Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM EXC 200 /ехс 2такт мания/

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM EXC 200 /ехс 2такт мания/

някой случайно да продава ехс 200 250 300?
    Honda CRE 250
    Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

И Митков и Краси май ,питаи ги

Коментар

Митков го продаде, ама той си има нов 125 останах аз, но май взех да се замислям .... ако Х.Христов е сериозен ще мислим варианти.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Това ми е една от любимите теми във форума, и нещо замря. Никой ли не ги кара тия 2такт машини . Някакви подобрения, снимки...... ?
          [img]http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg[/img]

Коментар

ехс200 то вече повече от месец е с нов собственник..също от форума

мотора заедно с два ауспуха две опашки два резервоара и доста части заедно с чантата мануалите и прочее от ктм
            замина за северна България..

..тук вече го товарим в форда на паксс

форда е толкова просторен че само като свалихме предната джанта и мотора влезе
            от тук нататък той отговаря за новините и тестовите във форума на 200 то ...
            аз за сега ще се включвам с тестове на 125 ката..

Коментар

ето малко снимки по темата ..дано ви харесат

..125 ката стана вече на 48 часа..оригиналната свещ тази година са я сложили някаква супер рейсингова и изби доста бързо
              ..след нея сложих една B9EVX която ми бе останала от стария RM 125 но като стана влажно след един от поредните дъждове и ..тя взе че също изби
              ..затова сега сложих малко по "топлата" B8EVX
              Освен това смъкнах и иглата с едно положение надолу ..за да се нагласи карбуратора спрямо по топлото и влажно време..освен това ми се струва че ктм отново са преобогатили мотора е така за всеки случай и за това и избиват и свещите

..тези всъщтност са последните снимки на мотора с оригиналните пластмаси ..но ..за това в следващият пост ...

Коментар

та както споменах ..това бяха последните снимки с оригиналните пластмаси

..защото ..дойдоха ..новите

..след като видях новите модели 2011 на ктм особенно сикс дейс модификацията -видях че всъщтност разликите са само оптични а и сикс дейс модела много ме изкефи таа...ето нов бял заден калник/какъвто е на 2011 моделите/

..и нови сикс дейс мексико декори-кактусите и змиите са при нас ежедневие..както ни кръсти Жоро -ню мексико за това декорите са много оригинални като за Харманли екстрийм

..махам старите и мия рамката под тях че се бе насъбрала мръсотия..

..вече монтирам новия..между другото покрай това установих че наистина на тези нови модели много по добре е изолирана филтърната кутия от прахоляците и всъщтност двигателя смуче въздух отпред от над резервоара

тази дупка бе оставена тясна и капака на филтъра не влизаше но я разширих

..новия преден калник -също бял..да не личи като го драскам

почти готов

..много ме кефят тези нови сикс дейс мексико декори ..типичен харманлийски сюжет

..но това не е всичко..както се казва..
                пристигна и нов заглушител -фмф за сх кросовия модел от щатите

..бях сложил един за сикс дейс моделите на дома ..който ми дадоха от ктм ..че им стоял от как отворили магазина ..но сега реших да си сложа отново фмф
                ..а и никак не са скъпи около 100 долара са а са много по леки мотора започва да върви доста по свободно като кросовия си събрат и..много лесно им се сменя и ватата

...както виждате доста по къс е този и се държи само на един а не на два болта като ендурото

..и първите проби..с новия заглушител..мотора вдига обороти доста по свободно и работи доста по чисто тягата е поизместена по към високите но отговора на газта е по бърз

Коментар

Митков, браво за снимките и материала.
                  Моторчето е хубаво и най-важното доста леко.
                  Сега остава и един биг бор да му направиш на 144сс, за да тръгне както си трябва и определено вече ще стане достоен за ЕХЦ мания.

Коментар

....Мдаа... и дайте да му съберем 4 лв. да си купи истински номера, че тези само загрозяват мотора
                    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                    KTM 350 SX 2011

Коментар

Мите уака мотора с тези номера.Дай си курдинатите да ти изпратя едни че не мога да ги гледам.Ако ли не в Нисебар.
                      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Бе глупости, номера, не номера... Я стига - мотора е идеален! Както каза Жоро един big bore и е готов за уникат - браво Митков, за мерака и парите в тоя мотор!

Коментар

и аз съм за биг бора, че тия 0.125 литра си е жива мъка
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Митков, така и не разбрах, защо мина от 200 на 125 кс. ????
                            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                            Суперскан България www.decbg.com
                            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

KTM EXC200 2010 Test drive

Коментар

Митков, така и не разбрах, защо мина от 200 на 125 кс. ????
                                взех да може и малкия да го кара ..от догодина направо му го зачислявам!! а аз ще се оглеждам за 300 най вероятно..
                                ..има и друго,- 125то бе и най евтиния чисто нов мотор който да има и евросертификат и да може да се регистрира.. а освен това бях намислил да участвам с него на кръговете от източноевропейското по ендуро..а само с такъв мотор мога да издържа що годе здравословно и на някакво прилично ниво карането там което е 2 дни по 200 километра ..на пълна газ ..по терени..меко казано хард ..поддръжката му също е невероятно евтина и опростена спрямо всички други аналози..
                                пък и що мислите че е толкова слаб не знам..я вижте класиранията и времената от шампионата

ПП
                                ..иначе поразпитах за кита 150 ..не е много скъп дори сравнено с цените на такива неща за японец..си е направо на половин цена..ако обаче не сменяш всичко, но като минимум нов вал глава цилиндър и бутало тр да се вземе както и една от частите на повер валвето..вече ако тръгнеш да сменяш и електрониката и карбуратора и центробежния регулатор..цената набъбва доста..тъй че за сега ако мога с настройки и заглушители да го накарам да тръгне поне колкото SX кросовия 125 ще е добре..в момента също не е зле..просто иска да се кара с...повечко газ ..и да държиш скороста и подбираш линиите..голямо забавление е ..не случайно това е най продаваният ендуро мотор на марката КТМ !! е поне в европа де,, вижте статистиките, продажбите на ехс 125 са 2ни до тройни и нагоре спрямо другите модели на фирмата а търсенето и на втора ръка такива също е огромно..

така и не можах да се вредя за читав такъв втора ръка и на що годе приемлива цена а няколко месеца следях и участвах по търговете цените отхвърчаха за нула време а повечето изчезваха почти веднага от търговете за това и накрая взех нов,,един от пичовете който продаваше такъв при това 2005 та 2006 та за около почти 6000лв и то без докарването като му писах че му харесвам мотора и ако може да поизчака и прочее или да ми го даде по евтино..направо си ми отговори че търсенето било голямо и вече няколко души му звъняли с предложения по добри от колкото е обявил на търга.. и че..демек няма как да стане..същото се повтори и още доста пъти на още доста обяви...ехс 125 с роад легал регистрация си държи цената та ако ще да е и 2004 та модел
                                Последно редактирано от mitkov; 15-07-10, 18:32.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X