Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DRZ400

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Suzuki DRZ400

Първоначално публикуван от ИВАН-ПРАВЕЦ Преглед на мнение
    Кейхин в EBAY колкото искаш,ама са около 500+ лева.На мене и така си ми е добре моторчето,няма изкачване да не е качило.Ако изпадне отнякъде по-евтин Кейхин ще го тунинговам.http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk...at=0&_from=R40
    ямаха 450 е същия
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Според мен няма да ти е нужен кеихин!
      Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Значи казвате, че ако си взема С няма да сбъркам и ще върви повече от 125 кубика крос нали? А и колко горят - трябва да е около 6,7 нали ?

Коментар

Няма да сбъркаш , само самия мотор да е поддържан (то това се отнася за всеки мотор)! Прочети цялата тема и ще си отговориш на всички въпроси.
          Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Колеги, сложих новите дръжки. Лепнах ги малко с момент на хенкел. Станаха уникално, много съм доволен.Пробих ги в края за гардовете с една замба с точното фи, пасващо на отвора на кормилото. Абе на фона на старите дето ги бяха рязали с макетен нож и се бяха сцепили са на космос разстояние.
            Един бърз въпрос: Motul 5100 10W40 или Motul 7100 10W40. Съдейки по цената и модела(по-висока първа цифра) 7100 би трябвало да е по добро. Ма като гледам и двете покриват спецификацията от Мануала. Дали има смисъл от 7100?

п.с. карах колата с Motul 6100 (2 смени) и да ви кажа не е кой знае какво. Сега съм с Yacco и като че ли съм по доволен....

Коментар

Сам си си отговорил в послеписа......
              Yamaha Yz450F
              Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
              Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Yacco-то не отговаря на API SF/SG както е по мануала. Иначе щях да си взема такова.

Коментар

За маслото много се е писало и винаги още може да се напише! При мен "куция кон" съм го карал с Motul 300V, Bardal ХТС и Agip Racing, все пълна синтетика и понеже съм "сланинар", а не "профи" не намирам кой знае каква разлика в работата на ДВГ-то. Все пак това което забелязвам, а и днес отново се убедих е, че мотула е увеличен за пореден път и понеже за мен това си е чиста спекула, съм решил повече да не си купувам това масло!!! Явно търсенето и масовата реклама на това масло е предразположило плавното и сигурно увеличение на цената му, затова аз се отказвам от него Аз мога без мотул и мотула може без мен
                  Последно редактирано от Helik; 22-01-13, 19:46.
                  SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Еее, ти пък, "сланинар" на "куц кон" бива ли да не ползва мотул

Коментар

Аз карам сузуки дрз 400Е,54коня е моторът.Тук може да се получат спорове,понеже и аз гледам,че на повечето места ги пишат по 49коня,но в документите на мотора си пише.Има 3 серии-s,e и к,S-серия-137кг.41 коня,E-серия-119кг.49-54 коня,а разликата в К-серия е че има манивела и мисля,че беше около 2кг.по лек от Е-серия.

Коментар

Първоначално публикуван от Crazy team Преглед на мнение
                        Аз карам сузуки дрз 400Е,54коня е моторът.Тук може да се получат спорове,понеже и аз гледам,че на повечето места ги пишат по 49коня,но в документите на мотора си пише.Има 3 серии-s,e и к,S-серия-137кг.41 коня,E-серия-119кг.49-54 коня,а разликата в К-серия е че има манивела и мисля,че беше около 2кг.по лек от Е-серия.
                        Аз имах ДРЗ400 К и в немските документи пишеше, че е 14кс. и го продадох защото тези 14кс. ми се видяха малко за 400сс мотор, а каква била истината!
                        Явно съм се минал.
                        на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от Crazy team Преглед на мнение
                          ,S-серия-137кг.41 коня,E-серия-119кг.49-54

Не зная само откъде идват тези 18 кг. или аз не мога да смятам. Да сложим което е много 3кг.резервоар 3кг опашка и 1 кг. стипенки Тава е разликата между двата мотора една гарнитура по малко и един карб.

Коментар

К е 113,Е 119,и двата ги водят 49 конски сили но това е мощност която се измерва на коляновия вал,един господ знае колко е на задното колело но няма да е повече от 30.
                            S e най тежкият вариант и е 132кг 41сс на коляновия вал.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                              К е 113,Е 119,и двата ги водят 49 конски сили но това е мощност която се измерва на коляновия вал,един господ знае колко е на задното колело но няма да е повече от 30.
                              S e най тежкият вариант и е 132кг 41сс на коляновия вал.
                              Добре де каже къде са тия 19 кг. или Еската има олово в рамата .

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                                Добре де каже къде са тия 19 кг. или Еската има олово в рамата .
                                Задай въпроса на завода производител,аз гледам какви данни показват.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X