Ехее честито Жоро.Със здраве да си го караш и само хубави моменти да имаш.Аиде сега да му посвикнеш малко и ще чакаме да кажеш какво ти е мнението за моторетката.
П.П.Лека полека се множим
Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Честита придобивка,Жоро!Това е първият ми пост във тази тема,но имам чувството че няма да е последния.Защо ли?Ами защото няма толкова опасно-заразна като нея.Да ме извиняват от ВР-манията и тези от ЦРФ,но като четеш внимателно и в детайли,става страшно.За джобчето де.
Хайде,ако е рекъл господ,скоро ще се увеличите с нов член-моя милост.До скоро колеги!Ако се случи случката,ще се похваля.Поздрави!
Определено! Ще се опитам да си изразя градацията на мнението си за 2Т с емотинки
- В началото откроврено ме дразнеха. - разбрах, че счупена глава на 4Т двигател е скъпо удоволствие. - с колограмите на моя мотор по усуканите пътеки ми се ревеше на няколко пъти - почнах да се замислям за по-лека алтернатива. - влезнах в темата...мотор под 100 кила или малко отгоре - добра идея - следващото ми ендуро да бъде 300 EXC - супер новина - син КТМ 300 EXC - ами сега... - пари откъде
Жоро, да ти е честит, много безаварийни километри да минеш с него и никакви проблеми по техническата част да нямаш!
Определено! Ще се опитам да си изразя градацията на мнението си за 2Т с емотинки
- В началото откроврено ме дразнеха. - разбрах, че счупена глава на 4Т двигател е скъпо удоволствие. - с колограмите на моя мотор по усуканите пътеки ми се ревеше на няколко пъти - почнах да се замислям за по-лека алтернатива. - влезнах в темата...мотор под 100 кила или малко отгоре - добра идея - следващото ми ендуро да бъде 300 EXC - супер новина - син КТМ 300 EXC - ами сега... - пари откъде
Ей сега ще кажа на някой 4Т модератор да го банне!!!
Честито, Жоре! И аз познавам предишния собственик. Маниак с главно "М"
Този мотор всъщност е уникален в много отношения. На млади години беше сх 125..кросовия модел. След това след серия трансформации и части за около над 2000лв..стана 200. Между другото, имам чисто нова тежест за маховика на този мотор. Бях я взел за моя, но се оказа, че не става, но на твоя мисля, ще стане, а и ще ти е полезна..хаха..доколкото знам бая наточен и рязък са го направили този 200. Айде газ и докладвай от време на време какво е положението.
Последно редактирано от viki terzieva; 12-08-10, 13:37.
Коментар