Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM EXC 200 /ехс 2такт мания/

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM EXC 200 /ехс 2такт мания/

Иначе ги карат яко а Изпиват им акълеца
    http://www.youtube.com/watch?v=zUXNudSxgZ4
    Последно редактирано от Chinela; 26-07-10, 07:01.
    [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
    [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Да се похваля момци...

Вече това ще карам. Отдавна си мечтаех за 2 такта и кротко, кротко изчаквах момента, за да му се наслаждавам.

Коментар

ЕХЕЕЕ невероятен е браво... Със здраве да го караш, по малко проблеми, повече гас и дано няма проишествия !

Коментар

Ехее честито Жоро.Със здраве да си го караш и само хубави моменти да имаш.Аиде сега да му посвикнеш малко и ще чакаме да кажеш какво ти е мнението за моторетката.

П.П.Лека полека се множим
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Честито Жоро , много гуми да скъсаш с него! Аз тамън направих Супер Тенерето да върви като ХР 400 , и ти смени мотора.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Честита придобивка,Жоро!Това е първият ми пост във тази тема,но имам чувството че няма да е последния.Защо ли?Ами защото няма толкова опасно-заразна като нея.Да ме извиняват от ВР-манията и тези от ЦРФ,но като четеш внимателно и в детайли,става страшно.За джобчето де.
              Хайде,ако е рекъл господ,скоро ще се увеличите с нов член-моя милост.До скоро колеги!Ако се случи случката,ще се похваля.Поздрави!
              Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Познавам предишният собственик с една дума маниак.Честит да ти е рядко може да се закупи мотор в такова състояние.
                Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Заразно нали, заразно
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Жоро, да ти е честит, много безаварийни километри да минеш с него и никакви проблеми по техническата част да нямаш!

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Заразно нали, заразно
                    Определено! Ще се опитам да си изразя градацията на мнението си за 2Т с емотинки

- В началото откроврено ме дразнеха.
                    - разбрах, че счупена глава на 4Т двигател е скъпо удоволствие.
                    - с колограмите на моя мотор по усуканите пътеки ми се ревеше на няколко пъти
                    - почнах да се замислям за по-лека алтернатива.
                    - влезнах в темата...мотор под 100 кила или малко отгоре
                    - добра идея - следващото ми ендуро да бъде 300 EXC
                    - супер новина - син КТМ 300 EXC
                    - ами сега...
                    - пари откъде
                    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Ха ха, супер си, сложи това мнение на първа страница в 4Т форума и гледай сеира
                      малко избягахме от темата ама после ще трием ако се наложи ;-)
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Честито Жорка.
                        Краси пак ще ни оплюят здраво
                        Иво Георгиев
                        Gworkshop

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията!

Сега ми е малко натопорчено, но скоро очаквайте мнение от тестовете на машината.

Коментар

Честито Жоре!Мотора изглежда много маниашки!

И найстина е заразно!
                            Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                            Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
                              Жоро, да ти е честит, много безаварийни километри да минеш с него и никакви проблеми по техническата част да нямаш!

Определено! Ще се опитам да си изразя градацията на мнението си за 2Т с емотинки

- В началото откроврено ме дразнеха.
                              - разбрах, че счупена глава на 4Т двигател е скъпо удоволствие.
                              - с колограмите на моя мотор по усуканите пътеки ми се ревеше на няколко пъти
                              - почнах да се замислям за по-лека алтернатива.
                              - влезнах в темата...мотор под 100 кила или малко отгоре
                              - добра идея - следващото ми ендуро да бъде 300 EXC
                              - супер новина - син КТМ 300 EXC
                              - ами сега...
                              - пари откъде
                              Ей сега ще кажа на някой 4Т модератор да го банне!!!
                              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                              KTM 350 SX 2011

Коментар

Честито, Жоре! И аз познавам предишния собственик. Маниак с главно "М"
                                Този мотор всъщност е уникален в много отношения. На млади години беше сх 125..кросовия модел. След това след серия трансформации и части за около над 2000лв..стана 200. Между другото, имам чисто нова тежест за маховика на този мотор. Бях я взел за моя, но се оказа, че не става, но на твоя мисля, ще стане, а и ще ти е полезна..хаха..доколкото знам бая наточен и рязък са го направили този 200. Айде газ и докладвай от време на време какво е положението.
                                Последно редактирано от viki terzieva; 12-08-10, 14:37.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X