Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро вести от Испания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ендуро вести от Испания

Здравейте
    Снимките са страхотни, ама един въпрос.Как седи положението с ендуро състезанията и etc в Каталуня? Аз съм в Barcelona и ако има някоЙ с повече информация ще съм благодарен ))
    И друго - пробвали ли сте да ходите към Андора ? Наскоро с приятели хванахме колата и си направихме еднодневна екскурзия и когато спрях да заредя ( бензина там е с 25% по евтин!!) видях една група от мотористи дето тръгваше на някъде...питах ги и ми казаха, че си имат определни пътеки през гората
    Последно редактирано от viki terzieva; 25-02-11, 17:31. Причина: "някой" се пише с "Й" накрая, а не с "И". "Някои" е множествено число

Коментар

Браво Пепи страхотен репортаж

Коментар

Първоначално публикуван от YAVkata® Преглед на мнение
        Здравейте
        Снимките са страхотни, ама един въпрос.Как седи положението с ендуро състезанията и etc в Каталуня? Аз съм в Barcelona и ако има някоЙ с повече информация ще съм благодарен ))
        И друго - пробвали ли сте да ходите към Андора ? Наскоро с приятели хванахме колата и си направихме еднодневна екскурзия и когато спрях да заредя ( бензина там е с 25% по евтин!!) видях една група от мотористи дето тръгваше на някъде...питах ги и ми казаха, че си имат определни пътеки през гората
        Колега, в Барселона има много повече състезания от Мадрид, откъдето и да го погледнеш. Най-лесния начин е да напишеш РЕАЛ ФЕДЕРАСИОН КАТАЛАНА ЕНДУРО и ти излиза всичко, което те интересува. Състезания, дейности, какво ли не.
        Последно редактирано от viki terzieva; 26-02-11, 15:39.
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
          Колега, в Барселона има много повече състезания от Мадрид, откъдето и да го погледнеш. Най-лесния начин е да напишеш РЕАЛ ФЕДЕРАСИОН КАТАЛАНА ЕНДУРО и ти излиза всичко, което те интересува. Състезания, дейности, какво ли не.
          Здравей
          То аз вече влизах там, но просто исках да чуя мнението на някои които повече време е в държавата и ще има повече информация, един вид, странично наблюдение

Коментар

Първоначално публикуван от YAVkata® Преглед на мнение
            Здравей
            То аз вече влизах там, но просто исках да чуя мнението на някои които повече време е в държавата и ще има повече информация, един вид, странично наблюдение
            Ок,виж сега в зона Каталуния е най-доброто място да видиш всякакъв вид мотоспортове, а ако трябва да говорим за нашия спорт офроуда си попаднал на най-доброто място.Каталунците имат много силен ендуро и триал шампионат. Мене ме е яд, че съм толкова далече, иначе щях да съм там всяка седмица.

А относно мнението за Андора, от там можеш да идеш да си вземеш каквото се сетиш на половин цена. Има повече магазини за мотори и екипи, отколкото за храна. Безмитна зона е за това всичко е по-евтино, но имаше некъв лимит на харчене - май около 2000 евро.Така че, ако се поразровиш в Барселона има много, ама много какво да се види и то на световно ниво откъм ендурото и траяла.
            Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-11, 15:22. Причина: При степенуване с "по-" и "най-" преди прилагателното ВИНАГИ има тире!
            Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
            0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Браво Пепи, чуден репортаж !
              По темата за мотора, то се вижда с просто око 2Т двигател 125 а мотора поне външно е Хусаберг
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                Браво Пепи, чуден репортаж !
                По темата за мотора, то се вижда с просто око 2Т двигател 125 а мотора поне външно е Хусаберг
                Краско, това е най-новата гяволия да смениш пластмасите на мотора,но защо. Защото се оказва, че за крос кънтри трябва да имаш шофьорска книжка, а всички, които карат 125, но преоблечени в друга марка са момчета, които нямат книжки за голям мотор и могат да карат само до 125 кубика. Бе странна работа, но измислят чудеса хората. По този начин карат 125 кубиков КТМ и в двата случая, но с окрасите на Шерко и Хусаберг.
                Последно редактирано от viki terzieva; 28-02-11, 15:23. Причина: При степенуване с "по-" и "най-" преди прилагателното ВИНАГИ има тире!

Коментар

Нещо не те разбрах, какво им пречи да си карат 125сс истински КТМ ?
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Нещо не те разбрах, какво им пречи да си карат 125сс истински КТМ ?
                    Понеже нито Шерко нито Хусаберг имат 125 кубиков мотор ,хората вземат един КТМ 125 преобличат го в марката която го спонсорира и това е цялата история.В случея е Шерко и Хусаберг не КТМ.

Коментар

хората вземат един КТМ 125 преобличат го в марката която го спонсорира и това е цялата история.В случея е Шерко и Хусаберг не КТМ.
                      Доста интересен казус от гледна точка на права и пр.
                      В случая ние, които знаем какви са моторите, си е реклама за КТМ и антиреклама за останалите.
                      Но с масовката, хората които нямат представа от моделите на различните производители, си е чиста загуба за КТМ. Защото все пак те са инвестирали в разработка на този модел, поемат риск, а някой на готово му сменя лепенките и дава газ.

Обаче как да забранят на човек да си префасонира мотора, като той си е броил кинтите и дет се казва ще прави каквото си иска с него.
                      Но префасониране за състезания?? Тук ми е странното.

Коментар

Този номер преди доста години е измислен в България. СОЦ шампионата беше забранен за мотори западно проИзводство , но нашия национален отбор караше "SWM" , на които капаците на двигателя бяха преработени и пишеше "БАЛКАН".
                        Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-11, 18:07. Причина: проИзводство, а не пройзводство
                        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                          Този номер преди доста години е измислен в България. СОЦ шампионата беше забранен за мотори западно проИзводство , но нашия национален отбор караше "SWM" , на които капаците на двигателя бяха преработени и пишеше "БАЛКАН".
                          Колега прав си не помня къде и кой беше казвал подобно нещо, но е истина казвали сами хора и намен.

Коментар

Аз го видях с очите си , беше 82-83г. , тъкмо започвах да карам , и като ги видях на мотопистата в София тези кросови "Балкани" , много им се учудих.
                            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Тази седмица освен на Хисаря,пушилка се вдигаше и на световният ендуро шампионат в Испания.Тъй като ми беше интересно как ще се представят италианците,останах учуден че ги имаше навсякъде в челната петица.Имаше добри постижения при отбора на Хускварна и добро представяне на млади таланти от Бергамо.

[IMG]E1 Round 1 Ponts Spain 1. Juha Salminen, Finland, Husqvarna 2. Matti Seistola, Finland, Husqvarna 3. Eero Remes, Finland, KTM 4. Fabien Planet, France, Sherco 5. Rodrig Thain, France, Honda 6. Thomas Oldrati, Italy, KTM
                              E1 Round 2 Ponts Spain 1. Juha Salminen, Finland, Husqvarna 2. Matti Seistola, Finland, Husqvarna 3. Fabien Planet, France, Sherco 4. Rodrig Thain, France, Honda 5. Thomas Oldrati, Italy, KTM
                              Standings after rounds 1 & 2 1. Salminen, 50 2. Seistola, 44 3. Planet, 38 4. Eero Remes, 35 5. Thain, 34 6. Thomas Oldrati, 31
                              E2 Round 1 Ponts Spain 1. Antoine Meo, France, Husqvarna 2. Ivan Cervantes, Spain, Gas Gas 3. Cristobal Guerrero, Spain, KTM 4. Pierre-Alexandre Renet, France, Husaberg 5. Simone Albergoni, Italy, Husqvarna
                              E2 Round 2 Ponts Spain 1. Antoine Meo, France, Husqvarna 2. Ivan Cervantes, Spain, Gas Gas 3. Pierre-Alexandre Renet, France, Husaberg 4. Simone Albergoni, Italy, Husqvarna 5. Hans Vogels, Netherlands, Husaberg
                              Standings after Rounds 1 & 2 1. Meo, 50 2. Cervantes, 44 3. Renet, 38 4. Albergoni, 34 5. Basset, 28
                              E3 Round 1 Ponts Spain 1. Mika Ahola, Finland, Honda 2. Christophe Nambotin, France, Gas Gas 3. Sebastien Guillaume, France, Husqvarna 4. Oriol Mena, Spain, Husaberg 5. Taddy Blazusiak, Poland, KTM
                              E3 Round 2 Ponts Spain 1. Mika Ahola, Finland, Honda 2. Christophe Nambotin, France, Gas Gas 3. Marko Tarkkala, Finland, Husaberg 4. Sebastien Guillaume, France, Husqvarna 5. Joakim Ljunggren, Sweden, Husaberg
                              Standings after Rounds 1 & 2 1. Ahola, 50 2. Nambotin, 44 3. Guillaume, 38 4. Tarkkala, 33 5. Mena, 33
                              EJ Round 1 Ponts Spain 1. Antti Hellsten, Finland, KTM 2. Mathias Bellino, France, Husaberg 3. Jonathan Manzi, Italy, KTM 4. Benoit Fortunato, France, Yamaha 5. Jeremy Joly, France, Honda
                              EJ Round 2 Ponts Spain 1. Antti Hellsten, Finland, KTM 2. Jonathan Manzi, Italy, KTM 3. Jeremy Joly, France, Honda 4. Mathias Bellino, France, Husaberg 5. Benoit Fortunato, France, Yamaha
                              EJ Standings after Rounds 1 & 2 1. Hellsten, 50 2. Manzi, 42 3. Bellino, 40 4. Joly, 36 5. Fortunato, 34[/IMG]

Малко и от италианската кухня.

Beta 450 RR-Factory
                              0039 3206052599

Коментар

Само това че Салминен кара със Хускварна говори за марката.След Джовани Сала Салминен е другия мой любим състезател.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X