Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро вести от Испания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ендуро вести от Испания

Етови още малко снимки ,на последната е победитела , а вижте и на какво прелича Акраповича на човека
    Прикачени файлове
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

ами тук този тип състезания са много популярни ,и найважното не се налага да се маркира много трасе а и си е изморително да ви кажа .Има още две такива до края на годината и ако мога ще ги снима м и тях
      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Браво Пепи, наистина испанците имат голямо разнообразие от състезания. Интересен формат, но не е ли малко скучен, 3 часа по едно и също трасе? колко е дълга една обиколка, има ли изкуствени препядствия както при нас? .... и другия път да снимаш с камера, че видеото определено е по интересно
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ееееееее Пепи ми та вие,почти нямате трева бе.А знаеш ли сега при нас какво е,хем че е изгоряла и легнала и пак е до кръста.Видя ли че групата ни се подновява,откъм машини.
          Няма ли в Испания някой старец,да дойда да го гледам и да ми препише някой WR;YZ или нещо подобно

Коментар

Ами не са кой знае какви новини но вече съм с ФМФ Гнарли,не можах днес да го пробвамче тук е 2 градуса и вали много силно , но ще дойде и този момент.По начина по кайто работеше в гаража поне се вижда че мотора реагира по бързо на газта и промени звука ,сега е по мек и приятен .Но важно е как ще реагира при каране .Снимах и оригиналния и новия зада се сравнят като извивка и пр.
            Прикачени файлове

Коментар

Еххххх красота

Честито Пепи, сега ще се кефиш още повече, и от саунда и от вървенето

ама и на КТМ-а стой добре

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                Ами не са кой знае какви новини но вече съм с ФМФ Гнарли,не можах днес да го пробвамче тук е 2 градуса и вали много силно , но ще дойде и този момент.По начина по кайто работеше в гаража поне се вижда че мотора реагира по бързо на газта и промени звука ,сега е по мек и приятен .Но важно е как ще реагира при каране .Снимах и оригиналния и новия зада се сравнят като извивка и пр.
                Пепи, извинявай братле, ама една драскотина нЕмаш по мотора, бре!!!...
                Как го постигаш това?...Да не караш нЕкой друг КТМ, пък този г...с г...с само за снимки....
                Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

Мики маниак съм на ендурото , но и на подобрениата в самия мотоциклет .Мразя да ми е счупен ,мръсен или с някакъв проблем мотора.Това също е начин да се радваш на този спорт.Също уважавам страшно много нещата купени с честен труд.

Коментар

Здравей Пепи аз съм Камен и също живея в Испания от 9 год. От 2 год. се занимавам с enduro и съм му голям фен. Ще се радвам да се запознаем. От разказите ти личи че живееш в Madrid. Аз живея в едно село в provincia de Toledo A5-52km. La Torre de Esteban Hambran. Ще се радвам да се запознаем а пък можем и да покараме заедно. Мотора ми е в България но тук шефа ми има два така че няма проблеми. Аз съм от Казанлък а в Испания съм всяка година от септември до март. Тел. ми е +34679287791

Коментар

• До: Ендуро вести от Испания

Камене ,много се радвам че има друг човек които се интересува от ендурото .Телефона ми е 679000903,можем да се чуем когато поискаш.А ако те интересува на 11 този месец ще има Кроскантри в Гуадалахара ,шампионат на Испания аз ще съм там и после мисла да пусна снимки в форума.А и скайпа ми е pepidesi32 ако искаш пиши там ако ти е по лесно
                      Последно редактирано от pepimotos; 06-01-09, 12:22.

Коментар

Днес най после ходих да пробвам новите настройки на амортисиорите ,и съм направо щастлив от това което те представиха като поведение и работа.Единственно отзад е малко по мека но това ще го оправим и него,но пък за сметка на това Марцочито се държи много добре и най после е както аз го искам,и най важното използва целия ход на самия амортисиор.Та както си карах и изведнъж видях едни тръби подредени ,май някои е тренирал триал и бяха сложени по големина .Та викам чакай да пробвам до къде ша стигна.Минах първите две и то само с 3 падания,но последната не мога да я кача,не е по моите възможности.Нея я оставям за Миткойв че той и ем спец на такива препядствия високи май май един метър.Ето инякоя друга снимка.А да кажа че съм снимал само мотора щото ,май в последно време почнах се сам да карам та за това.
                        Прикачени файлове

Коментар

В неделя ходих малко да покарам , че не бях го правил цял месец заради лошото време и хем малко да се поизмора и да се порадвам на мотора.Карах на единственото спокойно място за каране в Мадрид, не казвам разрешено защото не е ,но поне за сега никои не ти прави забележки.Тук могат да се видат от 3 4 годишни деца до например Джонатан Барраган,и пр.За ендуро не е никак подходящо , но пък става за тренировки от типа мотокрос.Тук терена е специален с това че е като едно море от кал и пясък ,много е вълнообразно и за нула време ти свършват силите.Имаше и доста хора които също се възползваха от не чак толкова добрия ден.Ето и някоя дуга снимка.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от pepimotos; 10-02-09, 22:26.

Коментар

Нещо обърках работата та това са другите снимки които имам
                            Прикачени файлове

Коментар

А ето това беше от миналата седмица.Световно зала,и Блазусиак не можа да бие Сервантес

Прикачени файлове
                              Последно редактирано от Жоро Донечки; 13-02-09, 09:20. Причина: снимката

Коментар

Изглежда уникално добре подредено, като двор на някой дворец
                                Пепи нямаш ли снимано видео от там ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X