Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 640 лева за инструмент на Моско?!?!? Ебааа го... За 20-30 лева на битака ще намеря и подредя по-добър инструмент от тоя.
    И туби по 150-200 лева едната, без окачването разбира се. Да не би да караме Ролс ройси?!?!?!
    Всеки си решава, с какво да си кичи мотора и за какво да си дава парите, ама те тея пари да не растат по дърветата?!?!
    Вчера видях един сириец с едно БМВ 1200 Адвенчър. Така го беше накичил с багаж, че сигурно багажа тежеше повече от самият мотор. И две туби окачил поне по 10 литра всяка на него. А само резервоарът му е 30 литров на тоя мотор... Заминавал за Турция от там Иран и Ирак... Тоя сигурно си мисли, че тука по тия места бензиностанциите са поне през 1000 км...
    Имаше един такъв руснак със същата схема на мотора, пак БМВ, пак с огромни багажи и туби по него. Срещнахме го с Миро в Душанбе на Байк поста. После по Памир не го видяхме с тая цистерна...
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Е за 20-30 нема да е по-добър от нищо в нищо ма не в това е работата.
      Но е прекалено, наистина.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Инструмента и аз съм си го избрал,че и поне 4 торби за инструменти купих преди да ми пасне Криегата на дисагите

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Коя криега, оная по-горе дето празна тук я преизчислява на 300лв ли?
      Не се ебавам - да ти дам едно прокси за да сравняваш цените на едно и също нещо при теб и тук

Вчера извадих от кутията за инструменти каквото имам там и... Никак не е добре.
      Кило и половина а реално има почти нищо вътре. Турил съм го за отбиване на номера!
      Един фин френски ключ, двете "чугунени" щанги, отверка, клещи неколко шестограма и чикийка.
      Че то ледермана ми върши 80% от всичко по този "кит"

Ще се прави някаква реорганизация, видело се е.
      Като за начало тия 2 щанги изпадат веднага - към 700 грама са само те.
      Чакам хубосниците от мото-мола да се обадят за алуминиевата щанга тия дни.
      Нея по твоя идея ще я вържа някъде по рамата - изобщо нема да я вкарвам в кутията.

• Ей такива моторетки ви требат :-)

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SCR00090.jpg
Прегледи:291
Размер:69.0 КБ
ID:6996726
    -Чем занимаетесь по жизни?
    -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Има почти

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Виж първата страница,аз 90% такова имам

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Тежко ми се види,мойра ямахичка по-добра - и като го метна АЗ - броня под мотора,стъпенки,фарове,огледала,барове на КУТмилото,стойка за телефона,зареждачки,калобрани гумени,меки дисаги,а не тия дипломатически куфарчета,по-голям джам………ебати голия чук
      Последно редактирано от BENZBOSS; 26-04-25, 17:47.

• Ами явно прави са хората дето казват, че пейпал са си емали бабата:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot from 2025-04-23 11-49-13.png Прегледи:0 Размер:45.5 КБ ID:6996730
    За няма и 6 часа.
    Сефте некой да ме изнерви така, че да ги ползвам.
    Не си поплюват, така и требе - АФЕРИМ!
    Враг усраине

Коментар

• Преди няколко дни както писах имах уговорка с линсон да ми "докарат" алуминиева щанга...
      Познайте дали ми се обадиха
      От умрел - писмо по-скоро!
      А тревеше до 2 дни...

НЗ, не е лошо да има магазини като тях - истински с истинска стока дето може да се пипне на място.
      Обаче им трябва и истински началник/пъдар който да обърне внимание на онлайн часта и комуникация с клиенти...
      Щото в това отношение са КРЪГЛА НУЛА а е така с години!

Драснах едно съобщения на тия австрийците от роя мото - австрийчето отговаря до няколко минути!

Поръчах дреболии от него вчера - днес гледам ги изпратил.
      Фор фрий до немия, цените му са като в линсон само, че нашият "мол" - ни вест ни кост.

Верно, че цените не като за Topomaster у кварталната железария.
      Но то и инструмента който продава определено не е такъв.
      Загледах се и гаЯчните ключета се оказаха...
      Японски, ве! Или поне бранда е такъв!
      Не са титаниеви ама изглеждат СУПЕР леки.
      Продават се отделно, китовете също каза, че могат да се персонализират - да се вадят неща от стандартните или да се добавят други.

Удоволствие е да се води кореспонденция с такъв човек!
      Който вероятно предвид името вероятно е италианец ама това пък хептен няма значение.

Освен щанги, няколко гумени страпа (немаше как да пропусна) заръчах и една такава помпа:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot 2025-04-26 115601.png
Прегледи:201
Размер:272.3 КБ
ID:6997067
      Към 60лв, дано и да върши работа ако се наложи.
      В случая ще допълва компресора на Владич, не може да разчитаме само на скапан ток, ебаси
      От времето на запорожеца не съм имал ръчна помпа камоли да ми е хрумвало, че ще купувам такова!
      Ама - егое
      Враг усраине

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3694.png Прегледи:0 Размер:408.8 КБ ID:6997077

300 кинта Туми куфар е си купя,това макс 45 и то с уговорки,че много ми пасна,аз съм я купувал на 42.50
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Да бре,размер голям уй,реже та се кине,като се завреш у тясна пътечка с тежък мотор и паднали дървета и ти идват какви ли не мисли. Латермана ясно ма му малък триона и голям зор ще падне,иначе и аз имам,даже в самолета по някой път си го качвам,е така да има.

Ходи си прибери комплекта,не всичко се ползва ма тия шестограми и звезди са си ценни за моя мотор

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Намери се - в консервата било а не в газката.

