Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуро вести от Испания
Свий
X
-
До: Ендуро вести от Испания
Имаше леко техническо объркване та за това пращам още малко снимкиЖивейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
-
Продаох си мотора ГАС ГАС де и колкото и да ви е чудно ще пробвам 4т
Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
Коментар
-
Намирам за добре да се пробват различни неща, че да види човек кое му е най. Сега ще трябва да кажеш кое 4Т ти е хванало окото. Освен берга който отлежава някъде и чака церемонията по връчванетоПървоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнениеПродаох си мотора ГАС ГАС де и колкото и да ви е чудно ще пробвам 4т

Да си призная и на мен ми се пробва 4Т но ако може без да купувам, защото за 2Т ми трябваха около 6-7 години. Умувам на вариант 250 4Т ама да видим.2010 CRF 250 R
Коментар
-
Митак и аз си мътя главата с мисли за 4Т ама с наща физика тия тежки 4Т май не са много за нас
иначе 250 е добре, ама да е крос, ендурото хич не върви много, кроса пък върви ама не е много добре за ендуро
извинявам се че не е по темата !
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Ейй, шило в торба не стоиПървоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеМитак и аз си мътя главата с мисли за 4Т ама с наща физика тия тежки 4Т май не са много за нас
иначе 250 е добре, ама да е крос, ендурото хич не върви много, кроса пък върви ама не е много добре за ендуро
извинявам се че не е по темата !
Имаш мечта мотор - 200, 2т спортно ендуро... ама искаш 4т
250 4т нито ще върви колкото твоя, нито на кила ще го докараш...
А и центъра на тежеста си е по-висок на 4т...
Ама то мерака си е мерак...
Оспамихме темата, чакай да търся къде да го местим..
Коментар
-
Ееее това не е спам
ами какво да ти кажа, нали знаеш че човек е ненаситен, все иска и иска
Ама май ще почакам да излязат масово 300-350 сс двигателите и тогава ще видим
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
..знам че е малко в страни от ендурото..но пак са новини от испания де..
скоро говорехме с приятел там и спомена че както казва и пепи.. ставало зле положението и некви много странни правителства дошли на власт та..не само че забранили ендурото ами и други големи щуротии направили..например ..разрешили да се женят мъж с мъж като ако единия реши да си смени пола операцията ..се заплащала напълно от здравната каса ..включително доживотното хормонално лечение след нея..общо..е гати цифрата ..а се плаща изцяло от държавата покрай тия работи гейовете вече били около 10%
..от населението
..а междувременно главнокомандващт на армията направили някво 19 годишно девойче..и то бременно
Последно редактирано от mitkov; 08-04-09, 13:34.
Коментар
-
Не съм съгласен че 250 4т не върви,това е впечетлението което създава .На мене страхът ми беше колко ще държат двигателите ,но май не са толкова чупливи колкото приказват.КТМ на Краси 200 или н Митков са по силни от 250 4т .но и те си имат кусори в карането както и всеки мотор.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
Коментар
-
Утре вечер ще има защото ще хода да гледам едно ендуро .Снощи имаше яка буря и се изля голям дъжд затова ще е и доста интересно.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
Коментар
-
Днес ходих да гледем поредното състезание за хронометрирани обиколки и да ви кажа честно толкова прахоляк скоро не бях поглъщал.Колкото и странно да е 2 дена се разпра да вали ,но 50 километра то мадрид не беше падало и капка.всичко беше много добре само дето прахоляка изнерви обстановката.караха нормалните класове плюс деца и класики..Обикалях и накрая се спраях на едни камъни и дънери дето беше най интересно,другото беше част от писта за мото крос и не беше толкова зрелищно.Ето и снимките които обещах на Баджо,от другата страна на това место ходихме да караме ние с него .
Имаш е и един Хусаберг кто моя за това и го снимах иначе приличаше на КТМ състезание.
Последно редактирано от pepimotos; 25-05-09, 00:10.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
Коментар
-
Коментар
-
Темата е малко позападнала , та затова реших малко да я по съживя с някоя друга снимка от малкото вече състезания по ендуро в Мадрид.Беше много топло около 30 гр. та за това и не се разкарвах много из трасето.Ето и някоя снимка,пояснявам че на снимката с 2т Хуск варна е моя приятел който е 3 в генералното Скрач,ковека е месар и изобщо няма видна моторист ,но трябва да го видите как кара
,нещо подобно на Австриеца с Хусабега който беше в БГ на шестдневката.
Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар