Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR domination - синята мания

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: WR domination - синята мания

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Кое му е тежкото,ти ще го караш или ще го носиш,тези килограми които са ги описали е зареден със всички течности,другите с колко са по леки.
    Ами ти смятай.Моят пълен е 101кг.
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
      Ами ти смятай.Моят пълен е 101кг.
      Това трябва да го видя с очите си та да го повярвам,имаш 10 или 12л бензин,масло,антифриз,да не си взел Скорпа.

Коментар

Това трябва да го видя с очите си та да го повярвам,имаш 10 или 12л бензин,масло,антифриз,да не си взел Скорпа.
        Ела да го видиш с очите на кантара.Може и да се обзаложем.
        Без бензин и антефриз 90кг.с 101кг.

Коментар

Ела да го видиш с очите на кантара.Може и да се обзаложем.
          Без бензин и антефриз 90кг.с 101кг.
          Ооо ами ти сравняваш крос със ендуро,еми нормално е да има голяма разлика в килограмите,ако пък и сравняваш 2т с 4т също.

Коментар

...красавица е!!!Дето се вика-...ай хев а дрииииииииииииим!!!
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Ооо ами ти сравняваш крос със ендуро,еми нормално е да има голяма разлика в килограмите,ако пък и сравняваш 2т с 4т също.
              Не крос а ендуво вярно 2-т е.
              Но съм сигорен че на ЧИНЕЛА 4-а е поне 10кг. по лек от ВР.

Коментар

Не крос а ендуво вярно 2-т е.
                Но съм сигорен че на ЧИНЕЛА 4-а е поне 10кг. по лек от ВР.
                Пак не ги сравняваш правилно,трябва и двата да са 450 4т,ако има разлика ще е има няма 5кг които са капка в морето,пък и не всеки ползва мотора за състезание да гони време.

Коментар

Аз не знам защо някой си криви душато,мотора е невероятен,КТМ всяка година добавят по нещо.ВР не беше пипан от време оно и какви са тези сравнения с килограмите,двата мотора са от различен клас.Аз поне не се състезавам,ходя само за "боровинки" съвсем аматьорски и няма да усетя 10-15 килограма в повече.А за този на Чинела,цената е два пъти по-висока,как няма да е по-лек,въпреки че това е само малко от разликите между двете марки,КТМ-а има още куп щуротии по него.
                  Beta 450 RR-Factory
                  0039 3206052599

Коментар

Време беше но като гледам си заслужава чакането и по-добре на 2-3 години да излиза нещо качествено и изпипано отколкото всяка година да има модели дето трябва да се доработват.
                    0878424143
                    0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                      Време беше но като гледам си заслужава чакането и по-добре на 2-3 години да излиза нещо качествено и изпипано отколкото всяка година да има модели дето трябва да се доработват.
                      Съгласен съм напълно с теб колега,досега това и правеха от Ямаха и за това всички модели са им сполучливи.Но виж какво става днес,веднага след представянето на голямата "кака",синята инвазия продължава с представянето на ВР 125 и ВР 250 Ф за новият сезон.Няма никакви подробности за сега,защото не се отнася за официални модели от японската къща-майка а инициативата идва от офисът на Ямаха в Италия.Моторите ще бъдат на базата на YZ 125 2T и YZ 250 F 4T,които ще бъдат трансформирани от спортната марка Motorbike със седалище Призино (Винченца),от където ще излязат с всички разрешителни и сертификати за регистрация и движение по пътищата(черните разбира се).Споменах вчера,че си превеждах информацията от италиански,че имало много запитвания през последните две години от фенове на марката(аз ги четях по форумите),кога ще видят YZ с фарче и стопче и разбира се да може да се регистрира.Затова мисля точно в Италия са се заели да запълнят този вакум от търсене.
                      Ще ви дам жив пример,аз от една година обикалям всички магазини на Ямаха в радиус на 150 км. от Милано и искам да си купя ВР 450 след 2007г.(в БГ съм се обаждал на милион обяви и никой нямаше документи),е няма и няма.На всякъде оставях телефон и никой не ми се обаждаше(не рискувам от частници да купувам),докато директорът по продажбите на Ямаха за Саронно,не ми обясни защо е така,първо от две години не е имало внос от Япония на никакъв ВР,втора употреба няма защото хората си ги карат(защо ли,защото са здрави ми казва),с какво да ги сменят като не излиза нов модел вече трета година.Готин човек,разясни ми нещата и с огромната реклама от страна на КТМ,титлите на Кайроли и още куп неща и накрая ми показа склада за втора употреба,имаше около стотина КТМ-а,чакащи собственици(странно ми се стори че ми обърна такова внимание и накрая си призна,че от години живее с една мома от Варна и е много доволен от България).Та благодарение на него,след като ме убеди че няма да намеря ВР 450 ,сега карам Бета RR 450 Factory-2010,за зега съм доволен обаче все се заглеждам по сините.
                      Забравих направо за темата,имаше някъде и снимки ако не се лъжа.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:358436_3323_big_wr250f_8.jpg
Прегледи:1
Размер:44.8 КБ
ID:5303843

