Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Благодаря колеги, ще проверя за вносителя, иначе в Лидл само ще ми върнат парите, зегето при всички случаи си заслужава, само батерията му - 20V - 2 Ah и зарядното му струват 45 лева, а аз го взех целия комплект барабар със зегето за 120 лв. но като гледам че из другите частни обяви ги продават за 160 лева, дали пък заради този несветещ лед са го продавали в Лидл за 120 лв. Не видях никъде да е бил преоценена стока?
Остави коментар:
-
Няма значение, че е последна бройка - ти си искай да го сменят, пък те откъде ще намерят друго е техен проблемПървоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнениеЗегето беше последна бройка, иначе веднага щях да го сменя с друго, досега съм карал с електрическо зеге без лед осветление фабрично, ще си карам и така с акумулаторния, мерси все пак за съветите ви.
Остави коментар:
-
Виж на зегето на етикета дали пише "KOMPERNASS". Ако да, потърси в интернет сервиз Бушона. Те са официален сервиз на PARKSIDE с вносител KOMPERNASS. Обади се и ги питай дали имат налично и ще ти го сменят. Намират се в София, ул. Индустриална, в близост до Сточна гара.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от wscientist Преглед на мнениеОтвори зегето внимателно и първо провери дали няма прекъсване на жичките към него. Ако видимо няма такова, можеш да замериш с мултицед дали идва напрежение до светодиода. Ако има, може да посетиш някой магазин за електроника и да си купиш ново и да си го смениш. Ако няма напрежение до светодиода, тогава най-добре рекламирай зегето, ще ти го подменят с ново.
Зегето беше последна бройка, иначе веднага щях да го сменя с друго, досега съм карал с електрическо зеге без лед осветление фабрично, ще си карам и така с акумулаторния, мерси все пак за съветите ви.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеВсъщност, щом питаш как, значи не можеш.
Остави коментар:
-
Отвори зегето внимателно и първо провери дали няма прекъсване на жичките към него. Ако видимо няма такова, можеш да замериш с мултицед дали идва напрежение до светодиода. Ако има, може да посетиш някой магазин за електроника и да си купиш ново и да си го смениш. Ако няма напрежение до светодиода, тогава най-добре рекламирай зегето, ще ти го подменят с ново.
Остави коментар:
-
-
Това, доколкото схващам от названието, е някакъв уред с пара за сваляне на тапети https://www.lidl-service.com/static/.../332976_EN.pdf . Не намирам нищо на български!
Остави коментар:
-
Вчера върнах един ,инфрчервен термометър , че беше дефектен . Точките бяха по две и температурата доста по-ниска от реалната .Последно редактирано от ИВАН НЕДОКЛАНОВ; 17-05-20, 05:52.
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Остави коментар: