бях почнал да мисля, че карането на такъв мотор задължително е съпроводено от лошо време, предвид предишните пъти.
                          И така отново с екипа на костенурка нинджа, с носни кърпички в джоба поехме по "пътя". Тук прогнозите познаха. Едно слънце, едни 18 градуса - чудо. Целта беше гр.Ветово, че имало събор там. Не че знам къде е Ветово и какво означава събор там, но е хубаво да се кара с някаква посока. Митака ме прекара по едни чудни пътеки, които ако не беше хремата ми и постоянното кихане "в каската" щеше да е върховно изживяване. Така стигнахме езерото на лесопарк Липник. В края му имаше път с мост, който минаваше през езерото, ама ние - не ще минем отдолу. Ами пробвахме ама неуспешно. Малко остана на Митака мотора да стане на подводница в това езеро. Голямо вдигане, обръщане, бутане, дърпане падна за да го върнем на "пътя" и да не позволим да потъне. След това 5 минути не можех да си кажа малкото име. Във фитнес залата килограми като тези на мотора не са проблем, ама тука имах чувството че влача тир или дърпам джип на събор на форума ама сам . В крайна сметка паднах до едно дърво и гледах ония "гадове" с автомобили дето си минават спокойно по моста

И тъй като не можех да говоря, Митака се чудеше какво да прави и почна да снима калинки

Е върна се духа в тялото, оставих половината си бели дробове до дървото и продължихме.
                          То посоката ясна, ама прекия път откъде ли минаваше

Май сме в дясно

Уцелихме и излязохме от гората. Хубаво, ама пред нас поле и тръгвайке да го обикаляме се движихме покрай дълбок ров, в който сигурно преди време е имало вода. И така видяхме, че ако го следваме ще се върнем пак в Русе . На доста места видях гуми от мотори да пресичат този ров и решихме, че друг начин няма. Айде първо надолу и после газ нагоре. Тук усетих какво е гравитация, но минаването беше успешно.

Беше сложна работа за човек като мен от североизточната аматьорска група , макар за повечето да е детска работа.
                          И айде пак в горичката

Така стигнахме и до Ветово. Там Митака ме заведе при негови приятели на гости. Вече не знаех на кой свят се намирам, обаче учудващо бързо възстанових след две кебапчета с две домашни ракии
                          Ветово се оказа на 7км от с.Писанец и решихме пак да покараме по пистата. Не знам защо тези 7км станаха 15, ама по едно време излязохме през някакви камъни точно над пистата.

Тук отново се раздадохме, но този път нямаше атрактивно падане /сигурно вече задобряваме /

Тук на този трапец още личеше отпечатък от каската ми

И още малко снимки

Така след няколко обиколки вече исках да легна и да умра. Карането на тази писта винаги ме е учудвало колко е уморително. Но въпреки това е голямо удоволствие. Даже измислихме нещо, но ще оставя Митака да сподели.Прибирането беше доста тегаво. Тоя мотор все искаше да тръгне пред мен, ама не му се дадох и го държах здраво за юздите. В крайна сметка колкото и да ми се струваше невероятно успяхме да се приберем.

И като цяло се получи това

Измихме моторите, смазахме веригите и поех към София. След такъв ден карането на автомобил със скорост 80-90км/час доставя огромно удоволствие. Абсолютно всичко ме болеше. Установих, че въпреки всички усилия си останах болен, ама поне бях щастлив.

http://htftp.offroad-bulgaria.com/bo...SE-07-11-2009/
                          Прикачени файлове

Коментар

Браво, браво! Добре сте покарали пак
                            Зима иде

Коментар

Бравос

Ей тая снимка ти е чудна за аватар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение

/
                              Per aspera ad astra.

Коментар

Малко са ти били ракиите,ако питаш мен.......затова си още болен....поне греяна да я беше усукал...

Радваш ме,че си щастлив!!!

Поздрави,
                                търся си подписа....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X