От: Избор на гуми за тежко ендуро
Снимки нямам и доста хора ме гледат накриво, но си е така. Показвал съм я на няколко човека тук от форума...
Страничните стени на К60 са много здрави, не знам дали това има връзка с пукането...
Снимки нямам и доста хора ме гледат накриво, но си е така. Показвал съм я на няколко човека тук от форума...
Страничните стени на К60 са много здрави, не знам дали това има връзка с пукането...
. На асфалта се чувствам неконфортно с тях , но на черно се представиха отлично . При преход (два дена) повече от 140 км само офроуд - камъни , кал , пясък , нямах никакви проблеми или подвеждания от страна на гумите . с лекота се справяха както с калните локви и не големи коловози ,а на сух черен път поддържаха скорост от 80 км/ч .Пясъка също им понесе добре. А бе не паднах нито веднъж
Изчакай да сложиш и предната, тогава ще видиш колко по-шумно ще е
Аз карам същият модел БМВ, но съм с гуми Мишлен Анаке. Нямам никакви проблеми при завои и всякакви скорости включително, и с 200 км/час. Единственото странно нещо, което съм забелязал при тези гуми е че когато легна в завой започват да шумят и да съскат гумите. Стигнах до извода, че каучукът на бордовете е по-мек от този, който е по централната линия на протектора и това най-вероятно не е направено случайно.
Коментар