Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз карам от пълен до празен.
    Ретко презареждам преди дори да си изразходвам резерва.
    Владич например съм забелязал, че мине ли на резерв и започна да става припрян

Та в тоя ред аз и 1000км пробег да имам в резервоара гледам да си имам барем половинка отделно.
    Вода не нося по религиозни ограничения но без допълнителна Тунджа рядко излизам
    Враг усраине

Коментар

• Сега вече на Сузукито имам две резерви. Започне ли да мига последната чертичка на бензиномера, значи имам за още, около 100 км бензин. Започне ли да мига и червеният знак за бензиностанция до последната чертичка, това означава, че вече ми е останал бензин, за още около 30 км. Хитро! Браво Сузуки!
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

• Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
        160 лева за 3,8 литра туба се ядва горе долу, но това закрепване още 150 лева ми идва много. Ще го мислим. Има много време до лятото.
        Мога да туря две алуминиеви шишета по 1,5 литра в джобовете на чантите и готово. А такива шишета продават в туристическите магазини и не са по 100 лева парчето. А мога и от железарията да взема 3-литрова туба и да я пъхна в чантата. Какво, като не е Ротопакс? Тя няма да струва повече от 15-20 лева.
        Ек тази тубичка я гледахме преди време. Купих си една, на заплта ще взема още една, Накрайника е много хитво направен с пружина така, че да не може да се разлее зебина. И си е метална, 2л.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SCR00398.jpg
Прегледи:111
Размер:14.5 КБ
ID:6986821
        -Чем занимаетесь по жизни?
        -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3567.png Прегледи:0 Размер:1.34 МБ ID:6987085

Дисагите гледай на тоя синия,Носорог за 70 и малко долара на оферта уж,разнасят дъждобраните,едно пухено яке,един елек,зимни ръкавици,вълнена фанела и 2 бутилки с вода. За сега СУПЕР ДОВОЛЕН,за тия пари стават и не ги мислиш,лесно се отварят,не се мандахерцат,не са се скъсали още,разпрано няма,нищо никъде на кофти място не опира ………направо съм се замислил да си взема едни от най-големия модел
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• Турих степенките обаче все още не мога да реша допада ли ми това с движението по оста.
            Едва ли навъртях и 50км с тях и то на пътя но за сега ги усещам... Абе странно е!

Хода е малък, доколкото помня май 15 градуса в посока демек 30 от единият до другият край ама се усеща,
            Няма голяма разлика в размера със стоковите, малко по-широки са и естествено нямат гумени тампони.

Наложи се и да наварим малко материял челно където опира в рамата, че стояха малко "разкрачени".
            Модела не беше точно за CRF300 а за 250 и изглежда има малки разлики.

Ще се види след няколко стотин километра - или ще ми допаднат или връщам старите!

Обаче централната стойка е СТРАШНО удобство, з@еби кумче!
            Верно тежи да си нееме бабата обаче си струва весеки грам от тях според мен ако се кара надалеч.
            Освен, че тежи за сега никакви забележки нямам към нея и дори вече я пробвах тия дни като сменях гумите.
            Определено централната стойка е най-добрият ъпгрейд за точно тая машина!
            Враг усраине

Коментар

• Прав на степенки, като караш не е ли гадно да ти мърда това под краката?
              А за централната стойка, когато писах, че важна и необходима, вие я отрекохте... Аз на всиките си мотори съм имал централна стойка.
              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• Не си спомням аз да съм бил с отрицално отношение за централната.
                Ся далеч не във всеки един случай е оправдано и трябва да се тури задължително.
                В конкретният случай обаче я купих моменталически щом разбрах, че някой я е направил.
                Ако Онда я предлагаха за модела да съм го направил отдавна.
                И не съжалявам въпреки риска да се окажеше т@ш@к - тази излезе сполучлива!

Иначе с това мърдане усещането наистина е малко странно.
                Не бих го нерекъл непроятно и пречещо но и не бих си ударил гъза в тавана че е супер удобно.
                Не знам при тежък терен какво ще стане с баланса - има вероятност да се излее яко хейт.
                Има със сигурност много по-сериозно сцепление спрямо стоковите.
                Ще видим!
                Враг усраине

Коментар

• Народе име ли някой да ползва за навигация DMD?
                  Не схващам точно идеята, доколкото разбирам това е приложение за смъртфон.
                  Доста го пробутват у тувата и не мога да схвана само софт ли е, има ли някакъв хардуер към него, има ли некой да продава целото решение или...

Аз съм си гарминджия, към такива чики-рики съм доста предубеден ама някъде мернах, че за карти са интегрирани свободните OSM.
                  И всъщност това ми привлече вниманието - аз имам много добри впечатления от тях.
                  Само дето като всеки свободен проект е разхвърляно, хаотично и всеки път като свалям карти ми идва да си прегриза вените.
                  Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X