До: Въпрос за каска ...
аз съм се спрял на ето тази каска
, исках да е модуларна , струва ми се най-подходяща за моя тип каране . с вградени слънчеви очила е което за мен си е сериозен плюс , отварянето на каската подобрява видимоста ( в градски условия и донякаде е спасение от жегите , а дугия плюс на тези вградени очила поне според мен е че позволяват да се кара със 40-50 км/ч например с отворена каска или слюда , без да се притеснявам че някой летяща гадина ще ми влезе в окото
. Чакам я в края на седмицата да е при мен , и се надявам тогава да мога да кажа какви ще са ми впечатленията от нея и на живо
аз съм се спрял на ето тази каска
, исках да е модуларна , струва ми се най-подходяща за моя тип каране . с вградени слънчеви очила е което за мен си е сериозен плюс , отварянето на каската подобрява видимоста ( в градски условия и донякаде е спасение от жегите , а дугия плюс на тези вградени очила поне според мен е че позволяват да се кара със 40-50 км/ч например с отворена каска или слюда , без да се притеснявам че някой летяща гадина ще ми влезе в окото
. Чакам я в края на седмицата да е при мен , и се надявам тогава да мога да кажа какви ще са ми впечатленията от нея и на живо
Ей онова от долу на задния край на слюдата, черното. Извинявам се , ама съм много зле с компютрите и ако знаех как да качвам снимки , до сега да съм ви пуснал доста по- различни и интересни постове.
Имам шосейно KIWI, на което има подобно, черно лостче.Моят шлем има система за градско каране, която оставя визъора леко отворен. Това става, когато от затворено положение на визъора, го повдигнеш леко и го свалиш отново- визъора остава леко отворен, примерно 3мм. Отваряш до горе, сваляш-прилепва плътно. Та сигурно и този шлем има тази екстра.
, малко е шумна но доколкото разбирам тва си е недостатък на повечето да не кажа всички модуларни каски ,ако искам да ми е безшумно ще карам кола
Коментар