Wera уж правят качествени инструменти.
          Скъпи но от добър материал.
          Въпросният кит обаче до голяма степен е безмислен за носене.
          Прекалено много непотребни/дублирани битове от еднакъв тип с разлика в дължината - разточително.
          Да не говорим кой идиот взе решение, че битове за отверка може да се употребяват с тресчотка - в тоя просто липсва обикновена дръжка.

Иначе за бичкия - е тоя тип са като оси:

Само щом го извада и клона сам си пада от ужаст

Обаче некак продължавам да не го връзвам с мотор по никакъв начин

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Подобно ма Силкито по-добро го дават

• Тук също показват интересни идеи за инструмент.
        Тоя май е с тенджера.
        Разглобяемите щанги изглеждат яки но най ми хареса джаджата дето се слага между тях за разлепване от джантата.
        Не съм проверявал но спомена, че не са евтини

Натежа му мнението заради ледермана - сичко може ама накрая пак немаш ли ледерман става малко италианска работа:

С нож в престрелка

Ще ида да си прибера тъпата вера ку не са я пребарали вече.
        Въпреки, че е крайно неудобна, не-оптимална и е безобразно скъп пис ъф скрап предвид всичко.

Враг усраине

Коментар

• Най-доброто на тема мото-инструменти, което съм виждал:

https://www.advpulse.com/adv-preppin...cle-tool-roll/

Коментар

• Esper
            Esper коментира
            Редактиране на коментар
            Калъфа или и останалите неща?
            Аз си харесах гаячни ключета - 4 за 200$ от тук.
            Така е - теглото има цена!

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Аааа НЕ,толкова мерак и аз нямам,200 кинта за 4 ключета баси,нека си тежат,нормален комплект е 15 кинта,да тежи колко иска

• Давам 500лв за всичко...Само остава някой да го събере в подходяща торбичка и да ми го прати...
          Там..гуми...жила..абе каквото си трябва...И да не тежи 30 кила...
          А?...Не могло спрямо тия цени от нета...Ще търсим алтернативи значи.
          Няма страшно в умирачката...
          Страшното е да си жив!...

Коментар

• Ко е сичко?
            Освен ледерман0, де

Днес от линсон избиха рибата и се обадиха за щангата.
            Беше за 48 чаши с вероятност и за 24 а накрая за 5 дена...
            Мислех да им кажа да си я чуват за полог пък размислих и прескочих до мола афтер бач - 40лв за какво ли не отишли.
            Са ще измисля къде да я зафича по рамата със свински опашки и да си запиша къде е това място като го найда
            Не съм я мерил, но е тежи почти колкото празна манерка.

ВладиЧ - Втората е твоя грижа
            Враг усраине

Коментар

• Споко. Аз нали ти казах, че ще взема две щанги и то стоманени, а не алуминиеви. За 50-100 грама изобщо не го правя на въпрос. Хората карат там 160 килограмови мотори, но минават през същите места и с 260 килограмови мотори. Отделно багажа по тях.
              Вярно, че ти си 27 коня, ама аз съм 83 коня, та много не ми пука за теглото.
              Помниш ли оня руснак, който го срещнахме между Хорог и Калайкум със старата Африка 750? Отиваше нагоре към Памир, а ние слизахме. Беше накачурил по нея 6, или 7 чанти и багажи...
              Аз го попитах: "Защо братко си качил толкова багаж на тоя мотор?" А той ми вика: "Ама те тези чанти повечето са празни..." Та така... Да има...
              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                На мен фобията от излишни и тежки неща ми е от планините.
                А манията по лекото колко пари е изела - не е истина.
                Онези 2, които чакам от австрийците просто няма да ги взема.
                То и за тая ми е в намеренията да не я барам където и да я туря но да видим.
                Не аз или ти ги решаваме тия работи

• За протокола - нямерих ония разглобяеми щанги:

https://eastbound.shop/product/motor...extension-kit/

Добре де: те всъщност ме намериха

За феновете на минимализма - струва ми се ОК.
              Може да се сглоби не лош кит с тази система но бакалска сметка пак отива към 200-300 чифутина.
              Има и предварително "нацъкани" за модел но например за покемона на ми хареса понеже е половиначато.
              Би станало ОК ама трябва "донацъкване" и пак горното - още чифути в разход.

slatanic - с твойте пестин беге песос еврогея май не преглага комплексно решение
              Враг усраине

Коментар

• Еми ще ги правим от лева на евро явно...

Коментар

• От лева на евро ше не оправят скоро.
                  Това “оправяне” не е нищо ново под слънцето.
                  Дано не присъствам на “събитието”, това е пожелание.
                  Враг усраине

Коментар

• Дойде тулчето за сваляне на търкала от RallyRaid:

Мисля, че не е зле за цената си.
                    Малко ми натежава, даже ми се струва, че кантара занижава
                    И малкото ключе 10/17 изглежда е бонус.
                    Или пък не съм прочел дескрипшъна, което е най-вероятно

w_popov - Вальо, не изглежда рехаво. Дори напротив - идва ми малко грубовато.
                    Да, не е инструментална стомана нито е с хром/ванадий но според мен е достатъчно здраво за да свършиш работа на път.
                    Враг усраине

Коментар

• Aaa....това не е ракия та в милилитри го мериш!?....
                      Аз понеже нямам време да карам...нямам време и да пазарувам.
                      Като остане време за едното ще подкарам и другото...
                      Чудя се да взема тия дни да поръчам тавата от Heеd въпреки,че не ме кефи как покрива,но поне ще пасне на крашбара.
                      Иначе трябва да поръчам инструменти и аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X