Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• motor_men
    отговори
    Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
    Взех настолната бормашина ей така, за проба. Е, не става. Според графиката, залепена на машината, колкото е по-голямо свредлото, толкова са по-ниски обороите - правилно. Сложих свредло ф10, взех шина, дебела 5мм, настроих оборотите на минимум - 500 об/мин и включих. Малко след като свредлото докосна детайла, шпиндела спря, след това тръгна с по-високи обороти, проби малко и след това окончателно спря. Подаването нормално, без да натискам много. Изключих от червеното копче, пак включих от зеленото - същата процедура. С три стоп/старт процедури успя да пробие. С две думи - не става. Обратното наместване в кашона ми отне повече време, отколкото теста, но днес ще я върна и ще си ползвам 60 годишната българска с огромен луфт в пинолата.
    Те са се опитали да копират модела на БОШ , но разликата е огромна , Бош освен две скорости , има и константна електроника която работи много добре.Но въпреки , че е много по-добра , аз я ползвам за дървесина , композитни материали и меки сплави. Лидълската става за авио , авто , корабо моделизъм.

Остави коментар:

• Ivan_J
    отговори
    Взех настолната бормашина ей така, за проба. Е, не става. Според графиката, залепена на машината, колкото е по-голямо свредлото, толкова са по-ниски обороите - правилно. Сложих свредло ф10, взех шина, дебела 5мм, настроих оборотите на минимум - 500 об/мин и включих. Малко след като свредлото докосна детайла, шпиндела спря, след това тръгна с по-високи обороти, проби малко и след това окончателно спря. Подаването нормално, без да натискам много. Изключих от червеното копче, пак включих от зеленото - същата процедура. С три стоп/старт процедури успя да пробие. С две думи - не става. Обратното наместване в кашона ми отне повече време, отколкото теста, но днес ще я върна и ще си ползвам 60 годишната българска с огромен луфт в пинолата.

Остави коментар:

• ak101
    отговори
    Ще се взима друга марка фазомер, че с тая дивотия по магазините е ужас.

Остави коментар:

• slatanic
    отговори
    Днеска купих ел.резачката.Отрязах едно дърво и съм доволен.Утре ако е рекъл оня горе ще понарежа и други и ще дам мнение.Като цяло ми хареса много като за парите си.Та който му трябва да ходи да взима.
    За разлика от месото в магазина от тях имаше доста.

Остави коментар:

• Жеков
    отговори
    А и са по 6-700 лв в продавалниците .. Боша , от който са копирали Парксайд е под 500 лв .
    Това като го гледах как дупчи желязна плоча 30 мм с Ф16 ми хареса :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.png
Прегледи:1198
Размер:137.0 КБ
ID:6571167

Остави коментар:

• Roninn
    коментира - отговор
    А и почти всички са трифазни,инвертор ще трябва.

• Roninn
    коментира - отговор
    Краси,нямам много място ,за истинска,тая я сложих на една от алуминиевите стълби и заспа,като ми трябва стълбата я мятам на стелажа ,факт е че свърши отлична работа.

Всеки отвор е правен сам за себе си,като събера всички шини една върху друга,всички отвори съвпадат от двете страни идеално.Това до сега не ми се отдаваше.

• Roninn
    коментира - отговор
    Слагам м10д на шините,тя капката се вижда

• travelling
    отговори
    Върни я тази шитня и си вземи нещо истинско . В продавалника има пн161, намират се и Б12 .

Остави коментар:

• сто
    коментира - отговор
    Няма да е по-трудно ако мажеш малко. Може с VD, може със спирт или просто с вода

• Roninn
    коментира - отговор
    Незнам,регулация няма,и по добре мисля че няма.

• Roninn
    отговори
    https://youtu.be/_RNSlotnuIQ

Остави коментар:

• ak101
    коментира - отговор
    Има ли регулация на чуствителността? Намира ли кабел под мазилка?

• Roninn
    отговори
    Машината е чекия,обаче свърши страхотна работа,и остава в арсенала

Остави коментар:

• Roninn
    отговори
    https://youtu.be/GOHNqKbE-DU

Фазомера.ползвам някакъв немски,без звук.

Този лидълския обаче дава поне три състояния...още не съм му прочел инструкцията

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X