Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Просто модела ти на Керхер е ялов.Аз я сравнявах с HD650, просто няма място за сравнение, за парите си е добра, аксесоарите са голям +, понеже Керхер са изключително нагла фирма и за една ротационна дюза скубят 300+ кинта, но все пак с обикновената 3 позиционна дюза 10 годишна водоструйка, експлоатирана юнашки върши много по-добра работа от чисто нова лидълска.
-
За парите си е перфектен, но имай предвид, че струва много малко пари
Иначе накратно работи, нютоните горе долу отговарят на истината, за домашен майстор притежаващ и по-дълга тръба става.Ако си свикнал да работиш със стари ел. инструменти да не те плашат искрите от четките, така си искрят при тръгване и спиране без поражения по мотора.С времето се разхлопва захвата на батерията и придобиваш навик да я държиш с ръка докато чука, но за толкова пари, толкова боя.
- 1 like
-
Вчера си кулих ударен гайковерт с 20В батерия..
Може ли мнение дали е сполучлив продукт.
Има 100, 150, 200, 300 и 400Нм.
Остави коментар:
-
Някой да има счупена водоструйка? Трябва ми триъгълната шапка от ЦАМ на помпата на водоструйката? Че моята пострада предната зима.
Остави коментар:
-
Е за какво дупчене, като са за ферзенк. Ама на мен ми е по-удобно при по-малко на брой отвори да си оформя ферзенка с ръчния инструмент, вместо да си играя да глася някоя от тези.
-
Като ги взех, и аз стигнах до този извод. С един спирален канал и изтумбена форма. За оформяне, а не за дупчене са си. Но с тази засечка на стеблото за захващане ми се чини, че не са универсални, а за определена машина.
-
Това го ползвам преди винт за дърво. Прави му място, завива се лесно, не се цепи, главата потъва и си остава здраво. Върши си работата. Некой да не си мисли, че е за пробиване.
-
Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнениеОт: Инструменти от Лидл
Здравейте, имам мултитуул pamfw 12 A1 със зарядно като от снимката по-долу. Поблемът е , че зарядното спря да зарежда батериите, а покупката на ново такова обезсмисля уреда- искат му 40 лева. Като сложа батерия , започва да редува червена и зелена светлина. Разглобих и визимо по платката няма нищо нередно. Някакви идеи ?
[ATTACH=CONFIG]989541[/ATTACH]
Ха... няма и година след като ми подмениха гаранционно зарядното, новото даде същия дефект. Вече, обаче , гаранция няма. Някакви идеи за ремонт ?
Остави коментар:
-
Днес минах през варненския лидъл до болницата. Намалили са от 50 на 35 лв маркуча високо налягане за почистване на канали, 15м, за водоструйка. Има и адаптер за керхер. Та заприходих 1 бр. Промоцията е мисля до 12.04.
Остави коментар:
-
Напълно възможно е!
Старата ми керхерска е с алуминиев мотор 2.2кВ и алуминиева помпа! Затова и тефлото и 18кг. Предполагам че няма как освен с пластмаси и евентуално алуминиеви намотки на мотора да са постигнали това тегло....
-
Аз бях отварял стария модел . Има алуминиева помпа и електродвигател в пластмасов корпус. Моята имаше някакви проблеми ,защото беше стопила корпуса и беше счупила четките.
-
Трудна работа - и аз се интересувам. Но не искам да я разглобявам, не че ще познаят че съм я пипал, просто не ми се занимава. В нета нищо не намерих.
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: