Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуро вести от Испания
Свий
X
-
До: Ендуро вести от Испания
Етови още малко снимки ,на последната е победитела , а вижте и на какво прелича Акраповича на човека
Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
-
ами тук този тип състезания са много популярни ,и найважното не се налага да се маркира много трасе а и си е изморително да ви кажа .Има още две такива до края на годината и ако мога ще ги снима м и тяхЖивейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
Коментар
-
Браво Пепи, наистина испанците имат голямо разнообразие от състезания. Интересен формат, но не е ли малко скучен, 3 часа по едно и също трасе? колко е дълга една обиколка, има ли изкуствени препядствия както при нас? .... и другия път да снимаш с камера, че видеото определено е по интересно
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Ееееееее Пепи ми та вие,почти нямате трева бе.А знаеш ли сега при нас какво е,хем че е изгоряла и легнала и пак е до кръста
.Видя ли че групата ни се подновява,откъм машини.
Няма ли в Испания някой старец,да дойда да го гледам и да ми препише някой WR;YZ или нещо подобно
Коментар
-
Ами не са кой знае какви новини но вече съм с ФМФ Гнарли,не можах днес да го пробвамче тук е 2 градуса и вали много силно , но ще дойде и този момент.По начина по кайто работеше в гаража поне се вижда че мотора реагира по бързо на газта и промени звука ,сега е по мек и приятен .Но важно е как ще реагира при каране .Снимах и оригиналния и новия зада се сравнят като извивка и пр.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
Коментар
-
Еххххх красота
Честито Пепи, сега ще се кефиш още повече, и от саунда и от вървенето
ама и на КТМ-а стой добре
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Пепи, извинявай братле, ама една драскотина нЕмаш по мотора, бре!!!...Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнениеАми не са кой знае какви новини но вече съм с ФМФ Гнарли,не можах днес да го пробвамче тук е 2 градуса и вали много силно , но ще дойде и този момент.По начина по кайто работеше в гаража поне се вижда че мотора реагира по бързо на газта и промени звука ,сега е по мек и приятен .Но важно е как ще реагира при каране .Снимах и оригиналния и новия зада се сравнят като извивка и пр.
Как го постигаш това?
...Да не караш нЕкой друг КТМ, пък този г...с г...с само за снимки....
Mitsubishi L200 DobbleCab
KTM XC 450 RW 2009
KTM 350 SX 2011
Коментар
-
Мики маниак съм на ендурото , но и на подобрениата в самия мотоциклет .Мразя да ми е счупен ,мръсен или с някакъв проблем мотора.Това също е начин да се радваш на този спорт.Също уважавам страшно много нещата купени с честен труд.
Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
Коментар
-
Здравей Пепи аз съм Камен и също живея в Испания от 9 год. От 2 год. се занимавам с enduro и съм му голям фен. Ще се радвам да се запознаем. От разказите ти личи че живееш в Madrid. Аз живея в едно село в provincia de Toledo A5-52km. La Torre de Esteban Hambran. Ще се радвам да се запознаем а пък можем и да покараме заедно. Мотора ми е в България но тук шефа ми има два така че няма проблеми. Аз съм от Казанлък а в Испания съм всяка година от септември до март. Тел. ми е +34679287791
Коментар
-
Камене ,много се радвам че има друг човек които се интересува от ендурото .Телефона ми е 679000903,можем да се чуем когато поискаш.А ако те интересува на 11 този месец ще има Кроскантри в Гуадалахара ,шампионат на Испания аз ще съм там и после мисла да пусна снимки в форума.А и скайпа ми е pepidesi32 ако искаш пиши там ако ти е по лесно

Последно редактирано от pepimotos; 06-01-09, 12:22.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
Коментар
-
Днес най после ходих да пробвам новите настройки на амортисиорите ,и съм направо щастлив от това което те представиха като поведение и работа.Единственно отзад е малко по мека но това ще го оправим и него,но пък за сметка на това Марцочито се държи много добре и най после е както аз го искам,и най важното използва целия ход на самия амортисиор.Та както си карах и изведнъж видях едни тръби подредени ,май някои е тренирал триал и бяха сложени по големина .Та викам чакай да пробвам до къде ша стигна.Минах първите две и то само с 3 падания
,но последната не мога да я кача,не е по моите възможности.Нея я оставям за Миткойв че той и ем спец на такива препядствия високи май май един метър.
Ето инякоя друга снимка.А да кажа че съм снимал само мотора щото ,май в последно време почнах се сам да карам та за това.
Коментар
-
В неделя ходих малко да покарам , че не бях го правил цял месец заради лошото време и хем малко да се поизмора и да се порадвам на мотора.Карах на единственото спокойно място за каране в Мадрид, не казвам разрешено защото не е ,но поне за сега никои не ти прави забележки.Тук могат да се видат от 3 4 годишни деца до например Джонатан Барраган,и пр.За ендуро не е никак подходящо , но пък става за тренировки от типа мотокрос.Тук терена е специален с това че е като едно море от кал и пясък ,много е вълнообразно и за нула време ти свършват силите.Имаше и доста хора които също се възползваха от не чак толкова добрия ден.Ето и някоя дуга снимка.
Последно редактирано от pepimotos; 10-02-09, 22:26.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар