Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
Ааа, ако е от 12-волтовата серия ще пропусна...
- Харесвани 2
Коментар
-
Последно редактирано от Joca; 24-09-26, 07:47.
- Харесвани 1
Коментар
-
Коментар
-
Здравейте ще продават тая седмица в Лидл двуцилиндров компресор, черна серия с 5г. гаранция, 2200W, 50l, 412l/min, с маслено смазване и макс. налягане 10 bar за 190 евро. Не разбирам от компресори, но от много време мисля да си взема някъкъв, имам гараж мисля да го ползвам за боядисване на разни неща, не съм бояджия но дреболии разни, ремарке примерно, помпене на гуми, пясакоструене да кажем някога в бъдеще на метални джанти и пневматични инструменти, макар че имам почти всички видове акумулаторни такива. Каво Ви е мнението за компресора, струва ли си и дали ще върши работа за хоби неща?
Коментар
-
И аз не съм специалист по компресори, ама като видя пясъкоструй и знам че трябва мноооого дебит.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- Харесвани 3
Коментар
-
Коментар
-
Е да! Имам го, декември миналата година взех едно за 50-60лева. Изключително удобно е за постоянно возене в колата. Има всичко необходимо и най-якото е че има "камък" 34 на 1/2, но като гледам явно е било еднократно явлениее, щото и в немския лидъл не го намирам. Иначе щеше да си поръчам. Не за друго просто е най-компактното за съдържанието си.
Активност за темата
Свий
Тук са 25 потребители онлайн. 0 потребители и 25 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Коментар