До: GAS GAS 300 - 2006
..нищо де поне стана ясно..че тия "световни тенденции" ..са си чисто български
..а между другото ..и преди да се "поорежат" правата на ендурото из тези страни организацията на състезанията пак е била абсолютно същата
и пак без гпс
..но както и да е не искам да влизаме отново в никакви спорове
по тази тема..още повече че това би било абсолютно безсмисленно ...някои хора отдавна доказаха че не приемат критики или чуждо мнение
..няма смисъл да спорим..и да изнервяме обстановката..дано поне решението което се е взело за сезон 08-а именно- да има и съпътстваща маркировка на резките отклонения..на ендуротата в бг се спази..
..защото и миналата година имаше такива препоръки..и ..не се спазваха ..а като питах..защо..обикновенно отговора бе.."стига си мрънкал"
...да видим сега 08 ма как ще е

..иначе и на мен много ми се ще да пробвам и на едно класическо ендуро състезание такова както ги описва пепе от испания..пепи..имаш ли календар нещо на състезанията при вас за 08 ма
..нищо де поне стана ясно..че тия "световни тенденции" ..са си чисто български

..а между другото ..и преди да се "поорежат" правата на ендурото из тези страни организацията на състезанията пак е била абсолютно същата
и пак без гпс..но както и да е не искам да влизаме отново в никакви спорове
..няма смисъл да спорим..и да изнервяме обстановката..дано поне решението което се е взело за сезон 08-а именно- да има и съпътстваща маркировка на резките отклонения..на ендуротата в бг се спази..
..иначе и на мен много ми се ще да пробвам и на едно класическо ендуро състезание такова както ги описва пепе от испания..пепи..имаш ли календар нещо на състезанията при вас за 08 ма

- вече всички нови модели (е, айде 99% от моделите) ги предлагат с Виста направо
Коментар