Първоначално публикуван от Ivan_J
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Те са се опитали да копират модела на БОШ , но разликата е огромна , Бош освен две скорости , има и константна електроника която работи много добре.Но въпреки , че е много по-добра , аз я ползвам за дървесина , композитни материали и меки сплави. Лидълската става за авио , авто , корабо моделизъм.
-
Взех настолната бормашина ей така, за проба. Е, не става. Според графиката, залепена на машината, колкото е по-голямо свредлото, толкова са по-ниски обороите - правилно. Сложих свредло ф10, взех шина, дебела 5мм, настроих оборотите на минимум - 500 об/мин и включих. Малко след като свредлото докосна детайла, шпиндела спря, след това тръгна с по-високи обороти, проби малко и след това окончателно спря. Подаването нормално, без да натискам много. Изключих от червеното копче, пак включих от зеленото - същата процедура. С три стоп/старт процедури успя да пробие. С две думи - не става. Обратното наместване в кашона ми отне повече време, отколкото теста, но днес ще я върна и ще си ползвам 60 годишната българска с огромен луфт в пинолата.
Остави коментар:
-
Ще се взима друга марка фазомер, че с тая дивотия по магазините е ужас.
Остави коментар:
-
Днеска купих ел.резачката.Отрязах едно дърво и съм доволен.Утре ако е рекъл оня горе ще понарежа и други и ще дам мнение.Като цяло ми хареса много като за парите си.Та който му трябва да ходи да взима.
За разлика от месото в магазина от тях имаше доста.
Остави коментар:
-
-
Краси,нямам много място ,за истинска,тая я сложих на една от алуминиевите стълби и заспа,като ми трябва стълбата я мятам на стелажа ,факт е че свърши отлична работа.
Всеки отвор е правен сам за себе си,като събера всички шини една върху друга,всички отвори съвпадат от двете страни идеално.Това до сега не ми се отдаваше.
-
Върни я тази шитня и си вземи нещо истинско . В продавалника има пн161, намират се и Б12 .
Остави коментар:
-
https://youtu.be/GOHNqKbE-DU
Фазомера.ползвам някакъв немски,без звук.
Този лидълския обаче дава поне три състояния...още не съм му прочел инструкцията
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: