Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• turtey
    отговори
    Тая помпа читава ли е

https://www.lidl.bg/bg/p/nov-stil-v-...a-pompa/p37005

Остави коментар:

• mitko 53
    отговори
    Някой, преди месеци, се интересуваше кога ще пускат акумулаторната помпа и компресорче от Х20. Виждам ги в брошурата за събота 04.04.

Остави коментар:

• targa
    отговори
    Определено тоя флекс е странно недомислена. За сметка на това 1-Стренно се чувствам като режа с една ръка и 3 пръста. Обаче водя чертата много по право от колкото с кой да е от другите.2-Предпазите е ужас, но ми пази очилата много по добре от останалите. Мощност не му липсва. Редуктора чатърка стрнно, но не искам да го отварям за допълнителна грес, защото това със сигурност ще преебе рекламацията. За правене на брони(както е в случая) и за безотговорни дейности е ОК. За каквото не става имам други.Доволен.

Остави коментар:

• slatanic
    отговори
    Ходи го виж.За мен е неудобен и не става.Ама аз обичам като взема нещо да работя с него с години и да ми е удобно.Просто с някой неща не си струва компромиса.За теб може да е ок.

Остави коментар:

• zik7777
    коментира - отговор
    Таман се бях засилил да си взема.За малко хоби работа дали ще устиска.

• slatanic
    отговори
    Много тъп ъглошлайф е това.На миналата промоция взех 3 броя ей така да ги пробваме,че се налага доста шлайфане по разни детайли.Умряха скоропостижно,а и са ни малки ни големи.Иначе на всичките или трябва да изхвърлиш предпазителя на което аз не съм фен.Или да го изрежеш на половина като на нормалните ъглошлайфи.
    За тия пари толкова.Аз лично залагам на бош профи 1700вата и карат много.Като се ползват много на ниски обороти с четки и камъни дето баш им ебават мамата.
    И пак карат много.
    Относно амперклещите мислех да си купя,че нямам ама не сколасах.Утре ако ходя и има останали може да взема и споделя мнение.Ама не вярвам да се нещо чудно.Колко да покажат някаква консумация все трябва да са ги докарали,но точност....баах ли го.

Остави коментар:

• Kirilpm
    коментира - отговор
    Аз не видях амперклещи?

• коко келеша
    коментира - отговор
    Тунингова ли му измисления предпазител или не ползваш такъв? Иначе може да вкараш 13" гума вътре и да остане място - адски неудобна работа. А дължината те ограничава в бъркането на терсене место

• targa
    отговори
    Взех ъглошлайф, че 6 са ми малко. Цял ден не съм го спрял. За сега е жив. Доволен съм.

Остави коментар:

• sek.1
    отговори
    Амперклещите някой вече пробва ли ги ?

Остави коментар:

• mitko 53
    отговори
    За това става въпрос https://www.lidl.de/de/makita-akku-b...-akkus/p330887 модела не са посочили. Не че ми е притрябвал,но ми е любопитно колко струва същата комплектовка при нас?

Остави коментар:

• Roninn
    коментира - отговор
    Тук модел 171 на макита 18 волта ,с ДДС е 287 лв. Ако не бъркам,мисля да взема един че всичките ни са бая мощни и падат плочки и т.н Ако пробиваме някакви декорации, бани и кухни.

• zik7777
    коментира - отговор
    Няма да е проблем, може да се проточи във времето но ще се достави.Почти изградих мрежата като се бях загледал в комплекта ключове.

• Чавдар (V93)
    коментира - отговор
    Само дето сигурно ще е проблем да ти го доставят

• mitko 53
    отговори
    В Германия,пък има,онлайн акуперфоратор Макита,12V, намален на 200евра.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X