Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузуки V-strom 800 DE.
Свий
X
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 5 likes
Коментар
-
След малко трябва да мина Арабаконак та белким не е.Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение….
Над 1000 м нмв още си е зима
Иначе пропускам Кашана заради такива подозрение ма тя е наистина високо.
Нещо ми правя впечатление, че тази година ми е по-студено от всяка друга.
Не е от годината със сигурност, друга е причината.
Може би трябва да започна да се обличам?
Че и сега съм така, както си карам и юли
Враг усраине
Коментар
-
Миналият уикенд на Боровец нямаше сняг по пътя но само на основният.
Няма изненада в това - все още е само март месец!
-
Кашана се чисти редовно. От Елаците си карат работници с автобуси през него.
-
От юг не съм сигурен дали го чистят понеже едва ли се ползва.
От север знам, че го ползват активно.
Не знам преди години защо го направиха точно от юг и не барнаха нищо от другата страна.
Да не говорим за дупката ама това е друга тема
И всъщност Кашана изобщо не е чак толкова високо - дори мисля, че е под 1500мнв...
-
-
Годинките приятелю.Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеНещо ми правя впечатление, че тази година ми е по-студено от всяка друга.
Не е от годината със сигурност, друга е причината.
Може би трябва да започна да се обличам?
Че и сега съм така, както си карам и юли
Няма не искам
Или с други думи - добре дошъл в отбора
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 4 likes
Коментар
-
Миналата седмица имах ремонт....

Купих една бутилка Кока кола от 2 литра сложих я отзад в алуминиевият ми куфар и се прибрах. Отворих куфара в гаража и какво да видя. Бутилката се протъркала и се пробила на някакви гайки по дъното на куфара, които държат самото окачване, и около 1 литър от колата се плацика по дъното на куфара ми...
Две карти на България и две на Турция плуват в Кока кола. Фотоапарата ми е в друга допълнителна чанта и беше останал сух.... Картите ги извадих и изсуших, куфара също. После намерих едно парче кече дебело 5 мм и изрязах и покрих дъното на куфара и страните му с това кече. Така се скриха всичките гайки и болтчета от вътрешността на куфара с тази тапицерия.
Златомир Попов - Forry
- 4 likes
Коментар
-
Ааааа, Норали... Тая жена е велика!!!! Тя Норали е далече. От Ховд - Монголия е последното и филмче. Нещо Монголия, (тя самата призна), е надминала очакванията и по трудност. Каза, че ще премисли и определено ще промени първоначално плануваният си маршрут из Монголия.
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
- 2 likes
Коментар
-
Днес сервизирах мотора в Сузуки - Пловдив на 22 400 км. Смяна на масло (пълна синтетика 10w40), маслен филтър, въздушен филтър и смяна на свещи. Всичко това с три часа труд е 290 евро. Заради смяната на свещите се разглоби половината мотор.
Въздушният филтър беше черен и здраво набит с памирски прах...
Следващ сервиз на 34 000 км. Но тогава ще е без смяна на свещи.
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Гаранционна е машинката му още.
На моя изтече септември и само минах през ямаха има ли зор да пипат нещо освен масло...като казаха,че нямало си взех каквото ми трябва и си го обслужих аз миналата седмица.
Готов е..ама дано има някой читав ден да го поразтъпча по празниците.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Гаранционно още е Сузукито, за това в сервиза. Маслото и въздушният филтър не са проблем за смяна дори на пътя, но със смяната на свещите нямаше сам да мога да се справя... Сега вече, след като го разгледах от вътре, да.

Малко снимки да ви кача от източните Родопи от преди 4 дни.

Зад мен е част от Комунига.

Пролет в Родопите. Тука съм малко под Безводно.

Пред Портата над каньона на река Боровица.

Мостът над река Боровица пред Ненково.

Част от язовир Кърджали.Последно редактирано от ВладиЧ; 10-04-26, 08:33.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 5 likes
Коментар
-
- 2 likes
Коментар
-
Ами те за това се отказах да щурмувам Тополница....

Ето последното и филмче от Монголия.
https://www.youtube.com/watch?v=A7gy01GQt1sПразен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 1 like
Коментар
-
На повечето мотори достъпа до свещите не е работа за на път.
Дори на дъргел0 за да се свали едната по-лесно беше при свален резервоар.
Същото е и за моите 2 хонди, нищо, че свещта е само една - пак не става само с бъркане.
Единствено на суперкъб-а мога просто с приклякане и ледерман - баш като на симсонка е.
Още ли е в Монголия пиклата?
Егати, струва ми се да стои там повече време отколкото в Чайна.
После споменавала ли е накъде продължава?Враг усраине
Коментар
-
Не ме учудва ни най-малко.
При моят има алтернатива с освобождаване на радиатор и околните пластмаси но си остава гинекологична работа и не е за полеви условия.
Поне не изисква специални инструменти но пак с прозд ледерман - нихуя!
Откакто се прибрахме аз също не съм обслужвал нищо, само едно измиване.
То и няма 20км откакто го върнаха, де.
Сега обаче предстои да се поизцапам понеже тази година няма да го водя на сервиз.
И миналата нямаше нужда но Хонда изскочиха с пролетна акция и 20% дискаунт на всичко и нямаше как да откажа.
Тая година няма такива залъгалки и явно се налага да са умажа
-
На какъв инструмент казваш - ледерман ве братчед?
-
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 2 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Коментар