Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Малее не е точно по темата ама са се сетих че мояъа водоструйка не я приграх зимата и почти сигурно е замръзнала ,та май и аз ще се насоча към лидълската ако моята не тече.С метална помпа е ама не знам какво бии помогнало това при замръзване да не се спука.
-
Изхаби некоя и друга безплатна минута и попитай в два-три магазина за консултация
.
-
Е.. нямам и намерение да я сравнявам с каквото и да било професионално. Но пък и в нашия град-село вече няма такава на самообслужване, а моята както вече казах си е старичка. За тези пари с 3 години гаранция наистина няма какво да я мисля.
Благодаря Ви!
-
Имам ги, не ми допадат и отдавна не съм ги ползвал. Предпочитам да си държа до мен ръчния инструмент за тази цел.
-
Практически еднакви са. Даже имаше коментари преди време че е лидълската е правена от Karcher.
Имам точно същата от няколко години. Не я тормозя често, но и нямам основания да съм недоволен. За тия пари няма какво да я мислиш.
Няма много общо с водоструйка на автомивка на самообслужване де, ама то това е ясно че няма как да стане за тия пари.
-
И как една бутална помпа да е несамозасмукваща, в най лошия случай ще и трябва глътка вода, за да започне да смуче .
-
По-скоро са редки и по-скъпи моделите, които засмукват сами водата.
-
Сравни дебитите - тая с по-големия дебит би трябвало да е по-добрата.
-
Аз имам водоструйка Керхер 620м, мислите ли че тая от Лидъл ще е със същите качества, че моята е вече захабена ?
Остави коментар:
-
Имам ги тези зенкерните, още първото издание, няма такъв боклук. Половината от свредлата са толкова тъпи че изобщо не искат да пробиват. Ограничителните на самия занкер хлопат във всички посоки, замених ги с разпробити гайки според диаметъра. Сега може и да е по- добра партидата, но тези за които пиша са трагични. Степенчатите иначе са екстра.
Остави коментар:
-
Те са. Малко странни, пък и 7 размера, но 10лв може да се прежалят, поне фрезите им ще стават за нещо
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: