От: KTM EXC 200 /ехс 2такт мания/
някой случайно да продава ехс 200 250 300?
някой случайно да продава ехс 200 250 300?
останах аз, но май взех да се замислям .... ако Х.Христов е сериозен ще мислим варианти.

..и да държиш скороста и подбираш линиите..голямо забавление е ..не случайно това е най продаваният ендуро мотор на марката КТМ !! е поне в европа де,, вижте статистиките, продажбите на ехс 125 са 2ни до тройни и нагоре спрямо другите модели на фирмата а търсенето и на втора ръка такива също е огромно..
цените отхвърчаха за нула време а повечето изчезваха почти веднага от търговете за това и накрая взех нов,,един от пичовете който продаваше такъв при това 2005 та 2006 та за около почти 6000лв и то без докарването като му писах че му харесвам мотора и ако може да поизчака и прочее или да ми го даде по евтино..направо си ми отговори че търсенето било голямо и вече няколко души му звъняли с предложения по добри от колкото е обявил на търга..
и че..демек няма как да стане..същото се повтори и още доста пъти на още доста обяви...ехс 125 с роад легал регистрация си държи цената та ако ще да е и 2004 та модел
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар