Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• veskov
    коментира - отговор
    Сигурно кърти, само дето един бош11 е 15-16J и е 10 пъти по- скъп.

• Yury
    коментира - отговор
    https://youtu.be/XSPbBse3VO0

• ctef
    коментира - отговор
    Този му личи че е кекава
    Каква пара е?

• Любенов
    отговори
    Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
    Има доста аналози 50J в диапазона 300-350лв., Ейнхел,Тулсън и при. Захватът им е HEX, за разлика от лидълския, който е със SDS Max захват. Пускали са го на 08.02 за 270лв https://www.promooferti.com/%d0%bb%d...5%d0%b2%d1%80/ . Откакто почна извънредното положение не съм ходил по техни магазини, но последно в началото на март гледах останали бройки в магазина им на Борово в София.
    Има два варианта на 50Дж лидълски къртачи, единия е сдс макс, другия е шестостен.
    Тоя с шестостена го има от още десетина производителя.

. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:50j.jpg
Прегледи:1058
Размер:89.5 КБ
ID:6593729
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:50jj.jpeg
Прегледи:1214
Размер:31.4 КБ
ID:6593730

Остави коментар:

• veskov
    коментира - отговор
    Трябва да е поне СДС мах, Райдер имат ок 200лв, но не вярвам да е повече от 7-8J, не че няма да ти стигнат

• veskov
    отговори
    Има доста аналози 50J в диапазона 300-350лв., Ейнхел,Тулсън и при. Захватът им е HEX, за разлика от лидълския, който е със SDS Max захват. Пускали са го на 08.02 за 270лв. Откакто почна извънредното положение не съм ходил по техни магазини, но последно в началото на март гледах останали бройки в магазина им на Борово в София.
    Умрем да видим тест ревю на някой 50J.
    Не че тук няма кой да го барне
    Последно редактирано от veskov; 25-04-20, 05:58.

Остави коментар:

• mitko 53
    отговори
    Има доста аналози 50J в диапазона 300-350лв., Ейнхел,Тулсън и при. Захватът им е HEX, за разлика от лидълския, който е със SDS Max захват. Пускали са го на 08.02 за 270лв https://www.promooferti.com/%d0%bb%d...5%d0%b2%d1%80/ . Откакто почна извънредното положение не съм ходил по техни магазини, но последно в началото на март гледах останали бройки в магазина им на Борово в София.
    Последно редактирано от mitko 53; 25-04-20, 06:16.

Остави коментар:

• davc
    отговори
    Баамааму!
    Петдесет джаула ръчен инструмент ...

Остави коментар:

• Любенов
    отговори
    Този го имам, кекав е, има вероятност да не устиска до края, а и слабичък за монолитни бетони. Търси нещо 50 J, lidl скоро пускаха такъв.
    Ясно, много благодаря!

Остави коментар:

• mitko 53
    отговори
    Този го имам, кекав е, има вероятност да не устиска до края, а и слабичък за монолитни бетони. Търси нещо 50 J, lidl скоро пускаха такъв.

Остави коментар:

• Любенов
    отговори
    Някой тествал 1300 ватовите къртачи ? Трябва да къртя 10 квадрата бетонна плоча дебела 10 сантиметра, подозирам че ще ми отнеме поне 4-5 дена и наем на перфоратор отива на цената на нов от Лидл.
    Ще съм благодарен ако някой има от тия къртачи и сподели дали са читави.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:s-l1600.jpg Прегледи:0 Размер:295.7 КБ ID:6593444

Остави коментар:

• kbot
    коментира - отговор
    Благодаря. Не ми е спешно, пак ще го пуснат. Смятах да проверявам барбекюто с него

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    коментира - отговор
    В Русе имаше няколко , повече от 10 , ама към 8 сутринта .Ако ти трябва да ходя следобед да взема.

• kbot
    отговори
    IR-термометри нямаше към 11ч. Гледам, че и на сайта са ги махнали.
    Дали са свършили или изобщо не са пускани?

Остави коментар:

• Сандо
    отговори
    Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение

За мощността не мога да отговоря, но имам този с батерията от предишната промоция. Разликата е , че тогава не беше с глава с корда, а с пластмасови сменяеми перки, което не е толкова удобно за ъгли. Върши работа за малко дворче и нищо повече.
    Аз го купих точно за малък двор (~50кв.м. тревна площ). В Събота ще го пробвам.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X