Име:358436_4027_big_wr250f_7.jpg
Размер:42.1 КБ
ID:5303844

Име:358436_1378_big_wr250f_5.jpg
Размер:42.4 КБ
ID:5303845

Име:358436_3678_big_wr250f_41.jpg
Размер:20.8 КБ
ID:5303846

Име:358436_1810_big_wr250f_31.jpg
Размер:20.7 КБ
ID:5303847

Име:358436_4236_big_wr250f_11.jpg
Размер:48.6 КБ
ID:5303848

Име:358436_7438_big_wr125_6.jpg
Размер:46.5 КБ
ID:5303849

Име:358436_3447_big_wr125_5.jpg
Размер:46.3 КБ
ID:5303850

Име:358436_8952_big_wr125_4.jpg
Размер:20.8 КБ
ID:5303851

Име:358436_3426_big_wr125_3.jpg
Размер:47.2 КБ
ID:5303852

Име:358436_2840_big_wr125_2.jpg
Размер:20.3 КБ
ID:5303853
                      Beta 450 RR-Factory
                      0039 3206052599

Коментар

Това вече е новина!
                        Ако излезнат на пазара нови 2т ендуро модели от Yamaha ще са сензация
                        Последно редактирано от speedrifter; 16-09-11, 17:00.
                        Yamaha WR 200

Коментар

Наистина изглеждат доста добре новите модели.Даже и инжекцион,който съм сигурен,че доста ще е доизкусорен и тестван преди да се пусне серийно.Дали ще има вариант за няколко карти на електрониката,които да може да се избират?Иначе поздравление за Ямаха.Така трябва да бъде и за напред.Дадоха ми тема за размисъл да се завърна към тях.
                          П.С. Някъде прочетох,че 10-15 кг. разлика в теглото не се усещат.Вярвайте ми усещат се много,особено ако са окачени на по-височко.Но аз нямам думата,моите и двата мотора са около тези кила та и нагоре

Коментар

Хора стига глупости и надпирания, Хонда, Ямаха, КТМ. Едното тежало 110 другото 120 третото 130, вярвате ли си изобщо !!!
                            То 2 кила разлика трудно се правят камо ли 10. Кое да е по-различно, рамките по 500-1000 гр, разлика, двигателя и той 1 кг., окачване, ауспуси, пластмаси и т.н. всичко тежи еднакво. Разлики на 450 сс мотори няма, всичко си тегне яко. Като искате да ви е леко, или кросов или 2тактов.

Пък Ямаха като толкова не се намират втора употреба, да вземат да си увеличат продажбите на ендуро мотори в Европа (само че с тази политика скоро няма да стане) а не да плюят срещу КТМ колко имало по складовете. Ми карат се , купуват се , чупят се, логично е защото в Европа най-много са КТМ-и.
                            Последно редактирано от Краси; 16-09-11, 21:23.
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Тежко прасе. 129 кила, като извадим 10 кила за течностите-пак са 119 кила сух. КТМ-а ми 2007 сух е 113.
                              Тези 6 кила се усещат като 26 ако са по-високо. Ама те всички 450 кубикови кютуци си тежат де... Жалко.....
                              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                              Суперскан България www.decbg.com
                              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                                Тежко прасе. 129 кила, като извадим 10 кила за течностите-пак са 119 кила сух. КТМ-а ми 2007 сух е 113.
                                Тези 6 кила се усещат като 26 ако са по-високо. Ама те всички 450 кубикови кютуци си тежат де... Жалко.....
                                Хайде да ми обясниш как ги усещаш 6кг.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X