Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро вести от Испания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ендуро вести от Испания

и Блазусиак не можа да бие Сервантес
    ...това не е баш така
    блазусиак е бил с няколко сек на обиколка по бърз от сервантес и всички останали още на тренировките
    след това при първия старт му се е скапал съединителя и много е изостанал
    ..но послле в следващите два старта е бил много по бърз от всички останали и е бил пръв и в двата
    ..накрая заради лошия резултат от първи манш /когато е получил повредата/ е класиран след сервантес

Коментар

Изнамерих няколко клипа от там
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

А забелязахте ли тази година в Е3 колко 2т имаше,май са повече от 4т.Защоли
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

А забелязахте ли тази година в Е3 колко 2т имаше,май са повече от 4т.Защоли

най вероятно ..защото миналата година шампиона в Е3 бе с 2т
          ..както и още няколко от най добре представилите се
          ..и на другите им е допаднала идеята..още повече че повечето от по старите и опитни пилоти каквито обикновинно са в е3 имат голям опит през годините с двутактови мотори..на най младите пък предполагам им допада лекотата на карането им
          ..а и общо взето ..е3 остана май единственният клас където 2 тактовите не отстъпват и-по мощтност на 4 те тата
          ..миналата седмица покарах малко гас гас 300 чисто нов..ами мотор в е3 си е ..като му дадеш газ ...лети
          ..с малкия направихме няколко старта пробни ..малко след това обърнах внимание гледам го..целия омацан в пръст кал и буци по него и каската..викам-а?..къде си падал бре..вика -никъде ами ти ме намята с пръст с тоз гас гас ..тва нещо вдига кубици пръст във въздуха като му позадържиш газта 100 ги вдига ..почти от място
          ..и в същото време се кара леко като ктм-ма ми200../ако не и по лесно че има много силни ниски/ по триали и екстремни места

Коментар

Личи си че си карл ка Краси ГАсГАс май само той има такъв в Бг.Прекалено силен е ,но пък за сметка на това е най лесно каращосе ендуро 2т.Е за е тия работи аз разправям още от много отдавна ама никой не ме слуша де.А в Е3 тази година са Сервантес,Аро ,Таркала,Намботин и много други.А и да знаете че в сравнение с рейсинговите варианти ,най много се променят настройки на амортисиори и други малки нещица,не като КТМ например,слагат почти всичко от каталога Пауер и после викат много добри били.И ГасГас вече имат такъв каталог , не е като на КТМ ама има много интересни неща.И от всичко най вече продължавам да трърда че Гас Гас са много по издръжливи машини от някои други например,пробвано и доказано от личен отпит не от коментари тук и там.
            Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
            0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Вчера ходих да гледам едно състезание и ви пускам да видите някоя друга снимка.То беше индивидуално и всеки състезател прави по пет обиколки ,имаше ветерани и деца.Много добре беше ,но батерията на телефона ме предаде рано и за това не можах да направа повече снимки.Другата седмица има пак за тогава ще се подготва по добре с техниката.Да кажа само че състезания от този тип са като преподготовка за сезона .И най важното на 28 и 29 март световно ендуро Грант при Испания на 500 километра от Мадрид , но ще хода поне така съм решил за сега то ша ми бъде и като подарък за рожденния ден които е на края на месеца.А и да кажа че ме е яд че не мога да пускам големи снимки и да права коментари под тях така ще е още по интересно .
              Прикачени файлове

Коментар

Дискус чакам го твоя градски да видим кога ша излезнем да караме , че само обещава .Пирготвилсъм му едни камъчета хубъви.

Коментар

Пепи я вземи да накупиш малко гуми на тия цени че да не си връщаш буса празен към БГ

сори за спама
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Само да няма изненади, щото все пак това са цени "от...", а горна граница няам

Коментар

От тия гуми дето съм ги снимал най скъпата беше 25 евро.Явно Краси знае какво е ДездеКолко струва една нова гума като тези в БГ.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                        От тия гуми дето съм ги снимал най скъпата беше 25 евро.Явно Краси знае какво е ДездеКолко струва една нова гума като тези в БГ.
                        60 лева

Коментар

Пепи след някой ден ще съм готов за каране.Ще ти се обадя готви каманака

Коментар

Айде че ти ми оставаш последната надежда за сега ,щото този моя приятел с КТМ ще го продава иска пистов мотор и пак оставам сам .Много ми липсва компания,щото сам не си е работа

Коментар

Най после да се съберем двама българи в Испания и да направим една обиколка ендуро зада се види че и тук има желаежи да карат ендуро ,макар и терена да не е така красив като в България.Всичко беше много добре и времето също беше на наша страна имаше падания от моя страна едното от които през кормило,но няма сериозни проблеми.Баджо е другия любител на ендуро и за това нали знаете приказката ,краставите магарета бързо се намират установихме контакт и ето на вече имаме една разходко направена.Човека е изминал повече от 100 километра път зада се видим и да покараме ,но нали знаете че като има желание всичко се прави.По молба на Баджо пускам снимките специално адресирани към Дискуса и всички от Казанлъшката група.Ето и снимките.
                              Прикачени файлове

Коментар

Ето и втората половина от снимките.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X