Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро вести от Испания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ендуро вести от Испания

я стига сте приказвали на китайски..ами се стегнете и помогнете на човека
    ..обадете му се на скайп ли на телефон ли на лични ли..където трябва

Коментар

Здравейте отново съм аз и имам малко информация за световното, което правеха тук в Испания. Ще ви я опиша по подробно за да разберете колко време отделят хората тук за да организират едно световно първенство. Има една статия в много популярно списание тук за ендуро, където президента на мото клуб Герника(това е в Барселона) обяснява колко време и е отнело да го организират. Става въпрос за около 300 човека около 6000 часа и много труд.Така го обяснява самия той, казват че първите 6 месеца на годината работят само в неделите около организацията,след това започват целите почивни дни и накрая преди състезанието си взимат две седмици отпуск,за да могат да довършат организирането.Онзи ден гледах състезанието от Шумен, където имаше участници от чужбина,това е добре но според мен е лошо защото идват хора с много опит и така се убива спортния дух на Българските състезатели. А в България има доста кдърни хора на този спорт, но за съжаление нямат финансовата възможност. Поздрави на Митков че споделяме много еднакви мнения за този спорт.

Модератор: Ако нямаш инсталирана кирилица, използвай този линк: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
      Последно редактирано от iva_kx; 01-12-07, 21:29.
      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Да видим дали ще мога да кача няколко снимки от карания тук
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от iva_kx; 11-12-07, 09:00.
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Да дообясня ,някои от снимките са от 2005 година други са по нови едните са със старият ми GAS GAS другите са с новия. Това са маршрути от около 45 50 км, които се правят за около 3 3,5 часа много от изкачванията не изглеждат реални а и има много скални прагове ,прилича на trial но с ендуро мотори, забравих да ви пиша че също има и тук там някое падане ,но без големи контузии и.човека с мен е 55 годишен испанец казва се Мигел и от както спряхме състезателна дейност се занимаваме с ендуро, което доставя удоволствие, а именно изкачванията и тряла. Всичките снимки са правени на около педесетина километра до Мадрид в посока А3 и А2 или казано простичко магистралите за Валенсия и Барселона.
          Последно редактирано от iva_kx; 11-12-07, 08:59. Причина: Писане на латиница!

Коментар

Eto i o6te malko sniki ot 6ampionata na Ispania,miastoto be6e los Navalmorales tova e oblast toledo na okolo 250 km ot Madrid.Izviniavam se za Latineca no dokato si vkaram kirilica 6te pi6a na latinski.
            Прикачени файлове

Коментар

Браво, Пепи ! Хубави снимки !
              Много хубави места за ендуро си показал на първата група снимки дето сте карали с испанския френд !
              Като гледам снимките от шампионата на Испания, мисля че нашият екстрийм тест дори е по-труден и по-атрактивен
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Жоре ,не знам какво да ти кажа. Това, което се вижда на снимките е една много малка част от това което е в реалност. Съгласен сам с теб че в БГ има по-добри условия за състезания, но не забравяйте че у нас състезанията ги правите хубави, за да дойдат хора от вън да ги печелят. Всичко е добре че се организират и правят състезания, но дайте шанс на повече хора, така и така не са на 100% ендуро. Разрешете да участват хора и без ГПС и с кросови мотори и колкото повече хора има, толкова състезанието е по-добро. Не забравяйте, че винаги зрелището го правят непрофесионалистите. Така ще има повече публика и Ендурото ще има по голяма популярност в БГ. Ако мислите, че тук са по-лесни, мога да говоря с хора и ако искате да дойдете да пробвате да видите колко са лесни състезанията тук. Лично аз искам да участвам догодина праз август като си дойда в БГ да видя как е. Винаги съм имал желание да карам в БГ, а не тук. Нашето си е наше и не го заменям за друго. Пращам ви още малко снимки, Гуадалахара 11/10/2007 - шампионата на Испания.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от iva_kx; 14-12-07, 00:48.

Коментар

Пепи, точно през август ще можеш да караш в България на балканския кръг, на който ние сме домакини и той ще бъде изцяло по правилника на UEM с три теста (екстрийм, ендуро и крос) и по маркери
                  Така че заповядай !

До сега всички състезания в България, на които са карали чужденци, все българи са ги печелили с изключение на последното в Шумен, но там Кокера нямаше интерес да дава много газ и затова спечели румънеца Тара и то с равен брой точки с Брейчев.
                  Това състезание беше изцяло по маркери !
                  -------------

Коментар

Пепи, би трябвало да се гордееш с себе си До сега си единствения човек, комуто не се трият постове написани на латиница. Моля те занапред използвай кирилица, а ако нямаш - ето този кирилизатор ще ти свърши работа: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
                    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                      Пепи, би трябвало да се гордееш с себе си До сега си единствения човек, комуто не се трият постове написани на латиница. Моля те занапред използвай кирилица, а ако нямаш - ето този кирилизатор ще ти свърши работа: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Пепи, наистина кирилизаторът е страхотен. Пробвах го току-що и ми преведе няколко много трудни нецензорни израза без грешка !
                      Пробвай го и ще се увериш в това.
                      Иначе ще се наложи са черпиш Ивка за услугата, а почерпката ...
                      не е шега работа !
                      -------------

Коментар

Пак се извинявам, обаче като преведа текста не знам как да го карам във форума, моля ви обяснете ми как се прави защото вече се чувствам неудобно от вас. Трябва да се свали като програма или какво? Благодаря ви и поздарави на всички.
                        Последно редактирано от iva_kx; 14-12-07, 16:14.

Коментар

пробваи се да го маркираш с мишката и после натискаш copy да го копираш от кадето го пишеш
                          и после го поставяш в форума дето пишеш и готово
                          пробваи дано стане
                          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
                            пробваи се да го маркираш с мишката и после натискаш copy да го копираш от кадето го пишеш
                            и после го поставяш в форума дето пишеш и готово
                            пробваи дано стане
                            Демек маркираш преведения текст с мишката, даваш десен бутон и после Copy (или клавишна комбинация Ctrl + C (не натискай + разбира се, просто тези два бутона заедно ги натисни)), после отиваш във форума, където ще пишеш, даваш десен бутон на мишката и даваш Paste (или Ctrl + V) и ние се радваме на добре написан текст на български
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Ето така се прави
                              Прикачени файлове
                              DCRT®

Коментар

И сега ако някой не е разбрал как става работата ...
                                Hristo Draganov
                                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X