Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
Ааа, ако е от 12-волтовата серия ще пропусна...
- Харесвани 2
Коментар
-
Последно редактирано от Joca; 24-09-26, 07:47.
- Харесвани 1
Коментар
-
Здравейте ще продават тая седмица в Лидл двуцилиндров компресор, черна серия с 5г. гаранция, 2200W, 50l, 412l/min, с маслено смазване и макс. налягане 10 bar за 190 евро. Не разбирам от компресори, но от много време мисля да си взема някъкъв, имам гараж мисля да го ползвам за боядисване на разни неща, не съм бояджия но дреболии разни, ремарке примерно, помпене на гуми, пясакоструене да кажем някога в бъдеще на метални джанти и пневматични инструменти, макар че имам почти всички видове акумулаторни такива. Каво Ви е мнението за компресора, струва ли си и дали ще върши работа за хоби неща?
Коментар
-
И аз не съм специалист по компресори, ама като видя пясъкоструй и знам че трябва мноооого дебит.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- Харесвани 3
Коментар
-
Ако не бързаш за всичко става. Сега погледнах произволен пистолет, дават му 349л/с. За едно ремарке ще стане, някой бояджия да каже. Пясъка е същото, най много да чакаш малко от време на време да вдигне налягане
-
Компресора харчи ток колкото един радиатор.
Стартовият ток стига 25-30 А .
Инсталацията трябва да е 4 кв. мм, за да не "кляка" напрежението в гаража.
За боядисване ще става. За да изглежда добре боядисаното, ще ти трябва изсушител, обезмаслител и редуцир вентил според пистолета.
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Коментар