Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв свестен ЮПС за помпата на котела ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв свестен ЮПС за помпата на котела ?

Няма дедо мраз.

Коментар

Първоначално публикуван от u_bo Преглед на мнение
      Конкретно модела е...
      E???
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И аз бих искал да видя модела на читав line interactive UPS 2200+ VA на 24 волта.

На 12V не ща.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:APC-SMART-UPS-SMT-750i-VA-LCD-TOWER-UPS-_1.jpg
Прегледи:1
Размер:18.5 КБ
ID:5738619
          модела е с 2 br. 12 V акумулатора
          за тази цена идва с евтини 12/7 а не с марковите APC.
          Ако се вързват автомобилни - се закупуват 2 комплекта клеми и съответна дължина меден многожилен кабел за 'закарване на тока' до UPS-a. Би трябвало до 220 или 230 лв. да излезе всичко.
          Ако UPS-a се вземе без акумулатори ще бъде под 200 лв. Доста бавно 'зарежда' автомобилните акумулатори след разреждането им защото е с малък заряден ток предвиден за 'родните' му аку-та.

offtopic: 2200VA обикновено са със 6 АКУ което е 72 V, та го докарват към 32 АМПЕРА
          продавал съм ONLINE 2200 VA с издухани батерии за 300 лв. , но без гаранция. А конкретните машинки се взимат с гаранцийка все пак.
          Последно редактирано от u_bo; 21-12-16, 20:50.

Коментар

http://www.ebay.co.uk/itm/APC-Smart-...gAAOSw8vZXMd5I

Ето 2000 ватов. Make offer. И бъди по нагъл.

http://www.ebay.co.uk/itm/APC-Smart-...IAAOSwEzxYWVUW
            Последно редактирано от disko04; 21-12-16, 21:10.
            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Тая кочина е с една чанта батерии и ако го натовариш до максимум ще кара броени минути. Ако пък гониш дълга работа без захранване искам да видя как ще наредиш последователно 6 бр. автомобилни акумулатори с еднакви характеристики само те ще са поне 500 лв.
              Тая работа не е като оная работа.
              За автора и всички интересуващи се - има актуална база кои модели са със чиста синусоида през инвертора ( на батерии) ето я базата:http://www.hardwareinsights.com/wp/d...t-waveforms/2/

ЕДИТ
              Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
              Влизаш в подробности, който иска намира и начин.
              Колега темата е за определен бюджет, а освен това се обсъжда конкретен модел с цена до 200 лв. с батериите.
              Последно редактирано от u_bo; 21-12-16, 21:51. Причина: избягване безмислен UP

Коментар

Тая кочина е с една чанта батерии и ако го натовариш до максимум ще кара броени минути. Ако пък гониш дълга работа без захранване искам да видя как ще наредиш последователно 6 бр. автомобилни акумулатори с еднакви характеристики само те ще са поне 500 лв
                Влизаш в подробности, който иска намира и начин.
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Няколко бележки:

търгове/продажби в ибей с "Free collection in person" принципно са загубена клауза, поне за мен.
                  UPS в този сегмент на 72V не съм виждал, може и да има. 2,2-5kVA, които съм виждал са с 8 акумулатора в основния блок, но са си на 48V. Последното си е стандарт в някои типове инфраструктура.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]895656[/ATTACH]
                    модела е с 2 br. 12 V акумулатора
                    за тази цена идва с евтини 12/7 а не с марковите APC.
                    Ако се вързват автомобилни - се закупуват 2 комплекта клеми и съответна дължина меден многожилен кабел за 'закарване на тока' до UPS-a. Би трябвало до 220 или 230 лв. да излезе всичко.
                    Ако UPS-a се вземе без акумулатори ще бъде под 200 лв. Доста бавно 'зарежда' автомобилните акумулатори след разреждането им защото е с малък заряден ток предвиден за 'родните' му аку-та.

offtopic: 2200VA обикновено са със 6 АКУ което е 72 V, та го докарват към 32 АМПЕРА
                    продавал съм ONLINE 2200 VA с издухани батерии за 300 лв. , но без гаранция. А конкретните машинки се взимат с гаранцийка все пак.
                    Купувам един брой, колега. Батерии не искам, ще карам на мои акумулатори. Пусни данни на ЛС.
                    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                    "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Тук явно има зародиш, щото другите балбукатори да са ги изяловили вече.
                      А тези простотии се правят от името на всички ни.
                      Даника
                      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

???
                        "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Първоначално публикуван от ag ro Преглед на мнение
                          ???
                          Кое е неясно? Че за 200лв синусоида и киловати, с външни акумулатори(без тях де) няма? Свървал ли си допълнително външен автомобилен акумулатор? Да не говорим па за чий е и синусоидата в болшинството случаи. Да, такава постановка си е повече от балбукатор. А за балбукатори има достатъчно теми в пространството, а и тук.
                          Даника

Коментар

Че нищо не разбирам, е ясно от въпросите ми. Затова питам, че не ми е ясно. Синусоидата - за правилна работа на помпата, това и от темата личи. За мощността - 500 W - съм го написал. За втората ръка също. Казваш - изпадам в ситуация на измама?

Коментар

За 500 истински вт без акумулатори и втора ръка без гаранция вероятно е възможно. Проба, от разбиращ.
                              Даника

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                                ...Да не говорим па за чий е и синусоидата в болшинството случаи...
                                Точно в болшинството случаи от една мощност нагоре (примерно 2 киловата и повече), си става силно необходима, защото тия мощности предполагат повече и по-далеч свързани консуматори, а не домашен компир и монитор със сумарно 2 метра кабели.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X