Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Ендуро вести от Испания

Свий

X
- 

До: Ендуро вести от Испания

След две седмици има още едно състезание,аз ще хода да го гледам и него,и ако съм по добре с ръката ша си взема и мотора.
 Ще е интересно ,защото ще бъде в Молар и е ендуро,не е ресистенция.Аз между другото съм 2 седмици болнични заради ръката,ша са разцепа пред компа .А състезанията в Молар винаги са много добри,клуба и е много силен.

Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти. .А състезанията в Молар винаги са много добри,клуба и е много силен.

Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
 0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
 Коментар
- 

Ей мъча се и все не става.Само малки излизат,май и неква програма има за намаляване на снимките ,но аз не знам коя е.Преди време писах ама не разбрах как става ,моляви ако можете изпратете ми тази програма и ми обяснете подробно как става че наистина ме е срам толкова снимки и все малки ги качвам.Дали има значение че съм с Виста или не незнам .Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
 0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
 Коментар
- 

Коментар
- 

Да спианието е гратис и е доста добро.Този месец му е първия брой ,ново е с две думи.Виж го има тестове на 2т КТМ новите модели.Използвайте преводачките на Уииндоуса зада ви го преведе.Пише и за нашумялото състезание Дон Кихот което ще е на 29 ноември.Ще карат Блазусиак,Деспрес,Сервантес,братята Герреро ,Ориол Мена, Хуан Рома и много други.Лично аз ще ида да го гледам няма да е за изпускане защото ще карат по двойки и ще е интересно,а за списнието можете да го четете всички пак повтарям напълно безолатно е само трябва да си свалите една програма ,забравих коя но ще проверя за да го четете по лесно.на мен вече ми пратиха Имейл с програмата защото се регистрирах още в първия ден на изданието. Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти. Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
 Коментар
- 

Програмата се казва Zinio Rider сваля се безплатно.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
 Коментар
- 

Пробвай от тук ,слез по надоло и ще видиш реламата на списанието кликни и ще ти го отвориhttp://www.2y4t.com/Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
 Коментар
- 

тези са от днес 

това моме би рекорда по падания ,но не се отказа 3 часа кара

е този младез стана първи и като цяло е от първите в шампионата

малко стил Ерзберг

тука малко стил Ерзберг

и много много КТМ можеби 90 процента

имаше и няколко Тм ,красива работа, а и много 2т мотори 

лично аз познавам един със същия мотор лично аз познавам един със същия мотор ,за съжаление беше само един ,за съжаление беше само един 

Алекс Боладо момчето е много добро прави кеф да го гледаш

а КТМ сякаш ги подаряваха на старта,ама много 

За финал нещо красиво предница официал Ямаха ,нещо наистина истинско.Това бяха снимките от Ресистенция 3 часа Молар.На края на месеца ще има репортаж ,нещо наистина истинско.Това бяха снимките от Ресистенция 3 часа Молар.На края на месеца ще има репортаж от състезанието Дон Кихот от състезанието Дон Кихот .

Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти. .

Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
 Коментар
- 

Много е просто ,аз преди време карах точно такива състезания.Може индивидуално или по двойки .Кара се 3 часа като в трасето влючва мотокрос испълнения и ендуро,това зависи от клуба как ще направи самото трасе.Можеш да си купиш лицензия за цялата година или да си платиш за отделно състезание ,което е по скъпия вариянт .Може да се кара с кросови и ендуро мотори,затова и технически преглед няма относно ,гуми ,фар,и темподобни.Целта е за 3 часа да направиш възможно най много обиколки,като внимаваш да не те дисквалифицират по време на стстезанието.Цялото облужване на пилот мотор е само в бокса,разрешено е помагането в трудните участъци с цел да няма тапи тъйкато е затворен маршрут.Елементарно и много изморителноособенно след първия час.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

..
..

Коментар