Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• metalgiar
    отговори
    Малее не е точно по темата ама са се сетих че мояъа водоструйка не я приграх зимата и почти сигурно е замръзнала ,та май и аз ще се насоча към лидълската ако моята не тече.С метална помпа е ама не знам какво бии помогнало това при замръзване да не се спука.

Остави коментар:

• коко келеша
    коментира - отговор
    Изхаби некоя и друга безплатна минута и попитай в два-три магазина за консултация .

• I.Stoyanov
    коментира - отговор
    Е.. нямам и намерение да я сравнявам с каквото и да било професионално. Но пък и в нашия град-село вече няма такава на самообслужване, а моята както вече казах си е старичка. За тези пари с 3 години гаранция наистина няма какво да я мисля.
    Благодаря Ви!

• Чавдар (V93)
    коментира - отговор
    Имам ги, не ми допадат и отдавна не съм ги ползвал. Предпочитам да си държа до мен ръчния инструмент за тази цел.

• sparkybg
    коментира - отговор
    Практически еднакви са. Даже имаше коментари преди време че е лидълската е правена от Karcher.

Имам точно същата от няколко години. Не я тормозя често, но и нямам основания да съм недоволен. За тия пари няма какво да я мислиш.

Няма много общо с водоструйка на автомивка на самообслужване де, ама то това е ясно че няма как да стане за тия пари.

• travelling
    коментира - отговор
    И как една бутална помпа да е несамозасмукваща, в най лошия случай ще и трябва глътка вода, за да започне да смуче .

• коко келеша
    коментира - отговор
    По-скоро са редки и по-скъпи моделите, които засмукват сами водата.

• коко келеша
    коментира - отговор
    Сравни дебитите - тая с по-големия дебит би трябвало да е по-добрата.

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    коментира - отговор
    Старата ми лидълска не смучи

• travelling
    коментира - отговор
    Да. ......

• I.Stoyanov
    отговори
    Аз имам водоструйка Керхер 620м, мислите ли че тая от Лидъл ще е със същите качества, че моята е вече захабена ?

Остави коментар:

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    коментира - отговор
    за водоструйките ли говориш ?

• travelling
    отговори
    Всички самозасмукват .

Остави коментар:

• mitko 53
    отговори
    Имам ги тези зенкерните, още първото издание, няма такъв боклук. Половината от свредлата са толкова тъпи че изобщо не искат да пробиват. Ограничителните на самия занкер хлопат във всички посоки, замених ги с разпробити гайки според диаметъра. Сега може и да е по- добра партидата, но тези за които пиша са трагични. Степенчатите иначе са екстра.

Остави коментар:

• veskov
    коментира - отговор
    Те са. Малко странни, пък и 7 размера, но 10лв може да се прежалят, поне фрезите им ще стават за нещо

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X