Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR domination - синята мания

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: WR domination - синята мания

:-) много е лъскав. Честито и безаварийно. Много да те радва за напред.

Коментар

Честито! Само безаварийни километри на всички, изпълнени с много кеф! Иначе аз чакам някои части, но за сметка на това има с какво да уплътнявам свободното време . Поздрави!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_6578.jpg
Прегледи:1
Размер:194.3 КБ
ID:5349827
      09 YZ290F Athena BB

Коментар

Момци от скоро и аз съм собственик на едно ВР450 2005г.

Доволен съм от машината, за сега съм му сменил радиаторите, взех с 30%+ по големи по обем и странични кори взех нови, защото мотора имаше удар и беше потрошил някой неща. Каран е СМ в амглийско което мисля че може да е +. Като цяло е запазен и има дребни кусурчета но си ме кефи.

Малко снимки от карането през уикенда

Име:421680_2691066840538_1372519042_32214207_959611654_n.jpg
Размер:143.5 КБ
ID:5351162

Име:421362_2691067160546_1372519042_32214208_1115310560_n.jpg
Размер:134.3 КБ
ID:5351163
        Последно редактирано от Chinela; 27-02-12, 14:13.
        Който оцелее ще закусва!

Коментар

Да ти е честит колега и без аварии и контузии
          Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Честито, само кеф и без проблеми! Поздрави!
            09 YZ290F Athena BB

Коментар

Мерси колеги, Ники като си готов с твоя може да направим едно махленско каране
              Който оцелее ще закусва!

Коментар

При първа възможност . Поздрави!
                09 YZ290F Athena BB

Коментар

тази е от мен

Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                  0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Я да питам един въпрос по знаещите.
                    Вчера се загледах в моторите на колегите с които караме и уж са ВР450 модели 2003г. моя е 2005г. но имат някой разлики които аз не успях да си обясня защо са били нужни.

Например има разлика в изпускателната тръба, на тези които са 2003г. след като тръгне от цилиндър минава доста близо до радиатора и доста над водната помпа. А на моя който е 2005. минава по отдолу от радиатора и много по близо до водната помпа. Това последното го разбрах като тръгнах да сменям О-пръстена който е на тръбичката над водната помпа и ми се наложи да разглобявам доста. Някой може ли да обясни защо е така?
                    На ВР426 от снимките по горе се вижда че тръбата е точно както при мен.
                    Който оцелее ще закусва!

Коментар

Никой ли не знае, нали тук са само ВР маниаци
                      Също така да попитам от какво идва разликата в резервоарите, 7 и 9л. защо се е наложило?
                      Малките разлики по карбуратора (аз виждам само в захранващият щуцер) ако се сещате за други кажете. Също така на филтърната кутия имам маркуч който отива в главата(картерната) на тези от 2003 вижда че си виси свободно, пак не ми е ясно защо са го променили. Общо взето искам да си изясня на мен, а предполагам и на други ще им е интересно като информация какви са разликите и евентуално защо са направени.
                      Който оцелее ще закусва!

Коментар

Струва ми се че всичките ти горе сравнения - кривка, резервоар, карбуратор, отдушника на главата клонят за 2 различни мотора, крос и ендуро.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Обаче моторите са ендуро. 2 мотора разглеждах , освен моя и двата имат тези разлики с WR от 2003г. И се чудя на какво се дължи
                          Който оцелее ще закусва!

Коментар

Бижо, според мен се дължи на това, че са втора ръка .
                            И много зависи предишния собственик, какви "доработки" е правил.

За пример: Твоя WR е с калник от YZ, като за начало.
                            Нищо не пречи и кривката на ауспуха да е от YZ, както и другите детайли да са от различни години. Каквото е намерил предишния собственик, това е слагал.

Специално тия Ямахаи са като ЛЕГО. Пасва всичко от всички :-)

Коментар

Сега нещата не са точно така.
                              По-знаещи от мен ми споделиха че след 2003г. измененията в изпускателната кривка са направени за да може двигателя да има сила в ниският диапазон обороти, + еко джаджите помага за намаляване на вредните емисии изхвърлени от двигателя.

Това е по въпроса за кривките и ВР-ите
                              Който оцелее ще закусва!

Коментар

Здравейте колеги от скоро и аз съм собственик на WR 450 2004 година. Мотора е със стартер но пали с него когато е загрял.Върти но много слабо. Акумолатора е чисто нов. На какво може да се дължи това. И още едно питане понякога гасне в движение а като цяло оборотите на място ми се струват добре. Мерси.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X