Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузуки V-strom 800 DE.
Свий
X
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 5 likes
Коментар
-
След малко трябва да мина Арабаконак та белким не е.Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение….
Над 1000 м нмв още си е зима
Иначе пропускам Кашана заради такива подозрение ма тя е наистина високо.
Нещо ми правя впечатление, че тази година ми е по-студено от всяка друга.
Не е от годината със сигурност, друга е причината.
Може би трябва да започна да се обличам?
Че и сега съм така, както си карам и юли
Враг усраине
Коментар
-
Миналият уикенд на Боровец нямаше сняг по пътя но само на основният.
Няма изненада в това - все още е само март месец!
-
Кашана се чисти редовно. От Елаците си карат работници с автобуси през него.
-
От юг не съм сигурен дали го чистят понеже едва ли се ползва.
От север знам, че го ползват активно.
Не знам преди години защо го направиха точно от юг и не барнаха нищо от другата страна.
Да не говорим за дупката ама това е друга тема
И всъщност Кашана изобщо не е чак толкова високо - дори мисля, че е под 1500мнв...
-
-
Годинките приятелю.Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеНещо ми правя впечатление, че тази година ми е по-студено от всяка друга.
Не е от годината със сигурност, друга е причината.
Може би трябва да започна да се обличам?
Че и сега съм така, както си карам и юли
Няма не искам
Или с други думи - добре дошъл в отбора
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 4 likes
Коментар
-
Миналата седмица имах ремонт....

Купих една бутилка Кока кола от 2 литра сложих я отзад в алуминиевият ми куфар и се прибрах. Отворих куфара в гаража и какво да видя. Бутилката се протъркала и се пробила на някакви гайки по дъното на куфара, които държат самото окачване, и около 1 литър от колата се плацика по дъното на куфара ми...
Две карти на България и две на Турция плуват в Кока кола. Фотоапарата ми е в друга допълнителна чанта и беше останал сух.... Картите ги извадих и изсуших, куфара също. После намерих едно парче кече дебело 5 мм и изрязах и покрих дъното на куфара и страните му с това кече. Така се скриха всичките гайки и болтчета от вътрешността на куфара с тази тапицерия.
Златомир Попов - Forry
- 4 likes
Коментар
-
Ааааа, Норали... Тая жена е велика!!!! Тя Норали е далече. От Ховд - Монголия е последното и филмче. Нещо Монголия, (тя самата призна), е надминала очакванията и по трудност. Каза, че ще премисли и определено ще промени първоначално плануваният си маршрут из Монголия.
Златомир Попов - Forry
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.

Коментар