Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро вести от Испания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ендуро вести от Испания

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
    Ето така се прави
    Ха, то колко лесно било !
    Ивке, я продължавай в същия дух, нищо няма да ти коства !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

..браво на пепи за снимките..като гледам колко е сухо и твърдо...много ми прилича на терените около града в който живея

Коментар

Колеги какво става с форума триабва да 4акам по 15 на минути докато влезна в него ,навсиакаде в интернет влизам бързо само в на6иа форум се бави стра6но много .Вапроса ми е от форума ли е проблема или какво.Благодариави предварително.
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

До: GAS GAS 300 - 2006

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
          е сега говорихме с пепи..от 2-3 години и там мноо били стегнати нещата-ако караш по черен път по тесен от 2,5метра-глоба
          ако ще и с регистриран мотор
          а ако караш извън пътя...-3000 евро глоба
          ..евроинтеграция братчеде...дано не дойде и тука скоро
          И да дойде тука много важно,все пак за да те глобят трябва да те хванат.
          Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
            Колеги какво става с форума триабва да 4акам по 15 на минути докато влезна в него ,навсиакаде в интернет влизам бързо само в на6иа форум се бави стра6но много .Вапроса ми е от форума ли е проблема или какво.Благодариави предварително.
            Колега няма как проблема да е във форума,защото поне аз нямам такъв проблем и съм останал с впечатлението че и останалите го нямат.Проблема е в интернета или в компютъра ти,поне според мен.
            Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

Izglezda problema koito imah e otstranen sega raboti kakto triabva ,mai Krasi ima6e pravo 4e moze da e ot dostav4icite.
              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Днес си закарах мотора да ми направят амортисьорите по моето тегло, ще ви разкажа дали е нужно да сменям пружините или не. Ще го взема в петък и ще ви пиша дали съм доволен или не.
                Последно редактирано от iva_kx; 27-12-07, 00:30.

Коментар

Днес си закарах мотора да ми направят амортисьорите по моето тегло, ще ви разкажа дали е нужно да сменям пружините или не. Ще го взема в петък и ще ви пиша дали съм доволен или не.
                  Кажи и къде, кой и най-вече колко ти излезе... ще ти бъда благодарен
                  KTM Fen

Коментар

краси а непредполагаш ли че разликата може да идва и от качеството но бензина. изразявам мнение зощото моята сузана/др6500р/ има голяма разлика във варвенето и разхода ако е лош бензина. на този етап неможем до сравним БГ и Испания в качеството и контрола на горивата .
                    ..много правилна констатация
                    ..2006 та като отивахме на бузлуджа емине..заредих бидони от местната в харманли бензиностанция...в първия етап бузлуджа -котел мотора ми даде ..над 10 литра на сто разход..не знам колко точно но издуха всичко и едва се добрах до финала..от там ..след дълго мислене понеже в котел нямаше 98 отидохме до звездата с братчеда ММ и напълнихме яко бидони от 100 октановия на омв..който го носели от австрия с цистерни..или поне така казват..както и да е..на другия ден като изчислявах колко бензин ми трябва..метнах и едни туби на гърба и яко и резервоара...оказа се обаче че с новия бензин ..мотора даде разход почти наполовина спрямо със харманлийският бензин ..и стигнах финала без въобще и да ползвам 5 те литра които носех на гърба....от тогава..си взимам бензин за мотора само от ОМВ .....въпреки че е по скъп излиза по евтино а и мотора отговаря ..доста по добре и на газ и тн..не искам да излиза реклама..но и на колата ми /пасат тди1,9 / съм забелязал че като зареждам от омв или лук ойл..нещата са по добре като разход ..а за испания..не съм ходил там ..но предполагам и там е както и другаде из европа..горивата са качествени и като ви наливат колонката си отчита ..точно колкото трябва..а не да ви отчете на 40 литров резервояр че сте сложили 45-7 литра ...като имаше доколкото помня подобен случай с баща ми

Коментар

Честита Нова Година на всички любители на всякакъв вид мото спорт,нека новата година ни донесе много здраве щастие и много каране на ендуро. Колеги най-после имам кирилица както трябва и няма да се налага да четете с мъка това, което съм писал. За разхода на гориво в България е вярно които казва Митков че има голяма разлика в горивата та и от там идва и големия разход. Аз когато си ходих винаги наливам само 100 октана бензин и нямам проблеми, а тук карам само с 98 защото няма 100 октана. С един резервоар аз карам около 130 км и отивам да зареждам, но да ви кажа честно че трудно се издържа на толкова километри каманяк. Колеги искам да попитам за състезанието през август, как става цялата история за записване и най-важното ще има ли ГПС или не? Ако има ще съм зрител, ако ли пък не мисля да видя как са нещата и дали изобщо ще завърша. Моля ви обяснете ми как точно стоят нещата. Чинела му благодаря за търпението и за съобщението, което ми писа. Скоро ще има и снимки.
                      Последно редактирано от iva_kx; 02-01-08, 22:26.

Коментар

Пепи, радвам се, че ще участваш на балканския кръг, който ще е валиден и за републиканско !
                        С две думи, този кръг ще е изцяло по правилата на U.E.M, което значи, че GPS-и няма да има, а ще се мерят само резултатите от трите теста - екстрийм, ендуро и крос. Останалата дистанция ще се кара за точно време.
                        През двата дни (събота и неделя) ще се кара едно и също трасе.
                        Този правилник мисля, че добре го познаваш, така че няма проблеми за участието ти.
                        -------------

Коментар

Искам пак да питам колко дни ште е цялото състезание и какви класове ште има.Къде става записването и колко ште струва цялото това преживяване.И наи ваважното кои дати че ништо не споменахте за това.Благодаря ви предварително.

Коментар

и да ви кажа че интернета пак стана бавен.И аз незнам вече какво но много е гадно и на моменти човекгуби търпение ,ама какво да се орави ште чакаме и това е.

Коментар

Искам пак да питам колко дни ште е цялото състезание и какви класове ште има.Къде става записването и колко ште струва цялото това преживяване.И наи ваважното кои дати че ништо не споменахте за това.Благодаря ви предварително.
                              Ето Пепи заповядай Календар за 2008 на РЕШ

Коментар

Другият отговор на въпросите ти пък е тук:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24099
                                -------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X