Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мидсайз/средноголямо ендуро - Norden 901,KTM 890R,Aprilia Toureg 660.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не ми остава време за каране...ама поне за писане вечер ми остава.
    В онзи кашон дето споменах се оказа,че има още едно много интересно нещо...или по скоро две неща.
    Вилици за ъпдейт на височината на окачването.
    Което ме навежда на мисълта,че мотора е свален.
    Ще се разбере като имам време да се разбере...но съм почти сигурен.
    Т.е. ще стане и по-висок от сега.
    За протекцията да кажа сега пък вие...после.
    Най-евтино излиза:
    Crash bar Heed 181EUR.
    Има и тава за под двигателя за 199EUR,
    Задни крашбарове(да не се бъркат с багажна система...т.е. чисти дръжки са си..)комплект 125EUR.
    Luggage side racks (като за меки дисаги тип големия ТОлУП)...135EUR.
    Принципно цялата система ми допада.
    Намерих обаче още едни на фирма Yakk Exp.
    Сайта им е дърво...но се появиха през друг сайт на разни поляци.
    Та.
    Tава под мотора 365ЛВ!
    За отзад комплект като на HEED - 456лв.
    За отзад за твърди куфари или меки(ама за захват към стойки)- 252лв.-Тук цената е добра,ако се минава на такива.
    На гиви имам цени от вносител.
    Crash bar - 546лв франко магазин.- цена с 10% отстъпка.
    Имам и по-добра цена от тази както казах около 500лв ще дойде.Та цената в магазина е добра спрямо другият внос.
    Стойка като Яковете(ама същата само,че за гиви) е 458лв франко магазин с отстъпката.
    Отделно куфарите са 2х25литра меки за 825лв франко магазин с отстъпката.
    Звъннах и на Бумовете...не са моите като цена категорично та ако ще да са най-добрите.
    Ако ще обикалях света...може би...ама няма да обикалям...поне за сега.
    Централната стойка за сега...не е в плановете.
    На боса носорозите ще свършат работа за чанти.
    Мога да ги комбинирам със системата на Яковете и да стане мелез ЯКоНОс.
    За тия якове нещо знаете ли.Не знаете ли!?
    Имам време...ама ми се ще да поръчвам пък когато дойде.
    Айде фърляйте камъните,че се изморих да пиша.

Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
      Айде фърляйте камъните,че се изморих да пиша.
      Ай пак аз
      Поне да беше изгорил два резервуара гориво...а то голо писанье

По темата - мисля че трябва да свалиш темпото. Покарай, опознай машината.
      Усети какво искаш да правиш с този мотор - уикенд разходки или пътешествия по 20 дни
      Ама както станА с амперклещите...на там отиват нещата

Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

• Идеята е че като нямам време да карам...имам време да пазарувам..Вечер!
        Иначе винаги може да стане така.
        Но най-много ми се иска да се погрижа за протекцията на мотора.
        Със сигурност ще го пробвам и на черно като мога и предпочитам на има на какво да полегне ако/като полегне.
        Затова и зора със крашбара.
        За багажаната система зор на този етап нямам.
        Ама ако ще поръчвам от едно място е добре да е с една доставка чисто ценово.
        И те така.
        Аз както съм казвал и преди нямам свободата на Владич с времето за каране.
        Карам когато и колкото мога.А вече надявам се и където искам.
        Но това не пречи да се споделят идеи не само конкретно за моя мотор,а и по принцип за да бъде полезно за всички.
        Затова и ги пиша тия цени тука,ако някой друг ще купува да се ориентира къде е най-изгодно пък да си преценя за себе си кое да е.

Коментар

• Дам, неусетно се хлътва в капана на неистовото пазаруване.
          Та чанти, та железа, та протекции - реално освен някакъв екип нищо повече не е нужно в началото за кеф.
          Е като Владича се прави - каране му е майката, то и затова е мотора!
          А ние искаме да го накичим като новогодишна елха.

