Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• mitko 53
    отговори
    120 лева си му е била цената, има го в брошурата от 23.04. LED осветлението конкретно на зеге , поне за мене ми е много функционална екстра, за разлика от лазера. Врънкай ги да ти го сменят.
    Последно редактирано от mitko 53; 16-05-20, 14:39.

Остави коментар:

• Еделвайс
    отговори
    Благодаря колеги, ще проверя за вносителя, иначе в Лидл само ще ми върнат парите, зегето при всички случаи си заслужава, само батерията му - 20V - 2 Ah и зарядното му струват 45 лева, а аз го взех целия комплект барабар със зегето за 120 лв. но като гледам че из другите частни обяви ги продават за 160 лева, дали пък заради този несветещ лед са го продавали в Лидл за 120 лв. Не видях никъде да е бил преоценена стока?

Остави коментар:

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    коментира - отговор
    Да ама не
    Връщат парите и това е .

• deso_bg
    отговори
    Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
    Зегето беше последна бройка, иначе веднага щях да го сменя с друго, досега съм карал с електрическо зеге без лед осветление фабрично, ще си карам и така с акумулаторния, мерси все пак за съветите ви.
    Няма значение, че е последна бройка - ти си искай да го сменят, пък те откъде ще намерят друго е техен проблем

Остави коментар:

• wscientist
    отговори
    Виж на зегето на етикета дали пише "KOMPERNASS". Ако да, потърси в интернет сервиз Бушона. Те са официален сервиз на PARKSIDE с вносител KOMPERNASS. Обади се и ги питай дали имат налично и ще ти го сменят. Намират се в София, ул. Индустриална, в близост до Сточна гара.

Остави коментар:

• Еделвайс
    отговори

Първоначално публикуван от wscientist Преглед на мнение
    Отвори зегето внимателно и първо провери дали няма прекъсване на жичките към него. Ако видимо няма такова, можеш да замериш с мултицед дали идва напрежение до светодиода. Ако има, може да посетиш някой магазин за електроника и да си купиш ново и да си го смениш. Ако няма напрежение до светодиода, тогава най-добре рекламирай зегето, ще ти го подменят с ново.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Всъщност, щом питаш как, значи не можеш.
    Зегето беше последна бройка, иначе веднага щях да го сменя с друго, досега съм карал с електрическо зеге без лед осветление фабрично, ще си карам и така с акумулаторния, мерси все пак за съветите ви.

Остави коментар:

• turtey
    отговори
    Всъщност, щом питаш как, значи не можеш.

Остави коментар:

• wscientist
    отговори
    Отвори зегето внимателно и първо провери дали няма прекъсване на жичките към него. Ако видимо няма такова, можеш да замериш с мултицед дали идва напрежение до светодиода. Ако има, може да посетиш някой магазин за електроника и да си купиш ново и да си го смениш. Ако няма напрежение до светодиода, тогава най-добре рекламирай зегето, ще ти го подменят с ново.

Остави коментар:

• Еделвайс
    отговори
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:image_900256.jpg Прегледи:3 Размер:39.1 КБ ID:6602692

Купих си акумулаторното зеге, много добре и мазно работи но забелязах че не свети ледчето, гледам няма отделен бутон за него, би трябвало да свети по време на работа, понеже беше последна бройка и не ми се ще да го връщам заради несветещ лед, може ли лесно да го оправя и как?

Остави коментар:

• taran
    коментира - отговор
    Ми,щото в България не съм го срещал да се ползва.Иначе е точно парогенератор,за сваляне на тапети,овлажнява ги и размеква лепилото.Става и за разлепване на рекламно фолио от коли и бусове,щото приставката с парата загрява по -голяма площ.

• mitko 53
    отговори
    Това, доколкото схващам от названието, е някакъв уред с пара за сваляне на тапети https://www.lidl-service.com/static/.../332976_EN.pdf . Не намирам нищо на български!

Остави коментар:

• sek.1
    коментира - отговор
    Електрическа . Беше в миналата брошура на 119 лева .

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    коментира - отговор
    Станьо, коя косачка ?

• sek.1
    отговори
    Колеги някой има ли опит с косачката ?

Остави коментар:

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    коментира - отговор
    Вчера върнах един ,инфрчервен термометър , че беше дефектен . Точките бяха по две и температурата доста по-ниска от реалната .
    Последно редактирано от ИВАН НЕДОКЛАНОВ; 17-05-20, 05:52.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X