Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро вести от Испания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GAS GAS 300 - 2006

..нищо де поне стана ясно..че тия "световни тенденции" ..са си чисто български
    ..а между другото ..и преди да се "поорежат" правата на ендурото из тези страни организацията на състезанията пак е била абсолютно същата и пак без гпс
    ..но както и да е не искам да влизаме отново в никакви спорове по тази тема..още повече че това би било абсолютно безсмисленно ...някои хора отдавна доказаха че не приемат критики или чуждо мнение ..няма смисъл да спорим..и да изнервяме обстановката..дано поне решението което се е взело за сезон 08-а именно- да има и съпътстваща маркировка на резките отклонения..на ендуротата в бг се спази....защото и миналата година имаше такива препоръки..и ..не се спазваха ..а като питах..защо..обикновенно отговора бе.."стига си мрънкал" ...да видим сега 08 ма как ще е

..иначе и на мен много ми се ще да пробвам и на едно класическо ендуро състезание такова както ги описва пепе от испания..пепи..имаш ли календар нещо на състезанията при вас за 08 ма

Коментар

Пепи, давай бързо календара, че Митков едвам държи !

Митков, GPS-ите още ня бяха измислени, когато "там" вече не можеше да се кара свободно ! Сега от тях там вече няма никакъв смисъл. Аз ти говоря за изказвания на чужденци относно такива състезания, които са си наш формат - голяма, непрекъсната състезателна дистанция.
      Пожелавам ти приятно маркиране на трасе от 120 км, което има отклонения за ATV, мотори-хоби, ATV-хоби, жени, че и понякога Junior.
      Няма да ни стигнат боичките да правим различни цветова маркери бе джанъм !

Тези "някои хора" приемат всички мнения, но се съобразяват с мнението на повече от 50 % от хората, когато вземат колективни решения.

Миналата година поставянето на съпътстваща маркировка зависеше само от добрата воля на организатора. Тази година ако има пари, ще зависи от Комисия Ендуро и ще е задължителна
      Само си помисли колко сме се набутали с Гълъбин за координиране и правене на трасета на кръговете. Имаше кръгове, за които сме отделяли и по една седмица ! И това всичко, защото ни е кеф.
      Не се сърди, но затова преди време ти направих онази аналогия между аптеките и организирането на състезания !

Я вземи премести сега последните постове в някоя друга тема, че хич не са за Gas Gas, пък било то и 2007-ма !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Ако не спрете зараждащия се пореден спор веднага, ви трия на секундата. Да не чувам детски глас и скърцане на биберони!
        DCRT®

Коментар

Я ми остави биберона на мира, ами нали и ти модерираш тази част от форума ...
          Заеми се де !
          -------------

Коментар

аа сакън никви биберони нема тука..щом съм казал че няма да споря..няма
            ..последните мнения са за нова тема отдавна..мислех да я кръстя -ендуро в испания..а и пепи обеща да качи и снимки от където ходят да карат тъй..чеее...

Коментар

До: ендуро вести от испания

ето ..вече са преместени мненията и имаме нова тема..пепи ..прати сега некви снимки от дето карате..на всички ще е интересно

..що се отнася до правилата..това което си е при класическото ендуро да не е целият преход скоростен етап а да има скоростни етапи на различни места мисля че не е лошо а е много интересно и добре направено защото така придвижването по пътища и карането между тестовете си става вече по спокойно и нерисковано..а на самите тестове вече всеки може да покаже какво време може да даде..освен това при придвижването всъщтност си става и нещо като поход ..можеш по спокойно да се разглеждаш а и е и по безопасно може маршрута да минава от където и да е..въобще има плюсове..на тестовете пък може да се събира и публика и не на последно място класирането става по обективно защото се взимат само времената от тестовете а те всъщтност определят качествата на състезателите..иначе другото е едно ..скоростно придвижване при което една грешка малка в навигацията може да струва минути разлика а на тестовете разликите между перфектно минаване и посредственно такова да са секунди..тоест при сегашното положение в бг няма голямо значение как се минават въпросните тестове ...но както и да е ..има предимства и едното и другото..нека не превръщаме темата в място за спорове....ами пепи да се стегне да прати некакви хубави снимки от братска испания