Тубата ми пробутваше в началото един влагач точно с ново тенжере.
          Мисля, че CHR му е канала.
          Типичен случай за това, за което говоря но пък мотора си е негов и е в правото си право да го направи на стрелбище.
          Обзалагам се, че вече го е направил, де
          Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            Та чанти, та железа, та протекции - реално освен някакъв екип нищо повече не е нужно в началото за кеф.
            Това исках да кажа и аз, но ти го формулира точно с едно изречение

Панайот Бърдарски
            0887 60 77 22

Коментар

• Понеже питаш за мнение: на твое място не бих турял никакви джилес Luggage side racks както и сандъци.
              Доколкото усещам не си тръгнал да обикаляш света с тоя мотор.
              Криега ос бейс или подобни меки мудя мисля, че ще ти бъдат по-практични.
              Играят го дори като краш протектори при изпускане, леки са.
              Което не значи, че са евтини

Хубаво е да имаш предвид, че протриват разните пластмаси под тях.
              Всички от тоя тип, не само криега.
              Ако това е важно - предварително може да се облепи с прозрачно фолио под базата.
              Аз не бих но понеже лежат директно върху пластмасата драскане и протриване на фабричните стикери е просто неизбежно.

Също така не бих барал пластмасовият енжин гард особено на тоя етап.
              Едно е да няма нищо а при теб не е така.
              Ма знам, че ще го смениш така или иначе
              Враг усраине

Коментар

• Аз съм контра

И аз като теб имам време за пазаруване,по някой път месец денонощно мога да ровя,сравнявам,гледам тестове,дебна цени и кликам………и така съм го бронирал моя,че имам предпазители на спирачния резервоар на задната,броня на АБС сензора,броня на резервоарчето за спирачната течност,пластмаса под седалката да ми пази задниа ам от кал……..броненосец е.

За багаж беше лесно - само като сметна колко пари е едно желязно коляно тия дни и как твърдите куфари това мачкат като се отъркалям………и разкарах и твърди куфари и све,накупих си от 5 литрови дисаги до 65 литрови сакове,всичкото меко,всичкото може да се монтира на кой да е мотор,всичкото яко с гаранция,кеф ти да падаш,кеф ти да те пази теб и мотора………е малко пари отидоха и доста време за дебнене ма и двете ги имам та не е зор. Сега в зависимост какво искам от мотора си избирам дисагите и багажа - лято пустиня за 5 часа или есен в планините за 20 дни,от 10 литра багаж та до 120 литра дисаги със сак,всичко имам за всеки мотор / няма само дисаги да купувам я,тия ‘е се ползват докато мога да ходя /.

Аз съм забравил за твърди куфари ако да дойдоха с мотора,това нещо не искам да го виждам даже,не пари да давам за него,да не ми го виждат очите. Аз падам обаче,не го ли отъркалям веднъж на седмица при каране не се брои та и от там това мислене.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

• Поръчах крашбар и Aluminium luggage side racks...
                  Марката е Heed.Уж на изгодно ще излязат.Ония дето споменах горе.
                  Не тези дето стърчат на страни като за чанти,а другите прибрани като на PERUN само дето не са на цената им.
                  Второто го взех с цел да не драскам пластмасите най-вече.
                  Сега ще викна и чантите от Носорозите и ...тва е.
                  А дойде ми и КН филтъра вчера...сега чакам един младеж да ми врътне един интейк на 3Д принтера,че ония не познават парите... и така.
                  Някой с ауспух на Black Widow?
                  Цената много ми допада ама да питам преди да взема.

Коментар

• С меки и пълни дисаги трудно ще надереш мотора та според мен пак помисли дали има смисъл от алуминиевите крепежи.

Мотора който си избрал му отива да е надран,не е лъскаво Харли да го мислиш толкова,на тоя модел му отиват бойни рани

https://www.altrider.com/altrider-re...e-700/pid/2932

е това горе си вземи - крепиш или връзваш всичко на него,от сакове до твърди туби,става за всичко. Тая фирма е добра п имат и брони под мотора,и броня за водната помпа дето гадно стърчи на тоя модел,имат и варио слюда подобна на Пиуга дето имам аз на Бавареца - кеф ти свалена за офроуд или жега,кеф ти вдигната за магистрала……..малко скъпички ма ти ги качваш на нов скъп мотор та ще го преживееш.

