Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на гуми за тежко ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на гуми за тежко ендуро

Чувствах, че не са върха, но едва след като ги смених разбрах колко зле са били.
    Това са новите - http://www.michelinmotorcycle.com/in...?event=anakee2
    [RIGHT][FONT=Comic Sans MS]R1200GSA[/FONT][/RIGHT]

Коментар

Вчера монтирах същите DOT 2210
      още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

2210!? уу те още топли
        [RIGHT][FONT=Comic Sans MS]R1200GSA[/FONT][/RIGHT]

Коментар

Bridgestone BT21 им видях сметката за по-малко от 9000км, сложих ги май месец сега са почти да се покажат конците. Не съм пилил гуми.
          Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение
            Bridgestone BT21 им видях сметката за по-малко от 9000км, сложих ги май месец сега са почти да се покажат конците. Не съм пилил гуми.
            Драго, нали знаеш:... колкото е по-голямо сцеплението, толкова по-кратък е живота на гумата. Аз, на CBRа съм със същите Bridgeston и съм много доволен. Навъртял съм с тях около 6000 км. и има още за толкова. Докато бях с оригиналните Pireli, като дам газ да изпреварвам, гумата постоянно преплъзваше и се износи по средата за 3000 км. А с Bridgestonа това го няма и мотора е десет пъти по-стабилен и на права и в завой, така че, не съжалявай а се радвай на сцеплението.
            Последно редактирано от ttankof; 22-09-10, 09:27. Причина: Не внимавах с правописа :)
            По-добре мъртъв, но пич,... отколкото жив скапаняк!...

Коментар

На моето XTZ750 му сложих Heidenau K76, само че задната я сложих 150 , че 140 от този модел няма. дано не е фатално. иначе съм минал само ~200 км и още не мога да кажа някакво категорично мнение.
              Последно редактирано от giorgio; 27-09-10, 15:45.
              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Не е фатално. Споко! Ще свикнеш бързо, а ако не си свикнал достатъчно на предишната няма и да усетиш разликата
                Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

С 150-ка СТ-то се чувства по-стабилно на прав път с висока скорост. В заой се събаря малко по-трудно, но се свиква бързо.
                  На мен повече ми харесва с 150.

Коментар

http://www.kenda.com.au/products.asp?rsCategoryID=1

Kenda, нова тема. Много приличат на TKC 80, дано представянето не е разочароващо...
                    You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

• От: Избор на гуми за тежко ендуро

Изглеждат готино Ама нямат никакви размери, дори и за другите модели. Пише, че скоро може да очакваме, ама да видим. В България дали се предлагат някъде?
                      Yamaha XT​M600E '98
                      Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Търговията с Австралия не е много популярна в нашия регион. Едва ли се предлагат в БГ, ама знаели човек.То и Китай не е близко ма китайско колкото искаш. Шарките са с преобладавщ аграрен характер.
                        BMW F800GS

Коментар

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
                          http://www.kenda.com.au/products.asp?rsCategoryID=1

Kenda, нова тема. Много приличат на TKC 80, дано представянето не е разочароващо...
                          Интересна гума...
                          Лошото е, че гамата е в доста ограничени размери - за сега само два - предна 19ка и задна 150ка.
                          Хубавото е, че на сайта пише - Скоро очаквайте повече размери.
                          То и самият модел е съвсем нов за компанията.

Коментар

След Metzeler Tourans ,,посегнах '' на МITAS E 10 .Открих вносителя ,,ЕМ КОМЛЕКТ33'' Цената ,която предложиха е перфектна(около160лв ,задна и около130 лв. предна)-ДОставка? Потехни думи - 10 дена.Е да ,ама не! Гумите дойдоха за почти ДВА МЕСЕЦА!!! .Така ,че обух ги ,прибрах се до вкъщи и уикенда ...заваля сняг... . Така че впечатления нямам.Каучука не е много мек ,а и грайфера ми се струва малко ,,плитък'' , но нека покарам и тогава.... Иначе изглеждат ,като истински

PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

Пробвай ги на мокро в завой и ако не правиш спойлери после и аз ще си купя

Коментар

Добри са гумите. И аз съм с Митас но модела 08. Но аз дадох доста по-малко пари за тях. Предната 90/90/21 е 68 лева, а задната 140/80/17 е 113 лева. Задната ми е произведена 2009 година, а предната е произведена в началото на 2010-та.
                                Разбира се, когато тръгна лятото на пътешествието, което съм замислил ще си обуя мотора с Мишлени. В това отношение не смятам да правя компромиси.
                                Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                                Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X