Коментар

До: Ендуро вести от Испания

Съгласен ! Браво Митков !
                -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  Съгласен ! Браво Митков !
                  ЕЕЕЕЕЕ аре стига бе Жоро 'съгласен' ами ние какво ще четеме и без това вече не пишете нито в техническите теми нито в общите приказки остана ни само по една тема за харманли и креизитата а и нея нещо не я обновявате често. Та мисълта ми беше ако вие с митков не правите шоу и не се "дърляте" форума е много скучен, та на ваши спорове се събират по 25 души едновеременно да четат само джипарите го постигат когато правят репортажи от състезания. Я се стегнете да не сте братовчеди Я.

Коментар

Чинел, ти си моя партия и обичаш ташаците, ама понякога трябва и малко затишие да има !
                    ... иначе веднага бих могъл да кажа, че си личи кой има уважение към моя биберон, щом е разделил темата, ама не ща !
                    -------------

Коментар

Искам първо да отговоря на Жоро за траспондера, че той не показва от къде е минал състезателя а показва само времето на определената контрола, после за ГПС защо да ги слагаш като вместо тях се слага едно малко картонче на кормилото и при всяка контрола му се слага печат. Така хората не се занимават с тия ГПС не трябва да чете самия трак по време на движение и така.Така не се налага да се убиеш от ходене а само се поставят контроли на определени места,които пак са хора от мото клуба които организира състезанието.Никъде не съм казвал, че разстоянието между скоростните участъци се кара за време ,това е вид поход ,но трябва да влезеш в един предел от време.Например тръгваш в 8 00 часа в 9 35 трябва да минеш през първи контрол във 10 20 има друг ,ако ти си добре с времето можеш да завършиш цялата обиколка и да останеш повече време в бокса за почивка преди да направиш втората обиколка ако си бил бавен или е имало падания и не си преминал навреме през контролите съответно на втората обиколка вече нямаш време за каране и те пенализират за време.
                      Последно редактирано от iva_kx; 01-12-07, 21:33.
                      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Не знам как да махна снимките, които пуснах за мотора и за това не мога да изпратя други не ми позволява да изтрия прикачените файлове и ми показва, че съм заел много памет. Мола покажете ми как се прави за да пускам снимки, че имам много.
                        Последно редактирано от iva_kx; 01-12-07, 21:34.
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

изпрати снимките на мен или на ива примерно на е мейла.. ще ги качиме

Коментар

Mom4eta do karaia na meseca niama da mozem da kontaktuvame za6toto imam problemi s windousa mi (ne si kupuvaite nikoga windous vista ) 6te sazaliavate.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                              Mom4eta do karaia na meseca niama da mozem da kontaktuvame za6toto imam problemi s windousa mi (ne si kupuvaite nikoga windous vista ) 6te sazaliavate.
                              Ееее, Пепи, един Windows нима ще попречи на комуникацията с тебе?

Офтопик: че то човек ако иска да си купи компютър с операционна система към него, то това ще е Виста - вече всички нови модели (е, айде 99% от моделите) ги предлагат с Виста направо
                              Между другото, не знам дали знаете, но ако сте с Vista Business или Vista Ultimate съвсем легално и законно може да си направите даунгрейд от Вистата към Windows XP Pro Това си е съвсем легална процедура, предлагана от Microsoft Ако някой се интересува, мога да споделя туй-онуй по въпроса

П.П. Срамота, работя в сервиз за компютри и друга такава техника, пък още не съм я разцъкал тая Виста - под "разцъкал" имам предвид инсталирал И в къщи, разгледал подробно, настроил всичко както трябва и т.н.
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

колега много малко компютри идват с легално инсталирана Vista Business или Ultimate така че даунгрейда нали се сещаш докъде стига.

Мои клиенти си купиха една тошиба с vista и понеже софтуера им не работи под нея се принудиха да си купят и ХР
                                така де ... стана РС с 2 лицензирани операционни системи
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X