Купи си и предни Мъде за крашбаровете,да си носиш някои неща за мотора в тях и като го легнеш да не се дере ако това е преоритет
                    Последно редактирано от BENZBOSS; 22-12-24, 18:52.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

• Тетука сме на един брег - за тия мотори е неуважително да са чисти и лъскави.
                      Еле пък неодрани.
                      Враг усраине

Коментар

• Дърти Баварци,разкичени от багажа с броните по тях и мъдете които така си стоят с инструменти в тях,резервна предна гума,малко компресорче……….като легне пак не се дере даже без дисагите,а и ти пази колената/краката от вятър,крепежа за бутилка с вода е ЗЛАТЕН тука еле ако караш на 40 градуса жега и мразиш раници на гърба си.

Кради идеи - големите предпазители да ти пазят ръцете от вятъра,дебелите меки хватове,огледалата които се сгъват като го отъркалям,слюда на фара,фарове,допълнителни брони на каквото стърчи,магистрални степенки,че ти си дълъг,мрежа на седалката,багажник,аптечка………..ще фалира ти ма а да видим кога ще е

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8027.jpeg
Прегледи:100
Размер:824.1 КБ
ID:6983329
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

• Монитор за налягането в гумите имаш ли? Като ги спаднеш по камъните да знаеш колко да ги помпиш за магистрала?

То друга тема май трябва,от гол охлюв как го почваш

Синия е на централна стойка,готов за мазане на верига,флакона за това е в туба от другата страна на мотора,аз без централна стойка средно дебел мотор не искам,на леките Ямахички мога и без централна,подпирам го на някое дърво или ограда ма с това не искам да се боря

https://camel-adv.com/collections/ya...xMSHVkSfZyC9Os

тия правят добри неща за модела,а долу малко снимки как му стоят Мъде на това.

https://advanywhere.com/my-tenere-70...2ZlUbfti9F62fO
                          Последно редактирано от BENZBOSS; 22-12-24, 19:19.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

• Монитор нямам.
                            Ти как си тръгнал...скоро и пари няма да имам....
                            По темата дай акъл за мониторче.Такова искам да имам.
                            Дисаги както казах ще поръчам от носорозите.
                            Онуй другото е платено и поръчано.
                            Квото такова.
                            Като дойдат и ги наредя ще видя как ще е.
                            За сега централна стойка не се предвижда.
                            В гаража имам крик изпълняващ тая функция.
                            За какво съм дал 250лв като е ползван един път!?
                            Да почва да работи.
                            Стойка за вода е добра идея.
                            За отстрани на ролбара имаше чанти на ХЕЕД ама нещо ми досвидя да ги поръчам,че не ми допаднаха особенно.
                            Ще видя какви ще поръчам.
                            Огледала дабъл ще има като строша тия.Не преди това.
                            Ауспуха и той ще дойде като мотора излезе от гаранция тъй като вече му сложих КН филтъра и ще му направя и "тромпет" на мястото на шнорхела,а това в комбинация с генерация ще иска ремап.
                            Което...ще е след гаранцията т.е. другата зима.
                            Одеве му боднах освен КН-а и буксата на Noco-то.Вече си има изведен кабел да си държа живо акумулаторчето.
                            Врътнах му и един бърз тегел е така по шапка и анцунг...не знам как съм се мъчил до сега с тия чопъри...
                            Маневрен...с кеф през всичко по пътя...абе доволен...
                            А вие хвърляйте идеи от това дето сте доволни...пък аз ще видя кое ще крада...

Коментар

• https://sykik.com/collections/wirele...oducts/srtp300

Аз и брата сме с такова,няма оплаквания,мисли как да го закрепиш та да ти е лесно зареждането,моя стои с включен кабел,не му губи малкото ключе за смяна на батериите на вентилите,става и с клещи ма що да е така.

Амазон 50 кинта,сутрин на студено мрънкЯ,да не се чудиш какво цвърчи пък сега от нов мотор
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

• Накрая под една купчина багажерии 500 кила, ще се подават само колелата на мотора, отдолу....
                                -Чем занимаетесь по жизни?
                                -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X